( van onze corrupte News of The World redactie i.s.m. corrupte justitie redactie)

Binnenkort Nieuwe Show: de ‘Wie van de zes ‘Klappe-Hari-Show’.

Luxe-Wachtkamer voor slachtoffers Badr Hari.

Inmiddels heeft de Amsterdamse Kijkcijfer politie i.s.m. RTL-Boulevard en John van den Heuvel een luxe wachtkamer open gesteld met verborgen camera’s waar men nummertjes kan trekken voor wie mishandelt is door Badr Hari. Men kan daar Badr Hari zijn onderbroek, theedoeken en andere Badr snuisterijen bekijken om de tijd te doden. Wie zegt het zwaarst te zijn mishandeld krijgt een ‘gast’ optreden bij RTL Boulevard en een volledig verzorgde Cruise aangeboden door De Telegraaf”.
Bron:Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Amsterdam-Noir- De  prijzen-actie van de Kijkcijferpolitie i.s.m. RTL-Boulevard en de Media-pulp-moordenaar John van den Heuvel is een groot Media-Pulp-Kassa success.

Badr Hari nu al verdacht van zes mishandelingen. De Kijkcijfer politie neemt geen ‘mishandelde –kandidaten’ van Badr Hari( inmiddels in de Volksmond ‘Klappen-Hari’ genoemd) meer aan.  De voorselectie is gesloten voor welke kandidaat zegt het zwaarst te zijn mishandelt door ‘ Klappe Hari’.

‘Lekke-Hari’ Campagne ongekend succes
De ‘Lekke–Hari’ campagne van de Kijkcijfer-politie met als presentator John van den Heuvel heeft meer ‘mishandelde-kandidaten’ opgeleverd dan ooit verwacht. Dat belooft wat ten aanzien van de Kijkcijfers en oplage in de pulp-media. Het wordt zakken vullen met dank aan Badr Hari en de Lekkende Kijkcijfer-politie.

Kickbokser Badr Hari wordt nu verdacht van zes mishandelingen. Dat heeft het SBS- Openbaar Ministerie donderdag bekendgemaakt. Justitie, de Kijkcijfer politie en het open riool- RTL Boulevard en John van den Heuvel verdachten hem aanvankelijk van twee mishandelingen. Wat trouwens ook al voor behoorlijk wat centjes in het Pulp-Media laadtje bracht.

Geen wie van de drie, maar wie dan de zes.
Eén van de twee eerste verdenkingen is de mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens dancefeest Sensation op 9 juli in de Amsterdam ArenA. De andere was de mishandeling vorig jaar van de eigenaar van de Amsterdamse Club Air.

 Daar zijn nu dus nog vier verdenkingen bij gekomen. Het gaat om een tweede mishandeling in Club Air, een poging tot zware mishandeling in de Amsterdam club Jimmy Woo in mei, de mishandeling van een vrouw vorig jaar en een mishandeling in de Amsterdamse horecazaak Cooldown in december.

Het  SBS-OM maakte verder bekend dat Hari vanaf donderdag weer contact mag hebben met de buitenwereld. De Pulp-media officier van Vergiet-justitie heeft zijn beperkingen namelijk opgeheven (kuch). Die beperkingen golden overigens alleen voor Badr Hari en niet voor zijn pulp-media. Binnenkort verschijnt de eerste aflevering van de ‘Wie van de zes ‘Klappe-Hari-Show’.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Badr Hari bekent betrokkenheid mishandeling in de Pulp-Media.”

“Politiebron Volksnieuws uit Amsterdam zaak-Badr Hari krijgt gelijk”.

“Tweede aangifte tegen Badr Hari op last van Pulp Media Moordenaar John van den Heuvel.”

“De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation”.

“Breaking News:Volksnieuws uit Amsterdam-Noir schudt advocaat Badr Hari Wakker.”

“Politiebron van ‘Volksnieuws uit Amsterdam’: “John van den Heuvel liegt over zijn politiebron in Badr Hari zaak”(2).”

“Na advocaat Badr Hari volgt nu ook de Rijksrecherche Volksnieuws uit Amsterdam in de “Lekke Hari-zaak”.

“Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.”

Share this: