( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-NWO-Corona-Keizerin-Halsema’& PvdA met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij Halsema’ zijn corrupt tot op het bot en worden wij weer door haar eigen wan en misdadige gedragingen en die van de PvdA in gelijk gesteld & The Western Elite Goes Insane over Ukraine(Met Schookkende wordt Wakker video’s) 

De NWO-‘Big Brother-Corona-Mega-Fraudeur-Zwarte Ster-Keizerin  Halsema ‘ gaat  hysterisch te keer als een geharde’ GroenLinks Rechts- beroeps- crimineel’ en liegt er op los in haar Gemeenteraad nu zij op hedendaad betrapt  is op  ‘Ons kent ons  Rat pak  -Loverboy—PvdA-Hoer-Booij- Corrupite&Fraude & Witwassen’  voor maar liefst 240,000,- euro of wie zal het zeggen nog veel meer. De Corrupte  en laffe ‘NSB- Zwarte-Ster-Hoofdofficier Renee  Beukelear’ en eveneens Corrupte en Laffe ‘NSB-Zwarte Ster-Politie Commissaris Paauw’ weigeren hun gabber in crime ‘Zwarte Ster-Halsema'( Zwarte-Ster-Drie Hoek) conform het Wetboek van Strafrecht en Strafvordering  te  arresteren en de voor met merendeel laffe eb corrupte a-sociale-NSB- Gemeenteraad weigert haar vertrek en arrestatie  te eisen . 

Déjà vu: Van ‘NL-SS-Politie- jacht ‘en moorden op ‘asocialen’  tot Jacht van ‘NSB-Politie’ en moorden van ‘Naziregime- Rutte 1,2,3,4 & King Willem’ op  armen& ‘Asociale Containers van (O)nleefbaar Joost Eerdmans’ & Keizerin Halsema jacht op  arme Zwarte Pieten’ & Dood aan de Russen & Epstein toch vermoord (Video’s) 

De ‘NWO-Schwab-Soros-Gates-Big Brother-Corona-Lock Down-SS-NSB-GroenLinksRechts- Burgemeester Keizerin Femke Halsema’ botste donderdag hard(kuch) met de gemeenteraad aan wie zij tekst en uitleg moest geven over de ‘Ons ken tons Rat in pak-corruptie -inhuur’ van de externe Nep en Fop programmadirecteur haar Loverboy de extreme corrupte Zakkenvuller & Frauduer&Witwasser- PvdA-Hoer Lennart Booij van Amsterdam 750, voor het stadsjubileum in 2025.Pas na vragen van journalisten loog het voor het merendeel   corrupte Zwarte Ster-D66,SP en PVDA-en links-stadsbestuur erachter te zijn gekomendat de duur waarvoor hij eigenlijk zou worden ingehuurd, in overtreding is met Europese regelgeving.  De Loverby van Haslema ‘Pvda-Hoer Booy ‘is daarom per 1 februari buiten ‘Zakkenvullers- Loverboy- Coca-snuif-functie’ gesteld, maar hoort net als Halsema thuis in de cel voor minimaal een jaar of tien . Vooral op een vraag over vriendjespolitiek reageerde Halsema aan het eind van het debat zeer hyterch  fel liegend als een betrapte geharde ‘GroenLinksRechts-Zwarte Ster-beroeps-crimneel'(Video’s).

]

Horeca Nederland volgt ‘Verzetsheld- Gideon’ van Meijering in burgerlijke ongehoorzaamheid en gaat open tegen de NWO-Big Brother Corona- maartgelen van Regiem Rutte4 aka “Dood aan de Russen” en hun  a-sociaal- Nazi-NSB-Handhaver -Mega-Fraudeur&Witwasser Keizerin Halsema(Video’s)

Keizerin Halsema  is hysterisch – fel en zwaar beledigd op vraag over haar vriendjespolitiek met haar ‘Loverboy PvdA-Hoer Booij’, ik ben geen asociaal en/of psychopaat en/of crimineel  hihihihih ik ben GroenLinks en ze is blij dat men ook niet begint over het feit dat zij als enige in Amsterdam er twee Villa’s er op na mag houden van de Gemeenteraad, want dat is natuurlijk ook vriendjespolitiek en asociaal gezien het feit dat gewone Amsterdammers 26 jaar op de wachtlijsten voor een betaalbaar dak boven hun hoofd, daar waar de door de US&SS-NATO weg gebombardeerde ‘Olli-Dollar- Vluchtingen’ een huis krijgen binnen drie maanden.

Noord Koreaans AT5 van Keizerin Halsema: Oud-drugshandelaar de politiek in: ‘Ik wil een leugendetector in de raadszaal’(Video’s)

‘A-sociaal-Zwarte Ster-Mega-Frauduer&witwasser-Keizerin-Halsema Boerka Ok, Gele Hestjes Nee! & Vluchtelingen, Expats en Yuppies uit de Provincie gaan voor Amsterdammers met huisvesting(Video’s) .

Erik Flentge (SP) vindt dat burgemeester Femke Halsema nog niet heeft bewezen dat er geen sprake is van vriendjespolitiek. De burgemeester trekt  hysterisch fel van leer en liegt er op los: “De heer  Mijn LoverBoy PvdA-Hoer-Booij heeft deze Zakkenvullers positie gekregen omdat hij gekwalificeerd is( om mij te wippen en cocaine met mij te snuiven) . U kunt niet zo’n verwijt maken zonder dat u ook in ieder geval een paar goede verwijten heeft. En komt u er maar mee.” Die laatse zin is er een van een klassaiek verwarde man die thuis hoort in een TBs-Kliniek.Flentge vindt dat Halsema de ‘Ons kent ons Rat in pak -corruptie- gang van zaken ‘volledig’ omdraait. “U bent diegene die iemand uit uw Loverboy’s en Snuif netwerk binnenhaalt en vervolgens tot 2025 laat blijven voor een half ‘Wip&Snuif-baantje’ voor 10.000 euro per maand. Dat bent u! Dat ben ik niet.” Halsema ontkent stellig met een knal rood hoofd, maar weigert een Leugendetector  test te doen.

Ondertussen:

A-sociaal- Keizerin Halsema’: “Niet bepaald geamuseerd  dat zij weer betrapt is over wat er is gebeurd”

Zwarte-Ster -Keizerin Femke Halsema’ (Video’s) benadrukt dat zij de bestuurlijke verantwoordelijkheid draagt en neemt, ook als zij de inhoud van bepaalde contracten niet kent van meer dan tonnen , maar deze kende ze wel . “Wat mij steekt als Keizerin , is dat sommige van u blijven zeggen dat er een zweem is van vriendjespolitiek. Dat is makkelijk gezegd en moeilijk te weerleggen. Daar is geen aanwijzing voor al kan een klien kind zien dat het wel waar is.”Ze wil een volledig overzicht van de gaten rond de inhuur. Ze wil dat die gaten worden gedicht. “Ik ben niet bepaald geamuseerd wat daar is gebeurd. Als ik op de hoogte was geweest, had ik na negen maanden omgezet in een aanbestedingsprocedure. Ik was niet op de hoogte, omdat ik bezig was met andere zaken.”, lieg zij bikkelhardA-sociale-Keizerin Halsema zegt ervan te hebben geleerd en voortaan altijd een open procedure te verkiezen nu zij weer eens is betrapt op Ons ken ons Rat in pak corruptive en Fraude en Wiwtasen . Ze liegt dat haar gemeente ervan overtuigd is dat er geen Europese regels en het Wetboek van Strafrecht zijn overtreden, maar ze wil het net als de raad graag zeker weten en stemt daarom in met een second opinion en dus de Doofpot.Dat  haar ‘Loverboy PvdA –Hoer-Booij’ loog dat hij niet kon inloggen op zijn e-mailadres van de gemeente, maakt volgens haar niet zoveel uit. Hij gebruikte dat account al langer niet meer als Loverboy van Halsema , omdat hij zijn wachtwoord kwijt was(kuch, kuch), loog ze. Hij kreeg volgens de burgemeester de ICT-afdeling in de coronaperiode niet aan de lijn en gebruikte een ander e-mailadres. “Hij heeft wel gewoon gewerkt als Loverboy met mij.” De VVD-misdaadgroep breekt een lans voor de gemeentelijke ICT-afdeling: “Die krijg ik altijd aan de lijn.”Volgens burgemeester Halsema zijn er Nep en fop- maandverslagen van wat  haar extreem corrupte Zakkenvuller ‘Loverboy PvdA-Hoer-Booij’ aan werkzaamheden heeft uitgevoerd. Ze belooft die naar de gemeenteraad te sturen. Volgens Halsema spreekt het voor zich dat de second opinion wordt gedaan door een externe expert en niet door de gemeenteadvocaat.

