Aangifte pulp-media ‘swingers- echtpaar De Vries’ tegen “Godfather Willem Holleeder” is goedkoop Hollywood script.

( van onze bibberende corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir- De belangen zijn immens groot voor justitie om Willem Holleeder  langdurig in te sluiten en te verhoren ter zake de aangifte van het echtpaar Peter R. de Vries. Justitie durfde de Rule of Law domweg niet te hanteren jegens Willem Holleeder.  Wij voorspelde al dat de ‘Justitie-Beerput Peter R. de Vries en Holleeder’ potdicht zou blijven :

Willem Holleeder gaat  (niet) meineed bevestigen van Peter R. de Vries in “Passage-Liquidatie zaak”.

Maar waarom eigenlijk?

College Procureurs-Generaal werken ‘goed’ samen met (Media- huur)-moordenaar Peter R. de Vries.
Zo werd  Steve Brown voor een aantoonbare satirische posting op zijn weblog met een
beloning van 500.000,- gld  (gld. was al vervangen door euro) op den  ‘Leeghoofden’ van “Het Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout”, “Maffioso en politie-informant Peter R. de Vries” en “ex-Panorama Pyromaan Koen Scharrenberg” maar liefst 8 uur op het Hoofdbureau van politie verhoord tot 23.30 uur ‘s-avonds door twee rechercheurs, de teamleider en de Zaak-Officier van justitie van groep ernstige delicten. De recherche-groep die normaal alleen moorden en misdaadgroepen doet. En moest Steve Brown nadien voor de Rechter verschijnen.

Godfather Willem Holleeder stond binnen een uurtje weer op straat na een koffie te hebben gedronken met de wijkagent.

Stel justitie had zijn voorlopige hechtenis bevolen,  dan was dat voor Willem Holleeder een reden geweest  om de  ‘Justitie-Peter R. de Vries& Holleeder Beerput’ open te gooien. Wie bij justitie zouden dan hun baan hebben verloren of zelfs de gevangenis in zijn gedraaid ? Fred Teeven ?, voormalig Top-OM Baas ‘Pedo-Joris Demmink‘?, Herman Bolhaar? Harm Brouwer?

‘Excuus -Codes’ van de Godfahter Willem Holleeder van de georganiseerde Volks-misdaad.
Godfather Willem Holleeder, de man die door justitie van tientallen moorden wordt verdacht, wordt als hij het beruchtste pulp-media swingers echtpaar De Vries in Nederland  met de dood bedreigt opeens niet serieus genomen.

Nee, als deze man een doodsbang echtpaar De Vries nog wel thuis bedreigd met de dood staat hij met een uurtje op straat. Dank u voor de koffie heeft Willem Holleeder nog beleeft gezegd tegen de wijkagent en daar ging de gevaarlijkste “Godfather Willem Holleeder” van Nederland. Een goed voorbeeld voor onze (Marokkaanse) baldadige jongeren van de zijde van het strenge, lik op stuk VVD- Crimefighter Volks onderdrukker Fred Teeven politie.

12 jarige  jongetjes van Marokkaanse origine  gevaarlijker dan Willem Holleeder.
Zo worden bijv. Marokkaanse jongeren  voor wat burengerucht dagen lang opgesloten, maar niet de Nederlandse “Godfather Willem Holleeder” als hij een echtpaar thuis met de dood bedreigd.

De levensgevaarlijke Godfahter Willem Holleeder heeft nederig zijn excuus aan Peter R. de Vries aangeboden en dat terwijl De Vries een aangifte tegen hem heeft ingediend en handhaaft, maar dat staat de oude vriednschap en de bikkelharde onderwereld code verder niet meer in de weg (kuch).

Of Holleeder verdachte blijft of wat de vervolgstappen zijn, is aan het ‘SBS-Openbaar Ministerie’, aldus advocaat Franken. ‘Maar het lijkt me dat er geen vervolg komt’, zei hij en dat wisten wij al eerder. Het ‘SBS-OM’ was zaterdagmiddag niet bereikbaar (kuch).

Is dit een goedkoop Hollywood script?
Nee, het is gewoon waar en deze B- film speelt zich af in “Banana-Nederland”, het land met de grootse corrupte ‘Justitie-Doofpot ter wereld’ en de hardste Onderwereld-Codes (kuch).