( van onze Internationale- Elit-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR.Rutte: “Top moet mijn wereld beetje veiliger maken voor onze ‘legaal’ belasting ontduikende ‘Taxfree-(Gangster)- Elite’, omdat er door ons iedere seconde een arm kind sterft van de honger”.
Na de schokkende onthullingen van de ‘Royal-Elite-Gangster-Panama-Papers’ is er niets veranderd.  7.900.000.000.000 dollar weggesluisd. Geld genoeg om de hele Wereld 61 jaar te voeden blijkt uit de ‘Taxfree ‘Royal-Elite-Gangsters-Paradise Papers’. Rutte&Co: ”Wir schaffen das  Witwassen van de ‘Bloed-miljarden’ dagelijks op onze mooie ‘VVD-Zuid-as'(Video) te Amsterdam.


Wiebes jaagt op ‘Kleine Luiden’ in buitenland, maar niet op de Ultra-rijken uit de Panama Papers(Video).

Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuk Jort Kelder’ & Mark Rutte(Video).

‘Informateur-Shell-CEO Zalm‘ vangt 1,4 miljard voor zijn ‘Duivelse-diensten’(Video) voor Rutte3.

Rutte heeft inmiddels woeden gereageerd: “Kijk al die vuige Papers die mijn Bazen in een kwaad licht stellen was voor mij de reden om de Multinationals 1,4 miljard cadeau te doen, want dat is in het belang van al die Labbekakken(Video) die als een Miljonair ‘kaal geplukte Kip’ thuis op de bank zitten te niksen”. De ‘CU Incest-Boss Segers ‘heeft weer naar zijn oplossing voor alles gegrepen en gesteld dat hij vandaag zal bidden voor al die eerlijke ‘Ultra-Rijken’ en ‘Taxfree-bedrijven’ die als ‘Geld-Duivels’ in de Paradise Papers staan. CDA Rat ‘Lord Buma’ wijst er fijntjes op dat er eens te meer weer is bewezen om Het Wilhelmus (Video) zingen ,gezien het feit dat de ‘Taxfree-Shell- Koninklijke familie’ ook in de Panama Papers staan. En de Tweede Kamer? Ach, die wordt nu voor de komende vier jaren gecontroleerd door het ‘Christelijk -Shell-Rutte3’ en die knikt met een zetel meerderheid alleen maar Ja tegen de ‘Kinder-Genocide’ en oorzaak daarvan de Belasting ontduiking van de ‘Ultra-Rijken’ en ‘Taxfree-Graai -King Willem’ gefaciliteerd ‘Rutte&CO’.

Bizarre en Significant: Het ‘Monster’ Holleeder en alle Motorbende Motorclubs komen niet voor in de Panama Papers en de Paradise Papers . Wij hebben uiteraard de ‘NSB-Telegraaf’ Misdaadjournaliste ‘Media-Lynch-Hoer Sakkia Belleman’(Video) om commentaar gevraagd waarom Holleeder niet in de ‘Elite-Gangster–Papers’ staat. Zij was niet bereikbaar voor commentaar, omdat ze samen met haar collega de ‘Politiescribent John van den Heuvel'(Video) geen zuivere Koffie aan het ‘drinken’ was met de ‘Judas-zussen Holler’ en bepaalde ‘VVD-Justitie’.