( door Verzetsheld  ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- US Rape – warship’ sails to Black Sea for ‘SS-NATO- provocation ‘of Russia: EU-Herstelfonds: Bulgaria, Italy, Greece, Spain, France , No money for ‘Covid-19- Crisis’, but well for War Drills(Video’s).

Zoals wij al voorspelde ‘der Endlösung- Corona-Bom- virus’ rekening gaat naar ‘Jan me de Pet’: ‘Slaven-Master Rutte & Co’ :het is Oké !(VIDEO’s)

VVD Godfather Rutte&Co : ‘Judas- Klappen’ voor Zorgmedewerkers en ze daarna keer op en keer een Klap in het gezicht geven. Bonusje niet voor iedereen!(VIDEO’s)

 

The EU’s €1.1 trillion budget and €750 billion bailout prove you can never taper a  ‘Snake in Suits-Ponzi scheme’.

Dat er 10 tot 15 procent wordt gekort  gejat op de pensioen en tegelijkertijd meer dan  700 miljarden cadeau naar het extreem corrupte Zuid-Europa & Oostblok gaat is waanzin en pure ‘Mega-diefstal’ van het Volk, die wij de vermeende Mocro Maffia en vermeende Moordenaars Willem Holleeder en Taghi niet na zien doen. De  ‘Taxfree-Jat en Neuk- er op los- Elite’ van die landen heeft dan ook gisteren grote  besloten (Pedo)-feesten gehouden, Leve onze  puppets Merkel en haar Boy’s Macron en Rutte!

PLO Minister Kaag- al –Qaq met bloed aan haar handen moet eindelijk opheldering geven over Nederlands geld aan haar Palestijnse terreurclub’(VIDEO’s) .

CDA & VVD-OM’ maakt Richard de Mos & Rachid Guernaoui & Poch & Wilders & Steve Brown etc. kapot en laat VVD-boeven a La Burgemeesters Krikke & Remkes & Godfather Rutte lopen(VIDEO’s)

Verzet tegen korten( =Stelen van) pensioenen metaal door D66DDR-PLO Minister Koolmees& ‘Labbenkakken-King-Hans de Boer’(VIDEO’s) .

Spaanse koning (Pedo)-Juan Carlos liet tonnen zwarte cash invliegen vanuit Zwitserland net als (Pedo)- Prins Bernhard. AIVD wist van niks(Kuch).
Bovendien waarom eigenlijk, nu is de pensioen leeftijd in Nederland al gemiddeld 10 jaar later is dan in Italië, Frankrijk, België, Spanje& Oostblok en er nu nog meer mensen (Labbekakken genoemd door de VVD-Misdaadgroep(Video’s)) door ‘Der Endlösung-Corona- Bom-virus’ niet eens hun pensioen halen. De eerste drie pensioenfondsen die gaan korten zijn de ABP, Metaal en Zorg. Ja, beste mensen de toch zwaar onderbetaalde Zorg, de beroepsgroep waar Rutte en zijn  regering Bende D66 ‘PLO-CIA-Kaag-DDR’ & ‘CU Incest Bijbel belt’ en de  voor het merendeel Tweede Judas-Kamer kort geleden nog hypocriet voor stond te klappen. En Rutte & Co ondertussen dus nu toestaat dat hun 10 tot 15 procent van hun zuur verdiende pensioen cadeau wordt gedaan het Zuiden & Oostblok en miljoenen naar de PLO, Afrika ,Heineken en King Willem en Rihanna, enz.

‘Split-Pedo- societies’, global ‘Snake in Suit- chaos’ and ‘Trump’s – CHINA-World War Three’: We could be in for the most tumultuous Killing the poor era in modern history: Rutte&Staats-NPO: niet verder vertellen(VIDEO’s) .
Helpt u mij alsutblieft het te begrijpen. Geruime tijd geleden heeft het regiem van ‘Hofnar Rutte met als boogbeeld ‘Taxfree- Miljardair-VOC-SS-King Willem   straffeloos een forse greep in de kas gedaan bij het ABP, omdat blijkbaar tóen al het geld tegen de wanden klotste. In de jaren die voor ons liggen krijgt de rekenrente alsmaar de schuld van een korting, terwijl ook nu nog het geld tegen de wanden van de pensioenfondsen klotst en alle  misdadige  Pensioen Bobo’s hun Zakken vullen. Intussen hebben we een nieuw Nep en Fop  D66‘DDR66-PLO-Koolmees’ pensioenakkoord en komt dus het systeem van de rekenrente te vervallen(Kuch). En we hebben ‘Der Endlösung corona-bom-virus’ waardoor er (alweer) vele Nederlandse euro’s naar de zuidelijke landen & Oostblok verdwijnen  en de bewoners daar veel eerder met pensioen gaan dan wij voor het over grote deel Makke Schapen  (minmaal 90 %) in Nederland.

Ja… met dit alles is het toch waanzinnig crimineel dat de pensioenen van o.a.  het ABP, Metaal en de Zorg  met 10 tot 15%  gekort gaan worden! Of snap ík het nu niet meer? Hoe het ook zij de ‘Staat-AIVD-NPO’ vierde  het Rutte & Co  ‘Miljarden- cadeau ‘aan het Zuiden & Oostblok als een overwinning  voor het Nederlandse Volk en de EU-(Killer Elite)door Rutte voor de poorten van de ‘EU-Hel’ weg gesleept. Wat een schaamteloze dr. Goebbels propaganda!!!!!!!

Trump’s Poedel Johnson na gedwongen Huawei in de ban& UK- Gezondheid ‘s zorg in de uitverkoop: Pas op voor de Russen&Chinezen(VIDEO’s)

‘Pyscho-CIA- Pompeo’ demands from his EU-Slave- States’ ditch trade with China and choose ‘Mad Dog- KKK- Trump- Freedom’ over Tyranny (in favor of US-Killer-Elite). (VIDEO’s)

Russian journalists attacked while covering Portland protests: ‘ Mad Dog-Red Neck-Trump’s Masked ‘SS- US law- enforcement’ hit them & broke camera, colleague says 

‘Toevallig’ was gisteren ook de  Psycho Ex CIA Moordenaar en drugs dealer Pompeo bij Trump’s UK Poedel  Boris Johnsons om  hysterisch Engeland en de EU te waarschuwen voor de Russen en de Chinezen ( en ondertussen zorg van de UK te jatten en te vernietigen) en daar gaf de  ‘Staats-AIVD-NPO’ uitgebreid  aandacht aan:” Pas op voor de Russen en Chinezen”. Bij de ‘Commercieel Pulp-Maffia Media’ van John de Mol werd de afgelopen dagen hysterisch door ‘Pedo-Rapist-Junkie -Peter R. de Vries’(VIDEO’s) de boel afgeleid door te stellen dat de ‘Pedo-Elite-Pimps  Epstein & Madame Maxwell’ & Demmink & Nijpels& Kees van der Spek & Prinsen Bernhard & Edward & Claus, enz. enz. onschuldig zijn aan het massaal verkrachten van kinderen en dat het Volk vooral moet oppassen voor Taghi & Willem Holleeder(Video’s).

Wij besluit dit wordt wakker artikel met het Volkslied:”Ain’t Got No Life” van alle Labbekakken van welke kleur en/of seksuele geaardheid en/of geloof dan ook in de Wereld(VIDEO”s)

Think your friends would be interested? Share this story!