( van onze Koninklijke Verloedering redactie)

joop vna de EndeAmsterdam-NoirEgoïsme van de Mediacratie heeft gewonnen.
Het ‘Verloederings-Koningslied’ was al terug getrokken, maar “Koning-Vuilnis Joop I ” had anders beslist. Niemand kan zo maar zijn “Showbiz- Vuilnis Stars” in de verbrandingsoven gooien. Dat is milieuvervuiling brieste“Koning-Vuilnis Joop I ” in zijn gecontroleerde pulp-media. Hij reisde woest  af naar het Torrentje te  Den Haag, waste hun de oren en overwon.En  de “Koning-Vuilnis Joop I ”zijn Showbizz Vuilnislied was weer terug.  Kassa!
Zo gaat dat in  de ‘Pulp-Mediocratie’ van de corporate crime in Nederland altijd achter de Haagse schermen. Maar nu een grote groep burgers bij hoge uitzondering zijn stem had laten horen moest “Koning-Vuilnis Joop I van de Verloedering- Ellende” even openlijk zijn macht laten zien aan zijn ‘SBS- Klootjesvolk’.

Wat denken ze wel daar in Den Haag! Nu even geen nette, beschaafde, filantropische Joop, waar de Top van de VVD en zelf Beatrix genre mee loopt te koketteren. Het Corrupte Nationaal Comité Inhuldiging van ‘Kartelboef Royal Hans Wijers’ heeft „een te groot harnas” aangemeten aan mijn pulp- tekstschrijvers van het Koningslied, omdat aan mijn publiek is gevraagd bijdragen te leveren waarop het lied gebaseerd moest worden. Daar heeft het corrupte comité een fout gemaakt, loog ‘Joop van den Verloederings- Ellende’ van het comité maandagavond op ‘Staats Oranje Radio 2’, die met de productie van het Vuilnis-lied al de nodige centen heeft binnen gehaald. Volgens  ‘Riool-Nicht Albert Verlinde’ hebben de pulp-opnames van het ‘Vuilnis-Lied’ meer gekost dan van een speelfilm. Hoeveel miljoenen precies Joop?

Boete en celstraf op niet meezingen Koningslied.
Het corrupte comité van “Koning-Vuilnis Joop I ” liet maandag weten vast te houden aan het plan om  zijn uitgekotste Koningslied op de avond van de troonswisseling gezamenlijk te zingen. Er zal wel een AVP worden uitgevaardigd voor 30 april, dat iedereen verplicht is om mee te zingen op straffe van een fikse boeten of celstraf.

Eerder was er veel terechte kritiek op het ‘Vuilnis-nummer’; zaterdagavond trok pulp-componist John Ewbank het stuitende lied terug zonder toestemming van zijn “Koning-Vuilnis Joop I ”.

“Ik bepaal wat er gezongen wordt door mijn “Klootjesvolk” en niemand anders, aldus sneerde “Koning-Vuilnis Joop I ”.

Koning Van den Ende (lees: Koning van Ellende) liegt door te zeggen critici te begrijpen, maar noemt het ook „een kwestie van wansmaak”. Zijn loopjongen John Ewbank noemt hij „niet zomaar iemand. Hij heeft toch mooi 20 nummer 1-hits op zijn naam, mede door mijn macht en dat van mijn ‘gabber in crime’ Maffia-Boss John de Mol en onze hersendoden, de “Walking Dead.” De publiciteit rond het nummer heeft er volgens hem ook nog toe geleid dat „het goed tussen de oren zit van zijn SBS-Hersendoden”.

“Koning Joop I” hoopt dat nu hij een besluit genomen heeft, de storm gaat liggen. „Ik hoop dat we beseffen dat we hier praten over een Vuilnis-liedje en dat er die dag belangrijker dingen gebeuren en laat mij dus zoals gewoonlijk rustig stiekem mijn zakken vullen door weer mijn ‘Verloedering Showbiz-Vuilnis’ over de murw gebeukte ‘ik hou van Holland’ en ‘ik hou van Batrix’ Burgers te storten.”