( door ing S.K.A. Brown)

 

AMSTERDAM-NOIR- Steve Brown ligt op Ramkoers met ‘Misdaadgroep BNNVARA’ en ‘Pief Paf Poef Pauw’ in de ‘Doofpot-zaak’ ‘Judas-Informant -Hoerenjong-Bruine  Rat-Bas Van Hout'( Video).

Ik werd gisteren plat gebeld door mensen dat mijn aartsvijand de lafaard  ‘Judas-AIVD-Hoerenjong-Bruine Rat- Bas van Hout’ bij EenVandaag kwam en dus moest ik beroepsmatig wel kijken naar die goedkope debiele Rotzooi. EenVandaag is als het gaat om corrupte en liederlijke types als de Top VVD-er ‘Rose-Pedo Ed Nijpels’ en ‘Judas-AIVD ( & politie & justitie) – Informant & Miljonair-Hoerenjong-Bruine Rat Bas van Hout een tenenkrommend lachwekkend en beschamend ‘NPO-Witwas-Trek-eend’. Het zijn uitzendingen waar men met gepaste schaamte, verwondering en walging naar kijkt. De voor 100% van Staatswege ( Rutte & Bende) gesubsidieerde uitzendingen zijn een belediging  voor het Volk en de journalistiek en de democratie en Rechtstaat. Ze denken kennelijk bij EenVandaag dat het Volk ronduit debiel is en alles slikt en gelooft. Zowel Ratje Bas van Hout als Ratje Marc Belifante hebben beide gewerkt als derderangs altijd liegende ‘Judas-acteurs’ voor Junkie & Hoerenloper en zelf verklaarde ‘Politie-informant Peter R. de Vries’.

Steve Brown eist 2 miljoen van de AIVD &Informant Van Hout op grond van o.a.uitlokking van Moord(Video).

Van Hout mocht zijn ‘Judas-AIVD-verraders’ straatje proberen schoon te vegen er werd daarbij openlijke en kinderlijk geholpen door politie informant & Peter R. de Vries loopjongen de walgelijke en corrupte, laffe derderangs acteur ‘Ratje Marc Belinfante’ .Het zou ons niet verbazen als de ‘Hoofd-Rat- Peter R’ de Vries’ als regisseur in de Kofferbak zat om aanwijzingen te geven aan zijn twee derderangs acteurs Ratjes Bas en Marc. Het was een zielig en lachwekkend toneelstukje van twee derderangs acteurs de Judas -AIVD en Politie informanten en wie zal het zeggen dat Marc Belinfante ook een AIVD-informant is,  maar zeker net als De Vries een Politie- informant, die over lijken gaan en hun eigen moeder en kinderen verkopen voor ‘Bloed-poen’.

Commissie van Toezicht op de Inlichtingen-en Veiligheidsdiensten durft niet zijn ‘Doofpot-vingers’ te branden aan ‘AIVD-informant-Bas van Hout’& ‘Politie-informant Peter R. de Vries(Video)

‘Echte Jannen’ van Powned nemen ‘Hoerenjong Panorama Bruine Rat Bas van Hout’ en dochter  in de zeik: ‘Bruine Rat Bas van Hout en dochter BV te Zandvoort'(Video).

Steve Brown eist ook 30.000,- euro van ‘Rat in Pak-CEO Erik Roddenhof’ van Persgroep Talking Heads in de zaak Judas-Informant- Hoerenjong- Bruine Rat Bas van Hout(Video)

AIVD- Miljonair-Informant-Bas van Hout’ & De Vries & Volkskrant bewijzen hoe corrupt de Misdaadjournalistiek en hun bazen de AIVD &Justitie & Politie zijn(Video).

Bart Middelbrug: Bij ‘AIVD Informant-  Van Hout’ is de scheidslijn tussen onderwereld en journalistiek zo goed als vervaagd, zo er ooit zo’n scheidslijn is geweest.’- Hebben we hier te maken met  Moord-afrekening  middels  corrupte  journalistieke’ Peter R de Vries-milieu’?

