( van onze Corrupte News of the World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Estelle gaat nieuwe  Pulp-verklaring afleggen in de ‘Lekke-Hari-zaak’ na lezen Volksnieuws uit Amsterdam.

Amsterdam-Noir. Estelle Cruijff gaat een nieuwe pulp-verklaring afleggen voor de rechter-commissaris die de zaak van haar vriend Badr Hari in behandeling heeft. Volgens advocate mr. Bénédicte Ficq heeft ‘de diepe verliefdheid bij haar invloed gehad op wat ze tegen de politie heeft gezegd’.

Dit meldt het Kijkcijfer politie blad De Telegraaf.

 In eerste instantie ontkende getuige Estelle Cruijff bij de ‘Lek-naar John van den Heuvel-recherche’, dat Hari iets had gedaan, wat extreem juridisch dom was en nergens voor nodig.

Wie van de zes ‘Klappe-Hari-Show’.
Maar inmiddels heeft Hari zelf in twee zaken bekentenissen gedaan. Volgens Ficq is ze nu bereid om te vertellen wat ze heeft gezien.

Omdat Hari en Cruijff niet getrouwd zijn, heeft de vriendin geen verschoningsrecht. Dat betekent dat zij bij de onderzoeksrechter strafbaar is als zij weigert om antwoord te geven op vragen.Nou, nou zijn de advocaten van ‘Klappe-Hari’ en ‘Estelle P.C. Hooft’ eindelijk weer eens wakker geworden.Wij berichten al direct dat Estelle net zal zoals gebruikelijk is in politie en justitie en politieke kringen zich te beroepen op o.a. kan mij niets herinneren en in haar geval op bijv. extreme verliefdheid. De verliefdheid gaat kennelijk niet zo over dat Estelle de P.C. Hooftstraat een tijdje kan missen nu er en paar dagen lik dreigde. Wat het voorgaande betreft nog los van het feit dat Estelle gewoon haar eerste verklaring had kunnen handhaven. Wie kan bewijzen wat men wel of niet heeft gezien. De Kijkcijfer-politie? Trouwens iedereen  uit de Pulp-media liegt bij de rechter.

( zie : “Smet op justitie”Opvallend was wel weer te noemen en een smet op justitie in deze, dat  het SBS-OM  van procureur -generaal “Pretty Boy Bolhaar” geen straf eistte tegen Maffioso en politie-informant Peter R. de Vries wegens het plegen van grove meineed in deze zaak.”)

Estelle P.C. Hooft denkt er nog wel over na of zij gaat mee doen aan de komende ‘Wie van de zes Klappe-Hari-Show’, en is daarover in overleg met Maffioso John de Mol en SBS.

Donderdag maakte het SBS- justitie bekend dat het aantal mishandelingen waarvan de  vermeende gewelddadige kickbokser wordt verdacht is gestegen van twee naar zes. Justitie en de ‘Lek-Kijkcijfer politie’ is nu alleen nog maar op zoek naar mensen die niet zijn mishandeld door ‘Klappe-Hari’ voor de ‘Wie van de zes Klappe-Hari-Show’, anders heeft het pulp-publiek niets te raden en dat scheelt altijd Kijkcijfers.

Eerder verschenen in deze rubriek:

Luxe Politie-Wachtkamer’ wie is mishandelt door Badr Hari loopt vol.

“Badr Hari bekent betrokkenheid mishandeling in de Pulp-Media.”

“Politiebron Volksnieuws uit Amsterdam zaak-Badr Hari krijgt gelijk”.

“Tweede aangifte tegen Badr Hari op last van Pulp Media Moordenaar John van den Heuvel.”

“De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation”.

“Breaking News:Volksnieuws uit Amsterdam-Noir schudt advocaat Badr Hari Wakker.”

“Politiebron van ‘Volksnieuws uit Amsterdam’: “John van den Heuvel liegt over zijn politiebron in Badr Hari zaak”(2).”

“Na advocaat Badr Hari volgt nu ook de Rijksrecherche Volksnieuws uit Amsterdam in de “Lekke Hari-zaak”.

“Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.”