• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

( Van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 

 Misdadigers tegen het Volk  Boy’s -‘Yes we can- Klaver in onderbroek’ en CIA- Francking Gas&Wapenhandel- Sjoerdsma eisen dat Nederland direct stopt met het Russische Gas en verhoging van het Defensie Budget( Wapens kopen in de US) . En overgaan op o.a. het US Fracking Gas dat 11 x duurder is dan het Russische Gas en extreem Milieu vervuilend is tegen opzichte van het schonere  Russiche Gas en ook nog met Mammoet Tankers moet worden aangevoerd en  die zijn samen met het plastic de grootse de vervuilers van alle Zeeën en doders van Walvissen en ander leven in de Oceaan  . Dat de laagste en lage Midden Klasse daardoor dood vriest  en de Walvissen  worden vermoord maakt die twee  Levnesgevraalijke psychopaten  ‘GroenLinks Rechts- Klaver’& D66 DDr-66 CIA Trol-Sjoerdsma niet uit.

‘Underground Presentator en Verzetsheld- ing Steve Brown’ van ” De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV”  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor ‘Jan met de Pet’ onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen ‘GroenLinksrechts Bram van Oijk’ en ‘D66 DDR66 –Sjoersdma’, zie vanaf 14. 57 en vanaf 7.38 schokkende beelden dat de NSB-Politie en BOAS van de  CDA-Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus een kinderfeestje met bruut geweld uit elkaar slaan tot de kimderen aan toe,  omdat zij zich niet houden aan de NWO-Corona-maatregelen en twee extra laffe en sadistische NBS-politie agenten van de CDA-Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus twee ouder vrouwen die demonstreerde tegen de NWO-Corona-maatregel  zonder enige aanleiding met de Knuppel ramt en de Politie een bejaarde invalide man hard op de grond gooit: 

Wat nergens gemeld wordt in de MSM en gistern ook niet in het Valse Vlag- Debat Ukraine   dat de  miljoenen US Fracking Gas en Wapenhandel- Oekraïne vluchtelingenstroom van hoofdzakelijk bejaarden mensen, vrouwen en kinderen worden nergens bij aankomst in Europa getest op Corona(Video’s). Nu even niet!
Vergist u zich niet van ons hoeven zij ook niet getest worden en ons hart gaat uit naar deze vluchtelingen en ironisch gaan ze gezien de samenstelling allemaal voor decennia lang de uitkering in en verhogen de woningnood in de Getto volksbuurten en ook daar zwijgt de dr Goebels Staats AIVD NPO NOS over. En zouden wij het zelf zijn is het natuurlijk logisch dat de vluchtelingen massaal trekken waar de uitkeringen in Europa relatief het hoogst zijn en dat is o.a. Nederland.
De ‘US-Taxfree-War Crime- Francking Gas& Wapenhandel- Soros-Killer-Elite’  Wint op alle Fronten, terwijl er Russen en Oekraïners  sterven en de armen in de EU en US nog armer worden en 17 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger & De Elite van Duitsland koopt 100 miljard aan Wapens van de US en heeft zich reeds compleet overgeven aan de US-Elite& RT en ongehoordTV op Zwart in de EU en NL. En daar hoorde wij gisteren op de Dam bij de ‘CIA&AIVD-Soros-Schwab- pro- Oekraïne -US en anti- Rusland- demonstratie’ helemaal niemand over! (Video’s) 

Wij voorspelde al in 2020 de ‘Rusland-US- NATO- Nazi-Oekraïne Oorlog’(Video). ‘CIA-PLO-Trol- D66- IJskoningin -Sigrid Kaag- Anis-al Qaq aka “Dood aan de Russen en arme Nederlanders”: ‘Belasting op benzine en Gas en Licht en Voedsel kan er niet af, want dan gaat mijn ‘Elite-Witte scholen-onderwijs’ kapot en koop net als ik een Tesla en een ‘Yuppie-SUV-Elektrische-Bakfiets’.(VIDEO’S)

US& Slaven Staten- UK&Canada& Australië en EU -Sancties’ tegen Rusland maken Russen weer gezonder en Rijker: Taxfree-Corporate Crime  ‘Obesitas – Hersenbeschadiging McDonald’s’,-   Dodelijke -Vet maker-Coca-Cola en PepsiCo en Dodelijke- Alcoholisten-Heineken& peperdure Star Bucks & US-EU-‘Wurg- Maffia Creditcards’  stoppen voorlopig in Rusland .En die Sancties maken de US en EU Burgers straatarm :  Benzine en Gas  en eten onbetaalbaar.  