Acteur Marc’vergat’o.a. even te vermelden dat zijn ‘Gabber in crime’ de volgens hem ‘zielige, maar Levensredder  007-Held Van Hout’ 860 duizend euro’ Zwijg-Bloed-geld’ had gevangen van de AIVD. En AIVD-bronnen beweren dat hij daar van geen cent aan zijn dochter heeft gegeven. Van Hout speelde nog de bekende ‘Huil-kaart’ hoe zwaar hij en zijn dochter het wel hebben gehad en loog en stotterde met een brok in zijn keel er weer zo als van ouds op los: Hij had John van den Heuvel zijn leven gered en volgens Marc waren alle journalisten jaloers die niet  zwart vet betaald bijklussen voor de corrupte AIVD(Video) van D66 ‘DDR66 -Censuur Queen Ollongren’ en/of de ‘VVD-(Pedo)-Justitie’ (en/of de Volks-Onderwereld) en hun onderbetaalde gefrustreerde en voor met merendeel corrupte en laffe ‘Vinger-politie’ op zijn gabber in crime Ratje Bas. Acteur Marc keek hem trots als een Ratje aan en het was niet om aan te zien zo doorzichtig  en slecht geacteerd, wat een zielige vertoning van twee derderangs  liegende politie en AIVD Informanten-acteurs Ratjes Bas en Marc. Het stonk inmiddels als een beerput in de ‘Witwas-Kever’ van de klamme ‘Leugen-angst-zweet’ en (natte) scheten die Ratje Van Hout en  Ratje Marc om de haverklap lieten. Dat dat vandaag de dag nog mogelijk is op TV. En dan vinden ze het nog gek dat alleen nog maar, al dan niet lichte demente bejaarde na de ‘Staats-NPO’ en hun Fake News Outlet EenVandaag staren, al dan niet in slaap gevallen of inmiddels tijdens de uitzending een natuurlijke dood zijn gestorven.

(Bart Middelburg Legt hiervoor uit dat Van Hout&AIVD verantwoordelijk is voor de Moord op Ron Onduk als Onderwereld-Pr’. John van den Heuvel: “Steve Brown heeft gelijk Van Hout is Gek”)

LOL:John van den Heuvel heeft direct gereageerd na de EenVandaag uitzending  bij Jinek: “Absolute  kul verhaal van Van Hout dat hij mijn leven heeft gered. Brown heeft toch gelijk Van Hout is een Levensgevaarlijke  ‘AIVD-gek’”.
In onderwereld kringen werd juist gezegd dat ‘Bas van Hout &AIVD’ John van den Heuvel wat aan wilde laten doen. Maar daar wilde niemand zijn vingers aan branden. Wel is Bas van Hout verantwoordelijk is voor de moord op Ron Ondunk volgens o.a. Bart Middelburg en medeplichtig  voor de AIVD-moordaanslag op Steve Brown(Video) en God mag weten hoeveel moorden nog meer.

Opmerking van algemene  importantie : Binnenkort schokkend artikel en video reportage : Rechtbank Amsterdam  sector Bestuursrecht / VVD-Volksgerichtshof  gaat naast de gebruikelijke  ‘Kafka proces methode in de kansloze  zaak Brown tegen het corrupte  Schadefonds Geweldsmisdrijven met  VVD-Volksgerichtshof Rechter Goossens(Video) en Steve Brown Beroepscrimineel ’ (Video) nu ook met  de corrupte en laffe’ VVD-Voorzieningen-Flits- Klasse Justitie -rechter mr A.C. Loman’ Nacht und Nebel.

Noot:Raad voor Journalistiek Ontstelt van Maffiajournalist&AIVD- Bas van Hout en zijn dochter.
“‘Bruine Rat Bas van Hout’ had weer eens een klacht ingediend bij de Raad voor Journalistiek. Dit keer tegen Het Parool. Voor deze feestelijke gelegenheid had Bruine Rat Hoerenjong Bas zelfs zijn dochter meegenomen. De verschijning van Bruine Rat Bas & dochter bv. leidde kennelijk onmiddellijk tot plotselinge ontsteltenis van één der leden van de Raad. Wat ik alleen totaal niet begrijp waarom die Van Hout zijn dochter erbij heeft gesleept. Wat is het nut daarvan om een kind te belasten met al die vuiligheid van haar vader. Verbijsterd vind ik het.
Maar goed Van Hout blijft dingen doen die een ieder normaal mens (en zelfs een abnormaal mens) niet verwacht. Trouwens ik begrijp ook niet dat de Raad dat toe heeft gestaan, dat een vader kennelijk zijn kind geestelijk aan het mishandelen is, want dat is het m.i. een vorm van kindermishandeling. Ik ben van mening dat de Raad voor Journalistiek de morele plicht had om per direct de kinderbescherming in te schakelen. (-)