bron: Lekkende Kijkcijfer politie van de Telegraaf.

Amsterdam-Noir. Kickbokser Badr Hari heeft bekend betrokken te zijn bij de mishandeling van zakenman Koen Everink in de Amsterdam Arena tijdens het dancefeest Sensation en hiermee is Badr Hari ‘Justitie Historie’, zoals wij reeds eerder publiceerde. Badr Hari loopt de kans om voor  drie tot vijf jaren te worden opgeborgen in deze.

De 27-jarige kickbokser had eerder onder meer in de pulp-media ontkend iets met de vechtpartij te maken te hebben. Nu geeft hij toe één klap te hebben gegeven, meldt het Politie-dagblad De Telegraaf vandaag. Het overige letsel zou zijn veroorzaakt door mededaders, van wie er inmiddels een ook is gearresteerd, aldus de krant.

Mogelijke valse verklaring Estelle.
Estelle Cruijff, de vriendin van Badr Hari die de avond van de mishandeling bij hem was, heeft mogelijk een valse verklaring afgelegd, aldus het Politie-dagblad en loopt de kans op een taakstraf van een paar honderd uur prikken in de P.C. Hooftstraat te Amsterdam. Kijk, Estelle Cruijff is geen Peter R. de Vries als het gaat om valse verklaringen, die justitie nooit vervolgd.

Wat voor advocaten hun bijstaan is ons een raadsel?
Estelle Cruyff had bijv. alleen maar hoeven te verklaren dat zij niets heeft gezien of zich kon herinneren wegens vul maar in te veel gedronken, te verliefd om helder te kunnen waarnemen, gesnoven of wat dan ook.  Badr Hari had zich nooit moeten melden en eerst het hele onderzoek moet afwachten en zich dan pas melden, maar goed dat terzijde.

Als simpele advocaat weet men toch wel dat indien met moet getuigen en dat niet wenst het standaard antwoord n.b. zelfs in de corrupte justitie-kringen is: “Ik kan mij het niet meer herinneren”:

Van Traa: ‘Het heeft ons verbaasd, dat nadat de IRT-kwestie gelopen was, niemand zich de zaak van die 9000 kilo kan herinneren. De heer Kosto kon zich het absoluut niet herinneren. Er is niet veel over gesproken.’
Suyver: ‘Dat was in de korte ministersperiode van de heer Kosto.’
Van Traa: ‘Waarom zat hij daar? Omdat Hirsch Ballin afgetreden was.’

De toenmalige Secretaris Generaal van het Ministerie van Justitie heeft geen antwoord op de vraag hoe het komt dat op het departement de bellen niet zijn gaan rinkelen.
En hij is niet de enige, blijkt bij de verhoren van de parlementaire enquêtecommissie. Geen van de verantwoordelijke ambtenaren heeft speciale aandacht besteed aan het doorlaten van 9000 kilo marihuana. Ook niet nadat de IRT-affaire in volle omvang duidelijk werd.

Van Traa: Het gaat niet over die kilo’s, maar over het feit dat de attentie voor dit soort dingen niet verhoogd lijkt. “
Bron: Buro Jansen 

Tijdens de van Traa-verhoren hadden alle justitie medewerkers een groot gat in hun  corrupte justitie geheugen!

Eerdere mishandelingen
.
Het Parool meldde zaterdag dat de kickbokser ook in de Amsterdamse kroeg die bekend staat als ‘de kleine Cooldown’, in de Lange Leidsedwarsstraat, een man in elkaar zou hebben geslagen. Het gaat om een broer van een vrouw die een relatie had met Hari. De man zou in december onder meer een kopstoot en klappen hebben gehad van Hari, en serieuze verwondingen hebben opgelopen in zijn gezicht. Hij heeft nog geen aangifte gedaan.

Volgens een ingewijde hebben vrienden van Hari de man met ernstige bedreigingen weerhouden van een gang naar de kijkcijferpolitie.

De ‘Lek-recherche naar Media Pulp-Moordenaar John van den Heuvel’ hoopt dat ook dit vermoede slachtoffer alsnog aangifte wil doen.

 Goed voor de Kijkcijfers van RTL Boulevard en de oplage van De Telegraaf.

Clubs
Jeroen van den Berg, mede-eigenaar van de Amsterdamse club Air ( er wordt echt nooit in Club Air cocaïne gesnoven, aldus de Kijkcijferpolitie) deed eerder aangifte tegen Hari. Van den Berg zegt vorig jaar in zijn eigen horecagelegenheid volledig in elkaar getrapt te zijn door de  vechtkampioen. Bovendien heeft Hari volgens ingewijden op 18 mei jongstleden in het Amsterdamse nachtleven een bezoeker van club Jimmy Woo mishandeld, in de Korte Leidsedwarsstraat. Zijn broertje, dat in de club een reputatie als lastpak geniet, zou ruzie hebben gekregen met iemand uit ‘een groepje negers’.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Politiebron Volksnieuws uit Amsterdam zaak-Badr Hari krijgt gelijk”.

“Tweede aangifte tegen Badr Hari op last van Pulp Media Moordenaar John van den Heuvel.”

“De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation”.

“Breaking News:Volksnieuws uit Amsterdam-Noir schudt advocaat Badr Hari Wakker.”

“Politiebron van ‘Volksnieuws uit Amsterdam’: “John van den Heuvel liegt over zijn politiebron in Badr Hari zaak”(2).”

“Na advocaat Badr Hari volgt nu ook de Rijksrecherche Volksnieuws uit Amsterdam in de “Lekke Hari-zaak”.

“Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.”