( van onze Wordt Wakker Redactie)

Amsterdam-Noir- ‘Krankzinnig PvdA-Hoertje Ploumen’: ‘”Van Heineken wordt iedereen  onze Taxfree- Killer-Elite  beter van!” Global status report on alcohol and health 201
21 September 2018 – Geneva. More than 3 million people died as a result of harmful use of alcohol in 2016, according a report released by the World Health Organization (WHO) today. This represents 1 in 20 deaths. More than three quarters of these deaths were among men. Overall, the harmful use of alcohol causes more than 5% of the global disease burden. “Far too many people, their families and communities suffer the consequences of the harmful use of alcohol through violence, injuries, mental health problems and diseases like cancer and stroke,” said Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, Director-General of WHO. “It’s time to step up action to prevent this serious threat to the development of healthy societies.”( Bron: World Health Organization)

Labbekak-alert uit Westland/Rotterdam. D66 slaat weer eens de plank mis:’Plofkippen-Slaven-arbeiders’ uit Moldavië en Letland(Video).
Heineken is een Mega-legale–dodelijke-drugsdealer die mensen alcohol verslaafd mag maken met een omzet van 27 miljard per jaar en een ‘Taxfree-Bloed-Winst’ van 2 miljard per jaar. Dat was geen enkel beletsel voor het ‘PvdA-Hoertje Ploumen‘ om meer dan 7 miljoen euro subsidie cadeau te doen aan de ‘Mega -drugsdealer -Taxfree –Heineken’ om de straatarme en veelal hongerende Afrikanen aan de alcohol te helpen en daarmee natuurlijk even tijdelijk’ gelukkig’ te maken tot zij wakker worden met een Mega-kater en hun laatste cent kwijt zijn. De Colombiaanse DEA-Drugslord en de Nederlandse Mocro Maffia en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir /SaltoTV voelen zich terecht gediscrimineerd en spreken er schande van: Waarom krijgen wij ook geen subsidie?

Miljarden zoek in ontwikkelingshulpdoofpot “PvdA-Hoertje Minister Ploumen weet niet waar het geld is”.
Het Krankzinnige ‘Elite misdadige-maak de arme Afrikanen-Junkie-beleid’ werd ingezet onder het PvdA Hoertje  Minister Lilian Ploumen. De krankzinnig gedachte is dat economische groei, aangewakkerd door ‘Taxfree-misdaad-bedrijven’, ook ontwikkelingslanden helpt. De D66 ‘DDRR 66 PLO Minister Kaag ‘zet dit krankzinnige misdadige  beleid voort. De miljoenen subsidies moeten de belangen van het ontwikkelingsland en van het bedrijf dienen(kuch). De Gemeenschap gelden worden verstrekt via  corrupte ontwikkelingssamenwerkingsorganisaties.Onderzoeksjournalist Olivier van Beemen van Follow the Money schreef het boek ‘Bier voor Afrika’. Hij volgt de ‘Mega-Drugsdealer-misdaadgroep-Heineken’ al jaren en vindt dat je een ‘Taxfree-multinational’ geen belastinggeld moet geven voor hun maatschappij extreem schadelijke bedrijfsdoelen. Van Beemen zegt dat Heineken met Afrikaanse landen dwingend onderhandelt en het omkopen van de plaatselijke Dictators over belastingvermindering en ze betalen nu al amper 1 procent net zo als in Nederland van ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’. “Dat is natuurlijk niet in het belang van een ontwikkelingsland waar miljoen mensen, kinderen en baby’s jaarlijks overlijden van de honger en vaak niet eens drinkwater hebben.Die zitten echt niet te wachten op een biertje van Ploumen & Kaag .” Ook vraagt hij zich af of het stimuleren van bier drinken iets is wat je moet willen zolang er in Afrika en zelfs in de US&EU en Nederland nog honger wordt geleden en er miljoenen mensen in de hele werd aan de alcohol zijn verslaafd en met als gevolg  eelal een vreselijke langzame pijnlijke dood.

Hoe Heineken in Afrika tijdens genocide vrolijk door brouwde enTaxfree-King Willem en Wim Kok ook altijd sluikreclame maakte voor Heineken bier zelfs vlak na de val van Srebrenica en het massa-moorden nog aan de gang was.
De Taxfree-Heineken misdaadgroep presenteert zich als een’ Ras-Judas’  samen met zijn ‘PvdA Hoertje-Ploumen’& D66 ‘DDR66 PLO Minister Kaag’  als ‘Duivelse-weldoener’ in een zee van armoede. Ze zeggen: als principiële multinational kun je ethisch zaken doen en hoef je niet aan corruptie mee te doen.”(kuch)Uit je boek blijkt een ander verhaal.,,Als je inzoomt, blijft er weinig over. Heineken schermt met alle werkgelegenheid die ze in Afrika zouden creëren, maar gebruikt opgeblazen cijfers. Hun ambitie om zestig procent van de grondstoffen lokaal in te kopen is nog lang niet bereikt Ze kopen zelfs minder lokaal in dan toen ze begonnen en ze rekenen ook gerst mee dat duizenden km’s reist voordat het in de brouwketels verdwijnt. Toch krijgen ze subsidie van  ‘Taxfree-Shell-Rutte3’ en de corrupte VN.”

En dan vinden de corrupte Gevestigde Orde Partijtjes CDA,VVD,Groenlinks,PvdA ,D66, het ook nog gek dat ze een draai om hun oren krijgen van Forum van Democratie(Video).