En de EU  Vol met Oekraïense  straatarme  radeloze Vluchtelingen  vrouwen, kinderen en bejaarde, die niet kunnen werken en allemaal een huis  en uitkering nodig hebben  in US& Slaven Staatjes van de laffe EU en gelijk hebben ze  en nooit meer terug gaan naar wat voor de Oorlog al het  US-Puppet- Hel-Hol Oekraïne van het Nazi regiem met ‘CIA-Clown en acteur-Moordenaar-Zelensky. Vergeet u niet dat voor de Oorlog al 20 miljoen Oekraïners de Oekraïne al uit gevecht waren.

THE GREAT CIA- LIE OF THE FIRST GULF WAR

A key inflection point to move the American public and Congress toward supporting war in Iraq was the gruesome 1990 testimony of a Kuwaiti girl named Nayirah, who described how Iraqi troops killed 312 babies.Problem was, Nayirah’s story was made up.” Lees meer,BRON: https://www.ozy.com/true-and-stories/the-great-lie-of-the-first-gulf-war/271486/

LIE AFTER LIE: WHAT COLIN POWELL KNEW ABOUT IRAQ 15 YEARS AGO AND WHAT HE TOLD THE U.N(-).“The evidence is irrefutable: Powell consciously deceived the world in his 2003 presentation making the case for war with Saddam Hussein: Lees meer ,Bron: https://theintercept.com/2018/02/06/lie-after-lie-what-colin-powell-knew-about-iraq-fifteen-years-ago-and-what-he-told-the-un/

US-Killer-Elite’ announces more support for ‘Heroic’actors and Terrorist-White Helmets in Syria. Rutte beroept zich op zijn Zwijgrecht(Video’s) & Moordende White Helmets worden als ‘Royal- VIP-emigranten’ door ‘Rutte &CIA&AIVD’ Nederland en de EU stiekem Firts Class ingevlogen(Video’s).

De extreem corrupte altijd liegende CDA-Minister Brievenbus witwasser- Rat in pak- Wopke Hoekstra ‘(Buitenlandse  Dood aan de Russen   en arme Nederlanders- Zaken) is bezorgd over de complottheorie die volgens hem  Rusland heeft verspreid over de aanwezigheid van Amerikaanse ’biolabs’ in Oekraïne. Hij vreest dat Rusland dit verhaal gebruikt om chemische of biologische wapens in te zetten bij de oorlog in Oekraïne. Dat deze Valse Flag  methode n.b. is gehanteerd door de’ US-Taxfree—War Crime Killer-Elite’& SS-NATO met hun CIA-MI6-AIVD-White Helments in Syrië en in Vet-man ( False Flag-de bay van Tolkin) en in vermoorde baby’s door Irak is de CDA-Rat Hoekstra voor het gemak even vergeten(Kuch).

‘Uncle- Tom- War Crimenal-Obama’& ‘Coca-Junkie- Hoerenlopen -Hunter Biden ‘betrokken bij bouw Oekraïense biolabs die werken met ‘bijzonder gevaarlijke ziekmakers’

Lees meer ,bron:

a

Op naar de ‘Derde Kern-US- Fracking Gas& Wapenhandel-Wereld Oorlog’: ‘Nazi -US Puppet-Rutte’ doet openlijk de ‘AZOV-Nazi- groet’ op TV en wil ‘Verzetsheld Baudet’ executeren& ‘fascistische Oekraïners vermoorden ons als we Marioepol verlaten en ontkennen  de Holocaust’&’Poetin is een Jood’& Déjà vu: The Bloodlands: Ukraine in World War II en nu weer World War 3& bijna door de CIA vermoorde Oekraïense oud-premier zegt dat Poetin honderdduizenden levens heeft gered(Video’s)

CIA-Puppet-Moordenaar- Zelensky’ ook in De Panama-Papers:Wanneer worden net als bij de  Russische ‘Taxfree-Elite-Gangsters ‘ ook de Westerse & Olie-Arabische- Taxfree- Elite-Gangsters  -Melomanen Villa’s, Paleizen en supermachten  & ‘Bling bling-Pooiers -Speedboten’  van o.a. Taxfree- Queen Elizabeth, Gates, Jeff Bezos, Gates,etc, etc.  &  ‘Taxfree-VOC-Genociden-King Willem’ en ‘Huisjesmelker-Prins Bernhard’ en hun zwarte ‘bloed-(VOC-Genocide-Slavenhandel)-  poen’ op de VVD-CDA-Hoekstra-Groenlink-Zuidas te Amsterdams in beslag genomen(Video’s). & Stem van de Straat- Amsterdam-NOIR/SALTO/TV:”GroenLinksRechts ontmaskerd als Miljonairs in grote Villa’s”(Video’s)’

De ‘Indische -Oorlog-misdaden-Nazi-IG-Faber-Prins Bernhard(Video)- Doofpot’ van de ‘Taxfree-Royal-King Willem-Killer-Elite’ geldt nog steeds m.b.t de Hedendaagse Oorlog Misdaden van het ‘Nazie regime- Rutte 1,2,3,4. in dienst van ‘Hitler-Clinton-Obama-Trump-Biden’,maar is te klein voor een Derde Wereld Oorlog tegen Rusland& The Tesla Musk used a picture of Adolf Hitler to criticize Canadian PM Justin Trudeau(Video’s).

‘A-Sociaal- NWO-Corona- GroenLinks-Rechts-Zwarte Ster-Keizerin-Halsema’& met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij niet gearresteerd voor Tonnen Fraude&Witwassen en mag blijven als Burgemeester& Dood aan de Russen door de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Pedo-Elite’ gaat maar door(Video’s).

‘Judas-Hoekstra: Rusland en China’ en Complot-Gekken die niet hun zwarte poen zoals ik Witwassen met een brievenbus firmaatje op de VVD-CDA_GroenLinks Zuid-as te Amsterdam van onze NWO Keizerin Halsema met haar twee Top Loverboy’s ‘Pistolen-Oey’ en de ‘PvdA-Hoer- Mega-Fraudeur Booy’ beweren dat onze Duivelse-Bazen de ‘Amerikaanse -Taxfree-War Crime Elite’  kort voor de oorlog zou hebben geprobeerd om biologische wapens te verwijderen uit Oekraïense laboratoria (en dat is gewoon waar en reeds bewezen ook  . Die wapens worden door de Duivelse  Amerikaanse Taxfree- Killer Ellie ontwikkeld in tientallen ’biolabs’ in meerdere ‘Derde Wereld -US-CIA-Slaven Staatjes’. „Ik vind dat je in ieder geval rekening moet houden met de aanmerkelijke kans dat dit type geluiden is bedoeld om later bepaalde acties te rechtvaardigen”, liegt de CDA Rat in pak- Hoekstra donderdagavond bij een Oekraïne-Dood aan de Russen en Chinezen en armen debat in de voor het merendeel Nazi –NSB-Tweede Kamer.We hebben dit eerder gezien bij het volstrekt misplaatste verwijt dat er genocide( is ook waar) zou plaatsvinden in Oost-Oekraïne”, bralt de altijd liegende ‘CDA-Rat- Hoekstra’. „Rusland heeft ooit ook gezegd dat Oekraïne nucleaire wapens wil ontwikkelen( wat ook al waar is). Ik vraag me af: is dat het creëren van een pretextvoor mogelijke ellende, hahahahahahah ?”

Rusland en China: Hysterisch dood aan de Russen op naar de Derde Wereld Oorlog: Internationaal Straf Hof te Den Haag is speelbal van de Westerse Elite en doet nu onderzoek naar Oorlogsmisdaden van  Poetin na eis van het Westerse ‘Taxfree-Heersende- War Crime- Killer-Elite-Klasse’ , maar  naar de  Oorlogsmisdaden van alle US Presidenten(Video) tot Biden aan toe & NATO sinds de Tweede Wereld Oorlog en  jarenlang dagelijks van de ‘US -Vazal Staat-Nazi -Oekraïne ‘ met puppet –‘CIA-Clown- acteur-Nazi-Zelenski’  en Israël nooit en ook de Westerse MSM Zwijgt.(Video’s)

‘Judas-& Oorlogsmisdadiger- Hoekstra’ reageerde op opmerkingen van D66- DDR66-Kamerlid – CIA Fracking- Gas en Wapenhandel-Trol Sjoerd Sjoerdsma aka “Dood aan de Chinezen, Russen en armen in Nederland en de rest van de Wereld ” . Die ziet ’een gevaarlijke alliantie’ ontstaan tussen Rusland en China. „Zowel Rusland als China claimen dat er biologische faciliteiten in Oekraïne zijn,(wat ook zo is)  en dat ze er door onze Bazen  de Amerikanen  ‘US-Taxfree-War Crime- Fracking Gas en Wapen handel- Pedo-Rapist-Killer-Elite’ zijn neergezet. Mijn zorg is dat dit ( ware) verhaal een gefingeerde context kan zijn voor de inzet van biologische wapens door Rusland. Zoals de Russen al eerder (niet) hebben gedaan in Syrië maar de CIA, maar ook op het Europese continent lieg hij weer zo als de zoveelste keer als volhard D66 DDR66 -CIA Fracking-Gas en Wapenhanden- Trol .”

‘Judas-& Oorlogsmisdadiger- Hoekstra’ reageerde op opmerkingen van D66- DDR66-Kamerlid – CIA Fracking- Gas en Wapenhandel-Trol Sjoerd Sjoerdsma aka “Dood aan de Chinezen, Russen en armen in Nederland en de rest van de Wereld ” . Die ziet ’een gevaarlijke alliantie’ ontstaan tussen Rusland en China. „Zowel Rusland als China claimen dat er biologische faciliteiten in Oekraïne zijn,(wat ook zo is)  en dat ze er door onze Bazen  de Amerikanen  ‘US-Taxfree-War Crime- Fracking Gas en Wapen handel- Pedo-Rapist-Killer-Elite’ zijn neergezet. Mijn zorg is dat dit ( ware) verhaal een gefingeerde context kan zijn voor de inzet van biologische wapens door Rusland. Zoals de Russen al eerder (niet) hebben gedaan in Syrië maar de CIA, maar ook op het Europese continent lieg hij weer zo als de zoveelste keer als volhard D66 DDR66 -CIA Fracking-Gas en Wapenhanden- Trol

De altijd liegende ‘Brievenbus-Witwasser- CDA Rat in pak-Hoekstra’ herhaalde in het ‘Valse -Vlag- dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen- Oekraïne- debat’ dat  het Nederland  van US Puppet ‘Zorgtoeslag-Nazi regime Pedo-Bose Rutte& Hautaine- IJskoningin Kaag Anis- al Qaq& ‘CU -incest Bijbel-Belt Segers’ & ‘CDA-Brievenbus-Witwasser-Rat in pak-Hoekstra ‘zich inzet voor een ’ Valse Vlag-bewijzenbank’, om bewijs van oorlogsmisdaden in Oekraïne te verzamelen tegen uitsluitend Rusland . „De militaire invasie gaat door”, aldus de  CDA Rat-minister. „Minder snel dan Poetin had gedacht, maar wel gestaag en nietsontziend. De ene gebeurtenis is nog extremer dan de andere. Wij zullen als Nazi-grime-Rutte-Nederland alles op alles zetten om iedereen die hieraan bijdraagt verantwoording te laten afleggen, behalve natuurlijk de Oorlogsmisdaden van onze ‘CIA&MI6&AIVD- Puppet -Naziregime van ‘Panama Paper- Zelensky’ en onze Oorlogsmisdaden, hahahahah ”

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de’Pedo-Rapist-Metoo-Cratie’ van het’ regiem Nazi-Rutte4′ : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Tot Slot nog een’ Valse Vlag CIA-&MI6-AIVD-SS-NATO’ operatie die u nooit bij de Staats-AIVD-NPO& NOS-journaal zal zien:

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.