‘VVD-Pedo OM-Grandmaster Joris Demmink’ de Nederlandse Edgar Hoover. Het grootste gevaarlijke raadsel van Nederland staat op het punt van openbarsten.

( van onze Corrupte News of The World redactie i.s.m. onze Pedo-Justitie redactie)

Amsterdam-Noir. Dat was even behoorlijk schrikken in de ‘OM-Pedo- Joris Demmink’ gelederen. Micha Kat is markant op alle punten in gelijk gesteld!

Is Micha Kat dan niet de psychopaat die volgens hun  ‘Kruidvat Held en Rebel  Politie-informant Peter R.’ met een dwangbuis moet worden afgevoerd? Volgens de Rechter in iedergeval niet! Trouwens hoe zit het met de aangifte van het ‘swingers echtpaar Peter R.’ tegen zijn Volks-Maffia-Boss Willem Holleeder?  Welke duistere krachten houden die Huil-aangifte van Lafaard Peter R. in de Doofpot? En waarom?

Onze betrouwbare, eerlijke corrupte bron binnen het corrupte ‘OM-Pedo’ gedeelte heeft ons op basis van off the record laten weten dat er direct na de verpletterende Nederlaag van het OM in de strafzaak ‘Pedo-OM’ tegen ‘Heks Micha Kat’ een stiekem Top spoed overleg is geweest tussen Herman Bolhaar aka “Pretty Boy” en Harm Brouwer aka “Generaal Walnoot”,  Fred Teeven, Joris Demmink , Hans Vrakking  en Joost Tonino e.a. Hoge justitie Pedo’s en hun ‘Pedo-Pr man Peter R.’  of Peter R. zijn persoonlijke media schandknaap de VARA Miljonair Matthijs van Nieuwkerk ook aanwezig was kon hij niet zeggen.

OM en NVJ : Micha Kat geen journalist, Peter R. de Vries ons voorbeeld als journalist.
Onze bron beweerde zelfs dat er voor die gelegenheid Schandknapen voor het OM aanwezig waren en voor Peter R. wat Gangstersletjes ter Inspiratie. Wij achten die laatste tip  van Schandknapen en Gangstersletjes van  onze bron niet echt geloofwaardig, maar goed de werkelijkheid is altijd bizarder dan de fantasie.