( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Niet Vladimir Poetin, maar deze dictator en despot Jo Biden is de oorlog in Oekraïne begonnen, maar dat hoort u vandaag niet van ‘US Puppet-Nazi-GroenLinks-Rechts-Halsema’ en haar dood aan de Russen misdaadgroep niet over op de Dam..

Joe Biden is de oorlog in Oekraïne begonnen. Dat is een feit. Vladimir Poetin, hoe meedogenloos hij ook moge zijn, is deze oorlog niet begonnen. Volodymyr Zelensky, marionet van George Soros, is deze oorlog niet begonnen. De globalistische tiran, dictator en despoot Joe Biden is deze oorlog begonnen, stelt Pearson Sharp van One America News.Hoewel Rusland door linkse politici en de media wordt afgeschilderd als een Hollywoodschurk, trok Poetin al vanaf het begin een lijn in het zand: Oekraïne mag niet bij de NAVO. Rusland wil geen Amerikaanse raketten voor de deur die gericht staan op Moskou.Joe Biden weet dit, maar hij doet alles wat hij maar kan om het conflict te laten escaleren. Biden en zijn rijk van het kwaad hebben alle kans gehad om zich uit te spreken tegen toetreding van Oekraïne tot de ‘SS- NAVO’. Dat heeft hij niet gedaan. Sterker nog: hij heeft gezegd dat hij Oekraïne zal helpen om zich te verdedigen tegen Russische agressie.

Harde klap in het gezicht

Stel je voor dat jij Vladimir Poetin bent en je hoort dat de Verenigde Staten Oekraïne bewapenen en het land voorbereiden op het lidmaatschap van een militair bondgenootschap dat als enige doel heeft om zich te verenigen tegen Rusland. Wat zou je doen?Tijdens de veiligheidsconferentie in München gooide vicepresident Kamala Harris olie op het vuur door Oekraïne op te roepen zich aan te sluiten bij de ‘SS-NAVO’. Een harde klap in het gezicht van Rusland.Toen de Sovjet-Unie in 1991 uiteenviel, beloofde toenmalig minister van Buitenlandse Zaken James Baker Sovjetleider Michail Gorbatsjov dat de ‘SS-NAVO’ geen centimeter naar het oosten zou opschuiven. Het bleek een loze belofte.

Voet aan de grond

Het Kremlin was ongetwijfeld geschokt toen de SS-NAVO, een defensieve organisatie, Joegoslavië in de jaren negentig bombardeerde en zich keerde tegen de Serviërs, die geallieerd waren met de Russen.In 2008 daagde de SS-NAVO Moskou opnieuw uit door aan te kondigen dat Georgië en Oekraïne lid zouden worden van de organisatie. Rusland reageerde door Georgië binnen te vallen om te voorkomen dat de NAVO er voet aan de grond zou krijgen.Meer Lezen, want u zult  het voorgaaande vandaag echt niet op de Damhorenn van Halsem en zien in haar Oulets AT5&NPO& NOS-Journaal: https://www.ninefornews.nl/niet-vladimir-poetin-maar-deze-dictator-en-despoot-is-de-oorlog-in-oekraine-begonnen/  (Video)

 

Psycho Puppet- War Mongul- Kamala Harris’ disastrous trip to Poland:

Oekraïense  ‘Witte-Christelijke -(Nazi)-vluchtelingen’ krijgen een  Royal- voorkeurs behandeling  van de Racistische EU Top ten op zichten van de ‘Islam &-Blacks-Vluchtelingen’ en de Arme Nederlanders & ‘Rutte & CIA & MIVD & AIVD & NPO-OP1’ willen Baudet executeren. Russen de Nieuwe Joden in NL(Video’s) .

Pikant: Halsema stelt zelf niet een van haar Kapitale Villa’s ter beschikking in Amsterdam  voor Oekraïense Vluchtelingen. En ‘Taxfree-VOC-Genociden-King’ wil  ook niet zijn Paleis op de Dam ter beschikking stellen. In  één  van die Villa van Halsema  en het leegstaande Paleis van King Willem zouden gemak al jaren lang 2000 mensen Luxe in kunnen. 

De ‘US-Taxfree-War Crime- Francking Gas& Wapenhandel- Soros-Killer-Elite’  Wint op alle Fronten, terwijl er Russen en Oekraïners  sterven en de armen in de EU en US nog armer worden en 17 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger & De Elite van Duitsland koopt 100 miljard aan Wapens van de US en heeft zich reeds compleet overgeven aan de US-Elite& RT en ongehoordTV op Zwart in de EU en NL. En daar hoorde wij gisteren op de Dam bij de ‘CIA&AIVD-Soros-Schwab- pro- Oekraïne -US en anti- Rusland- demonstratie’ helemaal niemand over! (Video’s)

Racistisch -B&W- US-Killer-Elite- Puppets-Nazi-GroenLinks- Rechts -NWO Keizerin Halsema’ & ‘Hitman- Waanzinnige -Wethouder- Wassink’  verandert bijstandsregels voor mensen die Oekraïense vluchteling in huis nemen, maar niet voor Nederlandse Dak en Thuislozen en/of andere Black( Islam-Vluchtelinge  & Oekraïners   in Hotels en NL Dak en Thuislozen op straat . Zie hierna:Keizerin Halsema’ Corona muilkorft Albert Cuyp & A’dam & Corona Huilebalk Grapperhaus: Ik heb Spijt:

Woningnood-discriminatie‘:NL-er Wachttijd Adam 27 jaar- Black-Islam-Vluchtelingen 3 maanden en Oekraïens nul(Video) .

‘GroenLinks Rechts’- US-Killer-Elite-Nazi-Puppet Wassink: “ Door op deze manier “maatwerk te bieden bij de kostendelersnorm” stelt Amsterdam GroenLinks Rechts  naar eigen zeggen de “Honger en in de kou zittende  bijstandsgerechtigden per direct in staat hulp te bieden aan alleen maar Oekraïense vluchtelingen”. 

Oproep voor andere gemeenten: Hypocriete excuses van ‘Slavenhouder’- Keizerin Halsema voor de (Elite)- Slavernij, maar geen excuses voor de ‘VOC-King Willem-Genocide’ en de huidige armoede en Woningnood of te wel de moderne Elite- slavernij van de NWO(Video’s)

Volgens B&W hebben veel Amsterdammers die hulp willen bieden zich gemeld. “We zorgen er met deze aanpassing voor dat ook bijstandsgerechtigden de komende tijd kunnen helpen als dit nodig is. Ik roep andere gemeenten op om dezelfde uitzondering te maken en pleit er daarnaast voor dat we nu al verder kijken dan opvang alleen”, aldus   de Racistische – GroenLinks Rechts Wethouder Asociale Zaken en  Witte-  Oekraïense  Vluchtelingen Rutger Groot Wassink. omdat de extreem corrupte  Wethouder verwacht dat de  Oekraïense vluchtelingen hier voor langere tijd verblijven, is het volgens hem belangrijk “om nu al na te denken over de mogelijkheden voor werk, scholing en ondersteuning die wij al jaren niet geven aan de Laagste Klasse in Amsterdam.”Voor Oekraïners die familie hebben in Nederland zijn toelages en vergoedingen mogelijk via de Sociale Verzekeringsbank.

Verzetsheld Steve Brown:Amsterdammers eerst,alle Vluchtelingen&Halsema Amsterdam uit, totwoningnood is opgelost!

‘Valse Vlag-Ukraine –debat’: ‘CDA- Brievenbus-Witwasser- Rat in pak- Hoekstra’: ‘US-Killer-Biolabs’ is een Complottheorie& ‘CIA- Boy-Sjoerdsma& Jesse-Klaver’ eisen nog meer sanctie tegen de Russen waardoor ‘Jan met de Pet’ straatarm dood gaat in NL: Brood 5,- euro, Benzine naar de 5,- euro per Liter & Gas & Licht rekening nu al 800,- per maand en de gewone Russen gezonder en Rijker(Video’s). 

A-Sociaal- NWO-Corona- GroenLinks-Rechts-Zwarte Ster-Keizerin-Halsema’& met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij niet gearresteerd voor Tonnen Fraude&Witwassen en mag blijven als Burgemeester& Dood aan de Russen door de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Pedo-Elite’ gaat maar door(Video’s)

