• koets

(door het ‘oude mannen- NSB-VOD- De Telegraaf’ aka “Toen en nu Dood aan de Russen” en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTEDARM-NOIR-‘Koninklijk-Nazi Prinsen Bernhard & Claus- Theater Tuschinski‘:VERBOTE FUR JUDE VERZETSHELD GIDEON VAN MEIJERING EN RUSSEN.

US& Slaven Staten- UK&Canada& Australië en EU -Sancties’ tegen Rusland maken Russen weer gezonder en Rijker: Taxfree-Corporate Crime  ‘Obesitas – Hersenbeschadiging McDonald’s’,-   Dodelijke -Vet maker-Coca-Cola en PepsiCo en Dodelijke- Alcoholisten-Heineken& peperdure Star Bucks & US-EU-‘Wurg- Maffia Creditcards’  stoppen voorlopig in Rusland .En die Sancties maken de US en EU Burgers straatarm :  Benzine en Gas  en eten onbetaalbaar.  Opmerkelijk dat al die ‘Taxfree-Bedrijven’ dicht gaan in Rusland, want tijdens de Tweede Wereld Oorlog bleven al die vergelijkbare bedrijven en Tuschinki wel open in Nazi Duitsland en de bezette gebieden(Video’s)

Only US& Ukraine votes against UN resolution condemning Nazism & Holocaust. Nu zwijgt ‘CIA-CIDI’ en het Joods-Overleg & NPO & CIA betaald $20,000 per maand aan (Nazi)- Anti-Rusland  & Pro-CIA- Ukraine-Zelensky Holocaust parlementsleden. Nu zwijgt CIA- CIDI& Joods Overleg& Nazi-regime Rutte4 & NPO weer(Video’s)

Dat de  ‘Taxfree- VOC-Genociden- Koninklijke Familie’ een Nazi-‘Zorreguieta-VOC-Slaven-Verleden ’ heeft is voor ‘NSB-Pathé’ en CIA- CIDI& Joodse Raad en de zgn. medewerkers en bezoekers geen enkel probleem om de officiële toekenning Koninklijk voor de naam Tuschinski te voeren. 

De wordt ‘Wakker- première’ van een documentaire over Kamerlid van Forum voor Democratie (FVD) Verzetsheld-Gideon van Meijeren maandag in Nazi-Koninklijk Theater Tuschinski gaat niet door, zo meldt Pathé op Twitter.  Bezoekers en medewerkers  CIA-CIDI  hebben de bioscoopketen erop gewezen „dat er verschillende uitlatingen over de holocaust zijn gedaan die door Holocaust slachtoffers en nabestaanden( wie dan?) als zeer kwetsend worden ervaren (Kuch)” Dat past niet bij de nagedachtenis van Abraham Tuschinski, die zelf tijdens de Holocaust is vermoord, aldus de liegende ‘NSB-Pathé’.

Ondertussen: Terwijl de ogen gericht waren op Oekraïne raakte een nieuwsfeit ondergesneeuwd dat de hele coronagekte ontmaskert, Meer Lezen&Video: 

Ondanks Coronacrisis is vermogen’ Prinses Yab-Yum- Mabel ‘(Video’s) & Taxfree-Nazi VOC-Genocide- King Willem & Huisjesmelker- Prins Bernhard bijna verdubbeld. US Puppet-Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss-Rutte:Ik ben trots op mijn ‘Taxfree-Nazi-Royals’.

De  laffe ‘Nazi-Koninklijke- NSB-bioscoopketen’ zegt  liegt dat het voorafgaand aan het verhuren van de zaal de documentaire GIDEON niet heeft kunnen zien. De documentaire zou maandag tegelijk met een andere wordt Wakker documentaire in première gaan. Achteraf gezien heeft ‘NSB-Pathé’ naar eigen zeggen „onvoldoende doorgevraagd over de inhoud van de documentaires.” De andere documentaire – Generation C – A Cry For Help, gaat over de mentale gesteldheid van studenten en jongeren tijdens de coronapandemie . ‘Censuur -NSB-Pathé’ heeft de organisator van het evenement verzocht op zoek te gaan naar een andere locatie.

De documentaire GIDEON is een „diepgravende zoektocht naar antwoorden over het vaccinatiebeleid en de vaccins tegen Covid-19”, aldus de beschrijving. „Antwoorden die  Verzetsheld Gideon in de  voor het merendeel ‘NSB-Kamer’ niet kreeg, vindt hij alsnog.” De vertoning in het ‘Koninklijke- Nazi-Tuschinski-theater’ zou eenmalig zijn, na de première in Yuppie -Expats-Amsterdam van ‘GroenLinks Rechts – NWO- Keizerin Halsema’ aka “Dood aan de Russen  en de armen” (Video’s)  zou de wordt ‘Wakker- documentaire’ te zien zijn op het platform blckbx.

