( door onze Verworpene der Aarde (Les damnés de la terre)- redactie  i.s.m. ing Steve Brown )

AMSTERDAM-NOIR-Wat u nooit ziet bij de ‘Staats-AIVD-NPO'(Video) en/of leest in de corrupte laffe Gevestigde Orde (Fake News) kranten(Video) en/of hoort bij de publieke omroep ‘Bral-programma’s’ met o.a. Ratje-Ja-Knikker -Pauw, Van Nieuwkerk en Jinek:  Das Ende von Eden: De Genocide van het Amazone regenwoud  en Indigenous (Israelites’) people  .

The rubber room of the amazonian region from 1879-1912 supplied thousands if not millions of tons of rubber from the tree sap. Providing a boom for the industrial age namely for the T model rubber tires, the famous Henry Ford car. The blood of hundreds of thousands of Indigenous (Israelites’) blood was spilt another crime in the books for Esau.

Toen de Nederlandse staat nog wereldkampioen drugshandel was( Verslaafd aan opium. De VOC en het Huis van Oranje als drugsdealers”)Nederland was in het begin van de twintigste eeuw de grootste cocaïneproducent ter wereld, en het Taxfree-VOC-koningshuis had een vinger in de pap(Video).

De echte (VOC)-‘Helden- Genocide daden’ van de ‘Taxfree-Royal-Pedo-Rapits-Epstein & Prince Andrew -Killer-Elite’(Video)  en hun steunpilaren de Elite worden nooit herdacht en helemaal niet vermeld in onze ‘Elite-Fake- Geschiedenis’-boeken. Daarvoor moet u zijn bij o.a. ArteTV ,Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV. En dat is logisch  want de ongekende  massale wrede misdaden die de Voorvaders van de ‘Taxfree Royal-Elite-Gangsters en hun Steunpilaren de extreem corrupte en laffe Moordende  (Pedo)-Halsema-Elite(Video) tegen de mensheid en de Planeet heeft gepleegd (en nog pleegt, zie de Algemene Beschouwen 2019 van ‘Taxfree-Shell- Rutte&CO,GroenLinksRechts en PvdA-Hoertjes(Video)) doen niet onder voor die van de bijv. Nazi’s met hun toen der tijd  Joodse en Russische, homo& Zigeuners vernietiging ‘s  Kampen en hun Massa Moordende ‘EU-Waffen SS’(Video) troepen .

Ondraaglijke armoede in Amsterdam veroorzaakt door Rutte&Co(Video) is een schending van de mensenrechten:“Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes&Zelfmoord”(Video).

En/of de misdaden van Stalin, Hitler, Mao en de ‘US-Elite-Killers- Empire of Evil ‘(Video).

For example” The hidden history of the Elite: an American coup. Join the Vox Video Lab for a behind-the-scenes look into Ranjani’s reporting process and to support future episodes of Missing Chapter: http://bit.ly/video-lab. Correction at 7:23: Cynthia’s ancestors lived in Wilmington, not her descendants. In November 1898, in Wilmington, North Carolina, a mob of 2,000 white men expelled black and white political leaders, destroyed the property of the city’s black residents, and killed dozens–if not hundreds–of people. How did such a turn of events change the course of the city? For decades, the story of this violence was buried, while the perpetrators were cast as heroes. Yet its impacts resonate across the state to this day. In the new Vox series Missing Chapter, Vox Senior Producer Ranjani Chakraborty revisits underreported and often overlooked moments from the past to give context to the present. Join her as she covers the histories that are often left out of our textbooks. Our first season tackles stories of racial injustice, political conflicts, even the hidden history of US medical experimentation.

En de EU landen Elite met hun uitbuit en Slaven- & Opium-leveranciers Koloniën. Vergeet u niet dat feitelijk de Engelse ‘Koninklijke Parasieten- Rapist Pedo-familie de grootste  drugsdealer aller tijden was(Video) in de Wereld.

En de Nederlandse ‘Taxfree-VOC-Koninklijke- Parasieten familie’ op de Tweede plaats komt als aller grooste drugsdealer( Opium en cocaïne.) van de Wereld. Vanaf het midden van de zeventiende eeuw tot 1950 heeft Nederland veel geld verdiend aan de opiumhandel, met Indonesië als centrum. Dat geld verdween in de zakken van de Vereenigde Oostindische Compagnie, van een kleine groep notabelen en van een aantal corrupte misdadige  leden van het Huis van Oranje. ‘Leve de Slaven handelde en Drugsdealende Koningen‘ riep toen het dom gehouden en uitgebuite ‘Gepeupel’, en dat roept het vandaag de nog  steeds  omdat ze worden gehersenspoeld onderling Leiding van bijv. Hofnar ‘Taxfree-Shell- Rutte”& ‘Boy-Klaver’& PvdA arbeiders verrader Asscher (Video) en de ‘Staats-AIVD-NPO'(Video) ( De NPO vangt meer dan een miljard euro per jaar subsidie van Rutte&CO en de Stem van de Straat 0,00(Video)).

Het zijn niet alleen de ‘Nep en Fop-Algemene beschouwingen’ & drugsgebruik&wapenbezit Klaver&Halsema  (Video)die de Democratie aantasten. ‘Godfather-Taxfree-King Willem’ en zijn misdaad-familie tasten de Democratie al eeuwen straffeloos aan(Video).

Hun Helden ‘Genocide-daden’ zijn de basis van hun ‘Taxfree Royal-Elite-familie -bloed-vermogens’  die zij o.a. bij elkaar gemoord hebben in hun Koloniën (en door uitbuiting van de arme in hun moederland) zijn te kwalificeren als eeuwige erfzonde(Misdaad)  en dient als nog  terug  betaald  te worden met rente aan  de erfgename van hun slachtoffers in binnen en buitenland.Vergist u  zich niet de ‘VOC-Elite ‘die toen aan de macht was is nog steeds aan de macht.Kijkt u maar naar King Willem zijn familie en bijv. de huidige CDA-Rat -Burgemeester Sybrand Buma van Leeuwarden . Hij is de derde generatie corrupte ‘Elite-Pedo-Killer-VOC-Burgemeester van Leeuwarden’.

EU op instorten: Máxima weer alleen op ‘VIP-Snoep-Reisje’ naar Filipijnen(Video).

O ja en waarom ook niet :Regering ‘Hofnar Rutte’ betaalt 150.000 euro voor VN werk VIP&buiten de deur snoep Reisjes van ‘Queen Exotica Máxima’ bovenop de 300 miljoen euro uitkering die zij en haar ‘Melkkoe- King Willem ‘al jaarlijks Taxfree vangen van de Rutte&Co(van u belasting geld en van de kortingen op uw karige pensioen).De 150.000 euro komt uit de post ‘speciale multilaterale,bla, bla,bla -activiteiten’ op de begroting van het extreem corrupte ‘Buitenlandse-Rat in pak- Handel’ en geen Ontwikkelingssamenwerking van de D66 ‘DDR66 -PLO- Minister Kaag Anis al-Qaq’. Corrupte  Buitenlandse Zaken geeft geen antwoord op de vraag waarom dat bedrag niet gespecificeerd is, maar als onderdeel van de ruim 17 miljoen euro op die post is verstopt en hoe het kan dat zij reiskosten krijgt betaald ,gezien alleen al het feit dat zij altijd met de Royal Staats privé jet vliegt, voor 0,000.