“Niet mooier op geworden”

a-sociaal- Marianne Poot (VVD-misdaadgroep) bralt dat haar fractie vindt dat het beeld er niet mooier op is geworden na afgelopen middag. “Het is vrij normaal dat er eerst’ Ons kent ons- intern’ gekeken wordt.” Ze dringt erop aan dat de er over twee weken een second opinion moet zijn, zodat die in de gemeenteraad kan worden besproken. Ze wil dat Loverboy PvdA-Hoer- Booij zijn uurverantwoording overhandigt en dat het standaardprocedure wordt dat die worden meegestuurd als het gaat om dit soort grote tonnen- facturen. 

 A-sociaal- Femke Roosma (GroenLinksRechts) die door Amsterdam scheurt in haar peperdure electische SUW-bakfiets naar haar Grachtengordel pandtje gekocht door haar Rijke Papa uit de Provincie noemt het ‘geen fraai totaalplaatje’. Ze wil dat er wordt geleerd van de fouten die er zijn gemaakt. “Ik geloof niet dat er sprake is van vriendjespolitiek,hihihiihihi, maar je moet de schijn ervan vermijden,hihihihihi.” De hoogte van het in totaal gefactureerde bedrag is voor haar een probleem.

 A-soicaal- Rob Hofland (D66DR66) vindt het onbegrijpelijk dat er geen offertes zijn uitgevraagd. “Dat is niet normaal’, zegt hij. “Als je daarvan afwijkt, moet je daarvoor een goede reden hebben.” D66 vindt de bedragen die er zijn betaald exorbitant. 

 A-soicaal- Dennis Boutkan (PvdA-Hoer) vindt onderhands een opdracht gunnen een ongelukkige keuze. “Dat vind ik vooral gelden bij een kandidaat uit het eigen  Loverboy-netwerk.” Hij is blij dat de burgemeester heeft toegezegd om een second opinion te laten doen op het Nep en fop- contract van Loverboy PvdA gabber in crime- Booij. Hij benadrukt dat de aanstelling van een kwartiermaker ‘super tijdelijk’ is. Hij vindt dat een dergelijke invulling van een Zakkenvullers functie intern moet worden geregeld en anders dat een extern iemand tijdelijk in dienst komt,hahahahahahaah.

 De Verzetsheld Anton van Schijndel (FvD) benadrukt dat de second opinion niet van de gemeenteadvocaat mag komen, maar echt van een externe expert. Jazie Veldhuyzen (BIJ1) vindt het ‘heel pijnlijk’ hoe er met gemeenschapsgeld is en wordt omgegaan.

De Laffe Nazi-NSB-ers& Racist- Annabel Nanninga van JA21-Joost Eermans SS-NSB a-socaile- container partij (Video’s)  benadrukt dat er door geen enkele politieke partij is gezegd dat er ook daadwerkelijk sprake is van vriendjespolitiek, alleen dat het de schijn heeft. Wat een Lafbek en Kontelikkker. 

