( van onze Klasse justitie redactie)

“Weer een “Kleine VVD-gangster Stan Klijnhout” betrapt op jatten van tonnen gemeenschap geld. “

Billboard Elite- Gangsters

Amsterdam-NoirStraf de arme Maatschappij.
Van de 600 12 jarige veelplegers zonder bankrekening of opleiding of ene te makke centen, die in Amsterdam verantwoordelijk zijn voor de meeste overlast zitten nu 174 in de cel. Anderhalf jaar geleden begonnen 35 samenwerkende instanties met het aanpakken van de lijst. Dat meldt Elsevier. Elsevier vergeet in dit verband te melden dan er in diezelfde tijd geen enkele ‘Bankier-gangster’ de gevangenis is ingedraaid en die hebben slecht 32. 000 miljard gestolen en zijn de Hoofdoorzaak van de wereldwijde ‘Jan met de Pet Crisis’. Ook vergeet Elsevier te melden dat bijna in iedere Gemeente geroofd en gepluderd wordt door ‘Heren’ in Nette Pakken  met de pen en de wet in de hand, door Wethouder, Burgemeester of Gemeente Raadsleden. Zeg maar de Top 10.000 ‘Bestuurs-Gangters’.

Dit type crimineel heeft geen enkele noodzaak om te stelen in tegenstelling tot die 600 kinderen uit kansarme gezinnen en die stelen dus uit pure hebzucht naar extreme luxe.

Ook van die 10.000 Bestuurs-Criminelen in het pak zit niemand in de bak.
De ‘Kleine Wethouder en Burgemeester gangsters’ vallen als rotte appels uit de Politieke corrupte boom.

De 600 veelplegers zijn samen verantwoordelijk voor ruim 15.000 misdrijven, zoals fikkie stoken in een vuilnis bak of na tienen op straat zwerven. Een groot deel van de opgepakte veelplegers zit op dit moment in de Bijlmerbajes. Zij verblijven daar grotendeels op een speciale afdeling die is opgericht door de Demente VVD- minister Pis in de broek Ivo Opstelten van Veiligheid voor de Elite-gangsters en Klasse Justitie. N.b. één van de leiders van de “Kleine VVD-gangsters”, waar ook al weer niemand van in de bak zit.

Het doel van de aanpak is om het gedrag van de ongeveer 600 jeugdige personen te veranderen. Iedere veelpleger krijgt een eigen regisseur die een persoonsgerichte aanpak opstelt en uitvoert. Ook worden vaker bijzondere voorwaarden geëist bij de strafoplegging, zodat na vrijlating uit de gevangenis ook toezicht en zorg mogelijk blijven.

Volgens Elsevier hebben van de 600 criminelen zestig een baan, gaan 34 naar school en hebben 170 een uitkering. Zij wonen zelfstandig of thuis en plegen voor zover bekend geen misdrijven meer. 150 zitten nu in een zorgtraject, vaak na een gevangenis- of taakstraf. Van de voornamelijk jonge Marokkaanse en Antilliaanse misdadigers is 40 procent zwakbegaafd. Van de overige tien zit een aantal in het buitenland.

De 10.000 veelplegers ‘Bestuur-gangsters’ leven boven de wet en baadde in luxe.
De Bankiers-gangsters en de Corrupte Burgemeesters en Wethouders wonen over het algemeen in de duurdere wijken, gaan minimaal drie keer per jaar op vakantie, hebben een tweede Vila in het buitenland en de meeste hebben ook nog een zeiljacht. Eén ding hebben de ‘Bankiers-gangsters’ en ‘Bestuurs-gangsters’ samen met het reactionair zwaar de weg  kwijt zijnde ‘Leon de Winter blad Elsevier’ gemeen en dat is dat zij allemaal krijtsen om zwaardere straffen voor het gewone Volk.