De GroenLinks Rechts &D66 DDR66 & PvdA-Hoertjes en helaas onze oude SP – B7W-misdaadgroep met als Leider ‘NWO-Keizerin Halsema’ en ‘Hitman -Wassink ‘ gaat naast de huidige Luxe  ALL-inclusief-Hotel en schepen  locaties meer Oekraïense vluchtelingen opvangen in het Wow-hotel in Amsterdam Nieuw-West en op twee schepen die komen te liggen bij Java-eiland in Amsterdam Oost. De  Luxe opvanglocaties zullen deze week in gebruik worden genomen. In totaal biedt  Keizerin Halsema & Hitman Wassink  vanaf dat moment Luxe plekken aan 900 voor oorlogsgeweld gevluchte Oekraïners en men veracht dat dat gaat oplopen tot 50 duizend in Amsterdam een meer dan een miljoen in Nederland .  Nederlandse Dak en Thuislozen en de zgn. Zelfredzamme veelal geschieden mensen ( Totaal 30 duizend)  en de 100 duizend Amsterdammers die geen betaalbare  woning kunnen krijgen  worden verzocht door B7W  niet voor de betreffende Oekraïne- Luxe Hotels en/schepen te gaan slapen .

Stand van zaken noodopvang in het ‘Yuppie Expats -Amsterdam’ van NWO Keizerin Halsema en haar twee Loverboys Pistolen OEY en PvdA-Hoer-Mega-Oplichter en Zakken vuller Booij. 

‘NWO-Keizerin Halsema’  vangt sinds vorige week Oekraïense vluchtelingen op, op kosten van u de gewone Amsterdammer, die geen huis kan vinden voor zijn volwassen kinderen en zijn Gas en Licht  en eten en benzine niet meer kan betalen. Op dit moment kunnen er al maximaal 300 Oekraïners terecht in het A&O hostel in Amsterdam Zuidoost en in het Savoy Hotel in Amsterdam Zuid en daar dromen al sinds de Tweede Wereld Oorlog de Amsterdamse Dak en Thuislozen en woning zoekende van . Met de nieuwe Luxe  opvangplekken worden er in Amsterdam 900 plekken gerealiseerd maar het streven is zo snel mogelijk 10 duizend. In de ON-Veiligheidsregio voor de Laagste Klasse-Amsterdam-Amstelland komt daarmee het totaal op ongeveer 1.500 opvangplekken en dat is nog nooit gedaan voor de Amsterdammers zonder een huis uit de Laagste Klasse, pure discriminatie.  Bron:  https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/college/wethouder/rutger-groot-wassink/persberichten-nieuws-rutger-groot/gemeente-amsterdam-opent-nieuwe/

Big Story -State of Fear: The’ US-War Crime & Killer-Elite & CIA- Legacy’ in El Salvador & Guatemala & Venezuela, Syria, etc(Videos) , maar over het voorgaande zult  u vandaag geen piep van horen van Keizerin  Halsema(Video’s)

 ‘Noord Koreaanse AT-5 ‘de  Fake News-Outlet gesubsidieerd voor 1 miljoen per jaar door Halsema  en  van Keizerin Halsema  organiseert vandaag  gesubsidieerd manifestatie voor solidariteit met Oekraïners aka” Dood aan de Russen en de laagste Klasse en Lage Midden Klasse zonder  betaalbaar Huis”.De US- Taxfree-War Crime-Killer- Fracking Gas en Wapenhandel- Elite- Puppet-Nazi-gemeente beken kleur en organiseert zaterdag, net als een aantal andere Europese steden, een manifestatie voor solidariteit met Oekraïners aka” Dood aan de Russen . Burgemeester NWO-Keizerin  Femke Halsema zal op De Dam een ‘dr. Goebbels-toespraak’ houden wellicht samen met haar Loverboy’s ‘Pistolen-OEY’ en ‘PvdA-Mega-Oplichter& Zakkenvuller Booy’. Zie: https://www.at5.nl/artikelen/214075/gemeente-organiseert-zaterdag-manifestatie-voor-solidariteit-met-oekrainers

Meestal geven B&W alleen vergunningen  af voor Demonstratie, maar deze keer hoeft dat niet, want B&W organiseert zelf deze Demonstratie.Maar waar was B&W met een demonstratie  toen de ‘US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’ &SS-NATO, toen zij  Rusland, ( tijdens de Russische revolutie ) Indonesië ,Irak,Iran, Laos, Cambodja, Grenada, Panama, Libië Syrië Libanon .Afghanistan Vet-nam , Chili, Argentinië, Cuba en vele andere Zuid-Amerikaanse Landen binnen viel met als gevolg de eeuwige ‘Olie Dollar- Vluchtelingen –stroom’ en miljoenen doden ?

Zie Video hierna:  100 Years of the U.S. Overthrowing Governments: Stephen Kinzer Compilation 2001-2008:

‘ Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de’Pedo-Rapist-Metoo-Cratie’ van het’ regiem Nazi-Rutte4′ : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.