Schande: Kristallnacht herdacht/misbruikt doorCDA-Gestapo Generaal–Grapperhaus’ in onze Joodse Portugese Synagoge te Mokum(Videos) .

‘Verzetsheld-Van Meijeren’ kwam eerder in opspraak in dat deel van de ‘NSB- (Pedo)-Tweede Kamer’ Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, CU-Incest-Bijbel Belt ,GroenLinks Rechts, D66DDR66 en ‘PvdA-Hoertjes,’ ‘Denk. Niet-na’ en  ‘Zwarte-Piet- niet-B1’  en hun dr. Goebbels- Staat- Media Outlet – AIVD-NPO&NOS-journaal  aka “Dood aan de Russen en leve ‘US-CIA-Nazi Puppet –Zelensky’ na beweringen de waarheid over het ‘NWO-Big Broher- Endlösung der armen en laat de ‘Pedo-Rapist-Taxfree- Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ nog rijker worden -coronabeleid waarbij hij de Tweede Wereldoorlog aanhaalde. Hij zei onder meer in september dat mensen die niet zijn gevaccineerd tegen het coronavirus  hetzelfde overkwam met allerlei beperkingen als destijds de Joodse gemeenschap en nu de Russen. Hij zei pertinent niet dat het te vergelijken was met de Holocaust van de Joden en de Russen tijdens en voor de Tweede Wereld Oorlog.  Zie Video hierna: My Yiddishe Momme (sung in yiddish) Regine Zylberberg:

Taxfree-Queen ExoticaMáxima’ verliest beste vriend Papa ‘Massamoordenaar- Zorreguieta’. Rutte overmand van verdriet(Video’s).

CIA-Puppet-Moordenaar- Nazi-Zelensky’ ook in De Panama-Papers:Wanneer worden net als bij de  Russische ‘Taxfree-Elite-Gangsters ‘ ook de Westerse & Olie-Arabische- Taxfree- Elite-Gangsters  -Melomanen Villa’s, Paleizen en supermachten  & ‘Bling bling-Pooiers -Speedboten’  van o.a.  Queen Elizabeth, Gates, Jeff Bezos, Gates,etc, etc.  &  ‘Taxfree-VOC-Genociden-King Willem’ en ‘Huisjesmelker-Prins Bernhard’ en hun zwarte ‘bloed-(VOC-Genocide-Slavenhandel)-  poen’ op de VVD-CDA-Hoekstra-Groenlink-Zuidas te Amsterdams in beslag genomen(Video’s) 

‘Big Phrama-Mafia-Pfizer’ seeks FDA approval to vaccinate 6-month-old infants. Verzetsheld Gideon van Meijering vecht tegen ‘Big Phrama-Maffia-Corona’ en zijn Politieke puppets Nazi-Regiem Rutte4 en corrupte GroenlinksRechts en PvdA-Hoertjes en SP& Pedo-Professor defending sex with children(Video’s) 

‘NSB-Pathe’: “In het licht van de nagedachtenis van Abraham Tuschinski, die zelf tijdens de Holocaust is vermoord, vinden we het niet passend de première van deze documentaire te vertonen(kuch). We hebben de organisator van dit evenement daarom verzocht op zoek te gaan naar een andere locatie. 3/3” . Dat de Koninklijke familie een’ Nazi& Argentijns Junta-VOC- verleden’ heeft daar heeft  Abraham Tuschinski en de  CIA-Joodse Raad en  CIA-CIDI en NSB-Pahte en hun zgn. bezoekers en medewerkers geen probleem mee(kuch). Mensen die echt  tegen de ‘Nazi’s& Argentijnse Junta’  en Joden en Russen vervolging  zijn zouden  de ‘Nazi-Koninklijke Familie’ en het ‘Nazi-Regime-Pedo-Doofpot- CDA-Corona-Gestapo-Generaal Grappenhaus’ en NSB-Pathe  en Tuschinsk imoeten boycotten tot dat de  toevoeging  Koninklijk is verwijdert door NSB-Pahte .

De Stem vd Straat; Fenema en Verzetsheld ing Steve Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden(Video’s)

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de’Pedo-Rapist-Metoo-Cratie’ van het’ regiem Nazi-Rutte4′ : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui  met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: