(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De extreem corrupte altijd liegende Top VVD-er& Drugsdealer- Piet Ploeg’ en Voorzitter MH17-Stichting:” Iedereen kent wel persoonlijk een ‘MH17 –Slachtoffer’ van de Russen”(Video’s) .

CIA -Hollywood – MH17-Bellingcat- script’ gepresteerd door de NOS: ‘Rambo-Navalny’ ontlokt bekentenis aan geheim agent over vergiftiging, ‘zat in mijn Speedo- onderbroek’(Video’s) 

Wij voorspelde al in 2020 de ‘Rusland-US- NATO- Nazi-Oekraïne Oorlog’(Video). ‘CIA-PLO-Trol- D66- IJskoningin -Sigrid Kaag- Anis-al Qaq aka “Dood aan de Russen en  arme Nederlanders”: ‘Belasting op benzine en Gas en Licht en Voedsel kan er niet af, want dan gaat mijn ‘Elite-Witte scholen-onderwijs’ kapot en koop net als ik een Tesla en een ‘Yuppie-SUV-Elektrische-Bakfiets’(Video’s)

Valse Vlag-Ukraine –debat’: ‘CDA- Brievenbus-Witwasser- Rat in pak- Hoekstra’: ‘US-Killer-Biolabs’ is een Complottheorie& ‘CIA- Boy-Sjoerdsma& Jesse-Klaver’ eisen nog meer sanctie tegen de Russen waardoor ‘Jan met de Pet’ straatarm dood gaat in NL: Brood 5,- euro, Benzine naar de 5,- euro per Liter & Gas & Licht rekening nu al 800,- per maand en de gewone Russen gezonder en Rijker(Video’s)

Underground Presentator en Verzetsheld- ing Steve Brown’ van ” De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV”  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor ‘Jan met de Pet’ onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen ‘GroenLinksrechts Bram van Oijk’ en ‘D66 DDR66 –Sjoersdma’, zie vanaf 14. 57 en vanaf 7.38 schokkende beelden dat de NSB-Politie en BOAS van de  CDA-Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus een kinderfeestje met bruut geweld uit elkaar slaan tot de kinderen aan toe,  omdat zij zich niet houden aan de NWO-Corona-maatregelen en twee extra laffe en sadistische NBS-politie agenten van de CDA-Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus twee ouder vrouwen die demonstreerde tegen de NWO-Corona-maatregel  zonder enige aanleiding met de Knuppel ramt en de ‘NSB- Kinder-Porno-Dieren sexs-Politie’ een bejaarde invalide man hard op de grond gooit: 

“Hier waarschuwde FVD in 2016 al voor: oorlog met Rusland” – Van Houwelingen (FVD):

‘Capo di tutti capi Putin’ explains the military situation and why CIA-Nazi-Ukraine&EU might lose its future for the ‘Taxfree-US-Franckig Gas en Wapenhandel-Killer-Elite’:

 ‘Verzetsheld  ing Steve Brown’, het Vrije geluid gewelddadig  aangevallen door  corrupte ‘ Top VVD-Gangsterin-Yab Yum -Hennis-NSB-Politie’& Bolle debiele dronken GroenLinks- provocateur  op de Dam Oekraïne referendum:

Na Malaysia ,Rusland en Volksnieuws vinden de Advocaten ‘MH17 Doofpot-onderzoek ‘en’ PvdA- Super-Hoer&EU-Zakkenvuller-MH17 Huil comedian- Frans Timmermans’ & ‘CIA-Bellingcat-SS-Rat’ ook ‘onbetrouwbaar en partijdig’(Video’s) .

Nep en Fop onderzoek’ van ‘007 Joura’ laat MH17 spullen en menselijke resten liggen in Oekraïne( Video’s) & OVV van ‘007 King HM17 Joura’: geen heropening ‘Doofpot-onderzoek’(Video’s).

‘Media-Maffia-Heksenjacht& ‘Killer-Rechter-F.M. Wieland’:Steve Brown voorspelde het al in 2015 dat Holleeder Levenslang zou krijgen zonder hard bewijs (Video’s) .

Ondertussen: van u niet ziet bij de ‘dr. Goebbels- Staats-AIVD-NPO& NOS-journaal’: ‘CDA Rat in pak-Hoeksta’ door WHO ontmaskert als  leugenaar :WHO adviseert CIA-Nazi-Oekraïne gevaarlijke ziekteverwekkers in ‘CIA-gezondheidslabs’ te vernietigen.Lees meer. Bron:https://www.ninefornews.nl/who-adviseert-oekraine-gevaarlijke-ziekteverwekkers-in-gezondheidslabs-te-vernietigen/

MH17-verdachte Oleg Poelatov heeft tot nu toe geen eerlijk proces gehad. Dat zeiden zijn advocaten tijdens hun pleidooi in het MH17-proces, dat momenteel plaatsvindt in de extra beveiligde ‘Nazi-Zorgtoeslag-rechtbank ‘op Schiphol.Tegen de Rus en drie medeverdachten is door het altijd liegende  ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sid Kick- Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet-OM-Amsterdam’ een levenslange gevangenisstraf geëist net als tegen Holleeder en strakst tegen Taghi . Poelatov is de enige van de verdachten die zich door in Nederland zeldzame integere Top advocaten laat vertegenwoordigen in dit ‘Lynch- MH17-Doofpot-strafproces’.

Onschuldpresumptie bestaat niet  en is de non existent Rechtstaat van het Naziregime -US Puppet- Rutte &CO 1.2.3.4: 

UK govt are ‘Poodles’ for ‘US-Pedo-Biden&Trump-Killer-Elite’ & want Assange to die in prison &Micha Kat. Rutte& AIVD-Moordenaar-Junkie-Peter R. de Vries: het is Oké en wij doen ook mee(Video’s)

Hero Brinkman onschuldig de cel in voor AIVD-Informant Moordenaar- Peter R. de Vries & Verzetsheld Steve Brown veroorzaakt Paniek bij ‘RTL-Riool-Lynch Tagi& Holleeder- &Wilders-Boulevard(Video’s).

Volgens Poelatovs advocaten heeft het OM samen met het internationale ‘Mh17-Doofpot- onderzoeksteam JIT’ met ‘grote stelligheid’ zaken verkondigd uit de Koker van de CIA&MI6&AIVD en SS-NATO- Bellingcat, waardoor de zogeheten onschuldpresumptie van hun cliënt – onschuldig tot het tegendeel is bewezen – ‘herhaaldelijk en met voeten is getreden en dat feit is bijna standard in Nederland als het gaat om processen tegen mensen die het Naziregiem met US Puppet Pedo-Boss- Rutte1,2,3,4 niet aanstaan zoals Wilders, Steve Brown&CO en Holleeder en Taghi, drs Micha Kat, Ex PVV-er en Politiema Hero Brinkman, Julian Poch en de anti corona demonstranten en de slachtoffers van de Zorgtoeslag misdaden van Nazi regime US-Puppet- Rutte&Co en Elite Pedofielen en mensen die niet achter de  ‘US -UK-NATO-CIA- Puppet- Jakarta-Nazi-regime van Clown en acteur- Moordenaar Zelensky’ staan.

Met Negatiefreis advies MH17 van het ‘Naziregime- US Puppet-Rutte geen slachtoffers(Video’s) 

Door die stelligheid is er volgens in Nederland  zeldzaam integere  Top advocaat Sabine ten Doesschate in de publieke opinie en de Gevestigde Orde Media zoals de  ‘dr. Goebbels-Staat-AIVD- NPO & NOS-Journaal’ en de NSB- Kranten met hun corrupte ‘Talking Heads'(Video’s)  bij vrijwel niemand meer ruimte voor het idee dat het mogelijk anders kan zijn gegaan en dan hopen ze ook nog dat in Rusland geen Persvrijheid is alsof dat hier wel zo is ‘. “Ontkenning of zelfs het uiten van twijfel maakt heel veel ‘dr. Goebbels-D66-GroenLinks-VVD& CDA-CU, Denk, SGP-B1- Dood aan de Russen en Chinezen- gehersenspoelde mensen’ en de NSB- Gevestigde orde media heel erg boos.” Vlucht MH17 werd op 17 juli 2014 neergeschoten boven Oost-Oekraïne. Vlucht MH17 werd op 17 juli 2014 neergeschoten boven Oost-Oekraïne. Alle 298 inzittenden, onder wie 193 Nederlanders, kwamen om het leven. Het toestel van Malaysia Airlines was vanaf Schiphol op weg naar de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur, terwijl de US,UK, Canada en Duitsland al niet meer vlogen over dat gebied. Waarom Nederland wel? Op die vraag krijgen wij pas na 75 jaar antwoord.

CIA-MI6-AIVD- Jakarta-Nazi Zorgtoeslag-Rutte-Uitspraak’ later dit jaar , maar die geven wij u nu al: Levenslang  net als Holleeder en Taghi en de veroordeling van Wilders en  drs. Micha Kat,& Eelco Brinkman& Steve Brown &Co Zorgtoeslag slachtoffers en hun kinderen, etc. .

Cliënt was er tot dat moment niet van op de hoogte dat hij verdachte was. Het OM heeft niet één poging gedaan hem voor die tijd te horen of te traceren. Van het ene op het andere moment is hij van ‘gewoon iemand’ naar een van de meest bekende internationaal gezochte personen gegaan in het Westen.” Poelatov ontkent alle beschuldigingen.

De Nazi-Zorgtoeslag-rechtbank wil in de tweede helft van dit jaar uitspraak doen in de ‘MH17-Doofpot-zaak’(Kuch. Kuch).

Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de’Pedo-Rapist-Metoo-Cratie’ van het’ regiem Nazi-Rutte4′ : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.