Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980Het geheim van ‘de P.R. de Vries Tapverslagen’ en de dubieuze rol van o.a. de voormalig Officier van Justitie Fred Teeven. Een tikkende tijdbom onder politiek Den Haag, die wacht om af te gaan.

Waarom blijven de tapverslagen van justitie en AIVD (geldt trouwens ook voor de proces-verbalen van bevinding van de CID ( criminele inlichtingen dienst) met De Vries) van De Vries in gesprek(ken) met Klaas Bruinsma, Sam Klepper, John Mieremet, Cor van Hout, Willem Holleeder, Rob Zegerius alias Bert Prins, Ronnie Ostrowski e.a onderwereld figuren van de afgelopen kwart eeuw geheim?

Tapverslagen waaruit de banden van De Vries met de georganiseerde misdaad klip en klaar blijken. En waarvan de schokkende inhoud o.a. voor een groot deel bekend is aan Teeven. Teeven was immers een groot deel van de periode Officier van justitie die belast was met het vervolgen van de georganiseerde misdaad en de hiervoor genoemde personen. Teeven moet honderden uren banden hebben aangehoord met De Vries daarop. Waarom zwijgt Teeven?

Waarom verzaakt Teeven in dit verband zijn plicht als volksvertegenwoordiger? Welk belang wordt er door Teeven, een bepaald deel van justitie en de AIVD gediend om die duizenden uren tapverslagen van de afgelopen kwart eeuw gemene zaken van De Vries met bepaalde onderwereld angstvalling in de kluis te houden. Wordt De Vries gechanteerd door justitie? In dit verband is het m.i. bijvoorbeeld meer dan opmerkelijk te noemen toen er middels ‘computer fraude’ van Wim Dankbaar’ wat foto’s van De Vries in avontuurlijke standjes met kennelijk wat hoeren opgetuigd met wat al te verhitte emails te voorschijn waren gekomen onmiddelijk de Nationale Recherche een inval deed bij Dankaar . En alles in beslag nam en Dankaar twee dagen de bak in smeet. De facto is een dergelijk delict geen zaak voor de nationale recherche en zelfs voor de gewone burger niet voor de wijkagent. Ging het hier wellicht om ‘dames’ uit de stal van de vrouwenhandel van zijn bloedgabber Cor van Hout?

Of erger maakt justitie en/of politie al meer dan een kwart eeuw opzettelijk misbruik van de journalistiek door De Vries handelingen te laten verrichten zoals infiltreren o.a. bij de misdaadgroepen van Klaas Bruinsma, Cor van Hout en van de Hoogland Maffia en/of andere handelingen die de politie en/of justitie verboden bij wet zijn. ( bijv. uitlokking, manipuleren van beeld en geluid, etc.) M.a.w. volgens mij werkt De Vries al zijn hele leven voor de politie. Daarnaast werkt hij ook zijn hele leven voor bepaalde onderwereld. Meestal de rijkste en de machtigste op dat moment. Zo eet hij altijd ‘veilig’ van twee walletjes. Levert stiekem informatie aan de kit over de groepen waarvoor hij ‘werkt’ en krijgt zowel van de politie als die groepen weer info, zodat hij andere te pakken kan nemen, wat weer kassa is voor zijn Judassen programma. Een echte win win situatie voor De Vries en justitie. Ik wist bijv. al dat die huurmoordenaar annex judas Rob Zegerius, die hij heeft ingezet tegen Albert Kraus een jaren lange ‘vriend’/informant van De Vries was. De Vries ging jaren lang bij hem op bezoek in de bak.

Waarom? En voor wie? Of voor Wat?

Hetgeen hiervoor en hierna gesteld is nou niet bepaald een Staatsgeheim. Des te verwonderlijker is het feit dat de serieuze pers en de politiek daar nooit onderzoek naar heeft gedaan. Waarom zijn alleen de Endstra Tapes gelekt door justitie en /of politie?

Waarom kreeg Albert Kraus twee jaar gevangenisstraf voor wat kwaaie woorden roepen naar De Vries, die hij i.s.m. met een veroordeelde huurmoordenaar Rob Zegerius, die er n.b. prat opgaat dat hij voortdurend bezig is anderen, via list, bedrog en geweld, geld of goederen afhandig te maken voor jaren de bak in heeft geholpen.

Is Albert Kraus wellicht middels De Vries en de moordenaar Rob Zegerius onder onrechtmatige regie van de politie in de val gelokt en voor tien jaren opgeborgen? Maar goed het feit dat Albert 2 jaar voor die paar (verdraaide) zinnetjes heeft gekregen is m.i. een grof voorbeeld van hoe justitie zijn Judas/informant uitlokker De Vries en zijn moordenaar Rob Zegerius beschermd. Met dat vonnis wordt Albert wat mij betreft een slachtoffer van de De Vries Maffia.

Justitie en De Vries mogen dan wel niet schieten op mensen, maar ze schakelen zo met de wet in de hand mensen uit. Allemaal vragen waar de NVJ en de leden van de commissie justitie en de serieuze pers onderzoek eens grondig naar zouden moeten doen, temeer een van de hoofdverdachte in dit Nacht und Nebel De Vries verhaal Teeven rustig in hun midden zit.

De geheime ‘De Vries tapverslagen’ zijn een tikkende tijdbom onder de integriteit van de (misdaad) journalistiek en de democratie en justitie.

In hoeverre was de regering op de hoogte gebracht van de inhoud van deze ‘De Vries tapverslagen’ toen De Vries de politiek inging? En welke rol heeft de regering gespeeld in de onverklaarbare plotselinge opgaven van De Vries van zijn politiek ambities? (Noot1)

In het licht van het voorgaande staan m.i. behoorlijk wat carrières van (hoge) justitie, politici en politie medewerkers op het spel en niet in de minste die van De Vries zelf als die tikkende tijdbom openbaar wordt.

KRO Magazine: “Fred Teeven had als officier van justitie regelmatig te maken met Peter R. de Vries. Hij is nu lid van de Tweede Kamer voor de VVD, en ook in die functie een trouwe kijker. ‘Ja, ik kijk altijd, al jaren. Ik steek er altijd wel wat van op. Die herhalingen in zijn programma, daar word ik wel helemaal gek van. Als ik drie keer hetzelfde heb gezien, dan neem ik even afscheid “

Uitgeverij Papieren Tijger: “Banken beroven mensen” vanaf nu te bestellen online en vanaf december 2008 te koop in alle spannende boekenwinkels! Lees over De Vries en zijn banden met de georganiseerde misdaad en de vrouwenhandel en justitie/politie.

Noot1.
“Steve Brown in Gangsta’s Paradise”, hoofdstuk: P. R. de Vries en de media-rip. Fred Teeven waarschuwt De Vries niet verder te gaan in de politiek op straffe van dat dan zijn doopceel van de AIVD en CID zal worden geopenbaard.
Opmerkelijk: zowel Teeven als De Vries hebben nimmer het hiervoor gesteld betwist.

Noot2
Ik heb vernomen dat de vrouw/levenspartner van de voor moord(en) veroordeelde Rob Zegerius een lid is/was van de redactie van Actueel. En dat Rob Zegerius een parttime medewerker is van de redactie van De Vries. ( altijd handig een veroordeelde moordenaar met Judas eigenschappen als list, bedrog en geweld, in de redactie van De Vries met een vrouwtje bij Actueel

Noot3
Boek Rob Zegerius onder de pseudoniem Bert Prins: “Mijn leven als beroepscrimineel, `een biografie van achter de tralies’. De auteur tooit zich met de nom de plume Bert Prins. Hij schrijft wat onbeholpen, maar roept wel een persoonlijk en daardoor authentiek beeld van de boeverij op. Het intrigerende schuilt er vooral in hoe hij voortdurend bezig is anderen, via list, bedrog en geweld, geld of goederen afhandig te maken. Illustratief is de episode over het financieel uitkleden van iemand die xtc wil laten produceren. Een voorval dat, als zovele in dit boek, tekenend is voor de meedogenloze cultuur van `het milieu’.

Opmerking: deze posting is naar alle leden van de Commissie justitie van de Tweede Kamer gestuurd