Zijn er al gedragsregels opgesteld voor Victor Muller?

‘ALLEN & OVERY GAAT ALLE GRENZEN OVER VAN LIST, PLUNDERING EN BEDROG * TIM STEVENS DE GROTE MAN ACHTER DE CRIMINEEL VICTOR MULLER’.

(door Lex Boon en bewerkt door de waarheidscommissie)

Victor MullerAmsterdam-Noir-De Nederlandse zakenman Elite-Gangster Victor Muller speelt een criminele rol in een zaak rond belastingontduiking door Saab in Zweden en loopt frank en vrij rond in het land van Crimefighter Volksonderdrukker Fred-Big Head-Teeven. Dat meldt de Zweedse krant Svenska Dagbladet. Hoofdaanklager Olaf Sahlgren wil Muller horen in verband met een mogelijk misdrijf. Vitcor Muller is zwaar beledigt, want liet hij ons weten: “ik heb in Zweden niet anders gehandeld dan ik als rechtsaarde VVD-er al decennia’s in Nederland doe, en daar word ik nooit vervolgd”.

Muller is één van de twee oprichters oplichters van het Witwas Vehikel Spyker Cars. Het enige autobedrijf in de wereld, dat ( o.a. Russische Maffia) miljoenen heeft aangetrokken met tot nu toe slecht het bouwen van twee auto’s; één voor Victor Muller zelf en één voor zijn zoon. Het is ons niet bekend of één van die twee fantasie-bolides ooit echt op de weg zijn geweest.

In 2011 werd hij ook de voorzitter van Swedish Automobile. Dat bedrijf werd gevormd na de overname van Saab door Spyker Cars in 2010. Saab ging in december 2011 failliet– Victor-Muller-Truuk. ( zie Noot)

De Nederlandse Top-VVD-er zou volgens de krant 690 duizend euro betaald hebben gekregen voor zijn ‘advieswerkzaamheden’  (ander woord voor corruptie) tussen juli 2010 en oktober 2011. Dat geld werd betaald aan een spook- bedrijf van Muller in een belastingparadijs, op de Nederlandse Antillen.
Daardoor was sprake van ingewikkelde berekeningen voor belastingen en premies te doen gebruikelijk voor criminele  VVD-lieden als Victor Muller: stelen met de pen en de (Nederlandse ) wet in de hand.

Afgelopen week klaagde Sahlgren oud-Saab-topman Jan Jonsson, juriste Kristina Geers en de financiële topman Karl Lindstrom aan wegens ‘ernstige belastingontduiking’. Ook werd door Nederlandse opsporingsautoriteiten een inval gedaan bij het brievenbus-kantoor van Spyker in Zeewolde, in verband met het Zweedse onderzoek naar de belastingfraude en daar horen wij uiteraard verder nooit meer iets van zolang justitie in handen is van de VVD ‘gabbers in crime’ van Victor Muller de VVD-er Ivo Opstelten en Fred-Big Head-Teeven , die zijn te druk met het Klootjesvolk en arme politieke Vluchtelingen te Crimefighten (kuch). Kijk had onze fijne Victor nou een kip gestolen in de Supermarkt, omdat bij bijv. geen geld meer had om te eten dan had hij al lang en breed de binnenkant gezien van de private ‘Berta-Volksgevangenissen’ .

Hoe het ook zij, wij zijn Victor Muller een excuus schuldig, want hij heeft als geen ander recht op een spot in het Elite-Gangster-Billboard. Hij heeft aan alle gedragsregels voldaan van het Elite-Gangster Billboard. Wij hadden hem gewoon door de grote toeloop over het hoofd gezien. Afijn, Victor wees u gerust u staat nu pontificaal tussen uw soort genoten: “De Raten in pak”.

Noot: Artikelen uit het archief van Kleinte muurkrant (stelling.nl)

Geschuifel in Tirol (1)
dinsdag 12 oktober 2010
In de eerste aflevering van onze zomerse serie “De baas van Saab” op 27 juli 2010 ronkte iets voorbij voor de liefhebbers van netjes gewassen geld. Kwootje. Komt ie:

” … De methode was een abc-tje: er werden spulletjes gekocht van niet bestaande ondernemingen in het westen en zo gingen meloenen op het oog netjes de voordeur uit en kwamen eventueel stiekem door de achterdeur weer terug“.

Nou blijken niet alleen de Antonovjes, de Russische sponsors van Saabbaas Victor Muller, dit soort was- en strijkkunstjes in de praktijk te hebben gebracht. Uit Duitsland bereikte ons de afgelopen week een rouwannonce over hetzelfde soort praktijken in Zuid-Tirol. Gaat ie:

” … De [Nederlandse] heren maken gebruik van een eenvoudig concept. Ze kopen voor een appel en een ei vastgoed op en gaan vervolgens aan de slag met vaak niet geregistreerde koopcontracten en intentieverklaringen. Bij die schijntransacties wordt cashgeld rondgepompt en die gaat als winst terug naar waar het vandaan is gekomen. Zwitserland, Liechtenstein etcetera. Soms gaat het zelfs om vastgoed dat niet eens hun eigendom is! Zo wassen ze hun zwarte geld wit. Er zouden al een paar honderd miljoen euro een dergelijke behandeling hebben gekregen“.

Dan denk je misschien “ver van mijn bed show”. Laat ze maar lekker jodelen in Tirol. Maar wat denk je van deze:

”Het geld komt uit Luxemburg en Nederland. En mocht het gaan om een echt bouwproject dan wordt er gebruik gemaakt van de diensten van Durnwalder Bau GmbH en Durnwalder Immobilien GmbH. Voor een deel eigendom van de zoon van de gouverneur in Zuid-Tirol. Daardoor is het zelfs mogelijk pas een bouwvergunning te krijgen aan het eind van de rit. Als het pand er al staat“.

Inmiddels loopt er een officieel onderzoek naar dit geschuifel onder leiding van officier van Justitie Michael Maier. Wij wensen hem veel sterkte. Wie die Nederlandse heren zijn? Komt nog. Stay tuned.

Zie :uit kleintje actueel Lekkage (2)
uit kleintje actueel De baas van Saab (12)
uit kleintje actueel De baas van Saab (11)
uit kleintje actueel De baas van Saab (10)
uit kleintje actueel De baas van Saab (9)
uit kleintje actueel De baas van Saab (7)
uit kleintje actueel De baas van Saab (6)
uit kleintje actueel Geschuifel in Tirol (1)
uit kleintje actueel De Baas van Saab (3)
uit kleintje actueel De Baas van Saab (2)
uit kleintje actueelDe Baas van Saab
uit kleintje actueel Laag water
uit kleintje actueel Octopussy (313)
uit kleintje actueel Fecundo à la Saskia (2)