De echte drugsbazen staan boven elke wet en daarom mag de Drugs niet gelegaliseerd worden.

( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Koffers, rugzakken en plastic boodschappentassen vol bankbiljetten zijn het afgelopen decennium het kantoor van de Afghaanse Gangster-president Hamid Karzai binnengebracht. Met tientallen miljoenen dollars probeerde de Amerikaanse inlichtingendienst CIA zich te verzekeren van invloed bij de Drugs en Warlords. In ruil daarvoor gingen sinds de jaren ‘70 tonnen pure heroïne ( en cocaïne) richting Europa en de USA. Oude dagen van  ‘Vet-name-CIA-Heroïne’ en de ‘Reagan contra- cocaïne- conection’ met gangster Kolonel Oliver Nort en ‘Clinton- Cocaïne’ herleeft weer. Verandert er dan nooit iets? 

(The CIA & the US GOVT’s old secret business: DRUG SMUGGLiNG )

Drugsbaron in spijkerbroekDat schrijft The New York Times maandag op basis van gesprekken met Amerikaanse en Afghaanse functionarissen. Steve Brown beschrijft één van die mega ( 1000 kg pure heroïne, groothandel prijs 160,000,- Dollar) CIA- transporten van Pakistan naar een Amerikaanse Airforce bases in zijn boek “Steve Brown Drugs baron in Spijkerbroek” al in 1994.

Waarom grijpt de Nederlandse ‘Lego- politie’ in Afghanistan niet in?
‘We noemden het spookgeld’, zei Khalil Roman, die van 2002 tot 2005 stafchef was van president Warlord en Drugslord Hamid Karzai, tegen de krant. ‘Het kwam in het geheim en het ging in het geheim.’ 

Volgens de reconstructie van de krant was er geen kritisch toezicht van buitenaf op de besteding van het geld. De dollars die maandelijks werden bezorgd kwamen zo terecht bij dubieuze ‘Pedo-krijgsheren’ en gangster-politici. Een deel van de miljoenen eindigde zelfs in de zakken van drugsbaronnen en de Taliban, zo vernam The New York Times. 

’De grootste bron van corruptie in Afghanistan waren de Verenigde Staten’, zegt een anonieme Amerikaanse betrokkene. De operaties van de CIA dwarsbomen volgens ingewijden het werk van andere Amerikaanse overheidsdiensten, die juist verwoede pogingen doen om criminele netwerken in Afghanistan op te rollen. 

Overigens zijn er geen bewijzen gevonden door de Nederlandse speelgoed ‘Lego politie’ in Afghanistan van “Snake Rutte” dat Karzai zelf geld heeft aangenomen (kuch).

(Afghan Heroin Brings CIA $50 Billion A Year, Covers US War Expense)
De zwarte miljoenen betalingen zouden zijn verlopen via zijn ‘Nationale-Heroïne- Veiligheidsraad’. De belangrijkste bestuurder van die raad,  ‘War en Drugslord Pedo-Mohammed Zia Salehi’, werd in 2010 opgepakt wegens corruptie.( niet voor moorden en martellen, want dan moet iedereen inclusief de CIA worden opgepakt) De gangster-president regelde echter binnen enkele uren zijn vrijlating. Volgens collega’s noemt hij zichzelf sindsdien ‘een vijand van de FBI en een held van de  ‘Heroïne en Cocaïne-CIA’. Wel kunnen zij binnenskamers  hartelijk lachten om de ‘Nederlandse Lego-speelgoed politie’ en het  verbod op de  in de USA en Amerika Drugs.