Bloody Sunday: Death, pain and injustice: how British soldiers massacred scores of civilians&Top VVD-er Frits Bolkestein made ‘Blood-money’ and partly responsible massacred scores of civilians in Irak&‘Freaks-Rutte 3,4&CO’ War Criminals&Terrorist& Keizerin-Junkie-Zwarte-Ster- Halsema&At-5 misbruikt weer de Nationale Holocaust Herdenking o.a tegen de ‘Anti- Corona-Big Brother-SS-maatregelen’ ‘Verzets-Helden- Demonstranten’(Video’s) .

 A-sociale  Burgemeester- Keizerin Femke Halsema bralt tot slot dat ze zich niet kan verweren tegen verdachtmakingen waarvan een klien kind weet dat ze gewoon waar zijn . Ze belooft-Loogt in het vervolg een open procedure te volgen, hihihihihihihih en of er in ieder geval voor te zorgen niet meer betrap te worden, hihihih en roept daarna iedereen op om vooral Groenlinks te gaan stemmen bij de komende Gemeenteraad verkiezingen voor meer Kappen van de Bomen, straffeloos ‘Elite’-Fraude en Witwassen en Rat in pak -corruptie’ en nog meer ‘Ollie- Dollar-Vluchtenlingen’ ( en Expats en Yuppies uit de provincie) in de sociale huurwoningen zodat de echte Amsterdammers ‘Zwarte Ster- preventief’ de Stad uit moeten als a-socialen en/of de cel in en zolang zij nog in Amsterdam wonen verplicht worden zichtbaar een Zwarte Ster te dragen ‘.

Binnenkort: Wordt wakker publicatie van Algemene importantie met schokken nieuwe Foto ’s van een echte a-sociaal- ‘Psycho-Killer- Ovj Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte en schaamteloze echte a-soicaal- Hoofdofficier Renee Beukelaer en de echte a-sociaal- ‘Kafka-President ‘Killer Queen C.M.  Wiertz –Wezenbeek’ van de ‘Straf de arme Rechtbank Amsterdam’ en de ronduit bizarre eis tot zelf censuur brief aan Steve Brown van verwarde man Hoofdofficier Renee Beukelear inzake hun wan en misdaden en schending van de mensenrechten (EVRM) van’ Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’ & ‘Hoofdofficier Renee Beukelear’ van ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ en de ‘Kafka- President van de Straf de arme Rechtbank Amsterdam Killer Queen C.M. Wiertz-Wezenbeek jegens ing Freedom Fighter en Volks-journalist- Steve Brown en CO: Hoofdofficier Beukelear A’dam bedreigd Steve Brown als verwarde man  en eist Noord Koreaanse Kafka achtige  zelf censuur van Brown  namens het regiem Rutte 4 .

Lees ook in dit verband: Daders J. Schouten en T.H. Giezen en Kickbokser B. Van Tricht van een poging tot moord, c.q. doodslag met aanhang hebben dolle pret tijdens de Film-pauze met Psycho-KILLER- OvJ. Bas van de Vliet als hun liegende advocaat en partijdige Rechtbank straf de arme Amsterdam met als echte a-sociaal- Voorzitter ‘Nazi-Zorgtoelsag- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ (3) (Met schokkende wordt Wakker Video’s)

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV kaart aan dat Halsema het heeft goed gekeurd om uitsluitend in twee Getto-Volksbuurten preventief te gaan ‘Zwarte Ster- fouillering‘ op met name gekleurde jongen mensen (‘a-sociale- Zwarte Pieten’ volgens GroenLinksRechts-psychopaat Halsema) en als de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Nazi-Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

Teken Petitie Brede coalitie voor het onmiddellijk afschaffen van het coronatoegangsbewijs

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE 

Think your friends would be interested? Share this story!