(van onze wordt Wakker redactie)
AMSTERDAM-NOIR- Christelijke’ Thuiszorg van Schoenen Fetisj CDA Minister Hugo de Jonge is ‘Duivels-(On)-leefbaar’.NRC-AIVD-Trollen’ a La  Frits Abrahams van ‘Godfather Rutte’ snoeren Pieter Omtzigt de ‘MH17-mond’(Video’s)

‘ Devil-Lord Buma’ vraagt Onleefbare Rotterdamse CDA Wethouder de Jonge als ‘vicepremier’(VIDEO) .

The Racket of ‘US- &EU-Taxfree- Killer-Elite- National- FAKE-Security’ the steel trillions of the People for the Snake in Suits Like the ‘Taxfree- Dutch Queen Maxima’(VIDEO’s)

De Held Pieter Omtzigt van het kaal geplukte Volk zit bij de Verkeerde Duivelse partij maar dat kan ook haast ook  niet anders ,want op de Partij van de Dieren na deugt er geen één partij in de Tweede Kamer . Ze hebben bijv. allemaal open een enkeling na  trouw gezworen aan de Top ‘Taxfree-Super- Elite Gangster – King Willem en bloed aan hun handen om maar wat te noemen. Kandidaten voor het  ‘Nep en Fop Christen- CDA-leiderschap’ ‘Psycho Schoenen- Fetisje- Hugo de Jonge’ aka” de verdediger van de onbetrouwbare Moordende- Klasse-Justitie-overheid”  en  de Held Pieter Omtzigt van minmaal 10.000 de Zorgtoeslag slachtoffers troffen elkaar maandagavond live bij ‘Staats -Bral-Op1’ voor een eerste ‘Nep en Fop- krachtmeting’. Het was meteen ook de laatste keer dat vicepremier loopjongen van de ‘VVD Godfather- Rutte’  aka “de Slaven-Master”(VIDEO’s)  en het Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt aka de” Held van de uitgebuite door de Rutte&Co”  tegenover elkaar staan.De corrupte en laffe De Jonge kreeg de steun van veel extreem corrupte en laffe  CDA-kopstukken a La de CDA-Rat- ex- Minister ‘KLM- Captain Gay- Eurling’ aka ” de straffeloze vrouwen mishandelaar ” en de Duivelse ‘Lord Buma’ en de CDA Duivel Brinkman,enz. . En leek CDA Psycho Schoenen- Fetisje -Hugo het  Duivelse lijsttrekkerschap al zowat binnen te hebben, maar  de Held Omtzigt bood zoveel tegenstand tegen de ‘Elite-CDA-Duivels ‘ dat een tweede ronde nodig was. Mocht Omtzigt winnen, dan wil hij  de’ CDA Rat -minister Hoekstra‘ (Financiën voor de Taxfree-Royal-Ultra-Rijken) naar voren schuiven als boegbeeld in het kabinet van ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’.

Onleefbare CDA Minister IJdeltuit De Jonge veegt zijn ‘Christelijk’ vol gevreten Gat af met arme sloebers.Boy-Baudet of  de SP  ‘VVD- Prinses Marijnissen’.

Forum voor (geen)  Democratie ‘Demente Racist Hiddema’ & Bodyguard op de Vlucht voor Steve Brown en Dobbernegers(VIDEO)

Een van de Duivelse dilemma’s die de twee politici tijdens het debat voorgelegd kregen was of ze zouden kiezen voor een samenwerking met ‘Boy Baudet’ of   SP ‘VVD -Prinses Lilian Marijnissen’.Omtzigt koos voor Marijnissen, omdat hij bij het blootleggen van de misdadige toeslagenaffaire goed had samengewerkt met SP-Kamerlid Leijten „Ik ben niet zo van het uitsluiten. Maar ik zie hoe Boy-Baudet aka “Dood aan  de Dobberneger” over het CDA gesproken heeft en daarmee is geen  corrupte samenwerking mogelijk, ook al was het meeste natuurlijk gewoon waar wat de Boy bralde en is de VVD-misdaadgroep geen haar beter dan het  ‘UBER- Forum ‘,maar die weten hun  dr. Goebbels-PR beter te verzorgen met VVD Media-Pulp types als Junkie Gordon en de aartsleugenaar ’Top-VVD- Pr.-Bendelid –überkakker/Übermensch’en ’NPO Zakkenvuller-polderdandy’ en ‘personale Friend’ van de ‘VVD Godfather Rutte’ Vatje Jort Kelder.(VIDEO’s)”

‘Rutte&Co –Judas- Klappen’ voor Zorgmedewerkers en ze daarna keer op en keer een Klap in het gezicht geven. Bonusje niet voor iedereen! (VIDEO’s) 

Een Wordt wakker gesprek met  Esther van Fenema waarin Brown ons duidelijk maakt dat de werkelijke schade aan de samenleving ons toegebracht wordt door de criminaliteit van de Staat met hun bestuurlijke ‘Ratten in pak- klasse’ en dat Forum  stiekem Mega gesponsord  wordt door de UBER-misdaadgroep   met als Nederlandse CEO de  bejaarde Zakkenvuller ‘VVD- Super-Elite-Gangsterin-Neelie Smit-Kroes’:

De Jonge koos voor geen van beide, maar koos voor zijn ‘Psycho Schoenen-Fetisje’  en ‘ Nep en fop Christen- CDA- Duivels ‘onder zijn leiding nooit met Forum voor geen Democratie zal samenwerking. „We hebben een aantal jaren geleden de ervaring met de PVV opgedaan. Eindeloos gedoe met de waarheid   Eindeloos gelazer dat wij de armen niet hun laatste centjes mochten afpakken. Moeten we en de Duivel niet meer doen.

Migratie alleen voor  Slaven. Ondragelijke armoede in Amsterdam:”Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes(VIDEO).

Extreem corrupte en laffe VVD-staatssecretaris Tamara van Ark:Geen Miljoenen subsidie voor Kinderarmoede van arme werkenden en werklozen labbekakken(VIDEO’s) . 

Elite-Misdaad:De Koning & Poolse arbeiders misbruikt & ‘Kakkerlakken-Hotels’ &’Voedselbank-Zelfmoord-echtpaar(Video).

‘Psycho Groothuizen’ (PLO- Partijleider-Minister Kaag-DDR66(VIDEO’s)): Haal ‘Migranten-Slaven-Labbekakken’ uit Afrika& Azië hierheen en dump ze in Volksbuurten en stuur ze daarna uitgebuit terug de Hel in(VIDEO’s)

Amerika & Nederland First in Klasse Justitie en Moorden:  ‘Mad Dog Re Neck-Trump’ scheldt celstraf oud-adviseur Snake in Suit Roger Stone kwijt(VIDEO’s)
Het eerste punt van het’ Bral-debat’ ging over migratie, ingebracht door De Jonge. „Migratie van de ‘Ollie -Dollar Vluchtingen’  is iets dat ons overkomt en dat is onverstandig, wij moeten alleen  geschikte arbeiders slaven importen net als toen met de Marokkaanse en Trukse gastarbeiders  ”, vindt de vicepremier loopjongen Hugo van ‘Hofnar-Rutte’ en King Willem. Hij vindt dat er jaarlijks een doelstelling moet komen voor het aantal arbeidsmigranten slaven.Held Omtzigt ziet nog steeds niet hoe (Slaven)-migratie vanuit EU-landen strenger kan. „De Poolse regering is ook kritisch hoe  de ‘Uitzend -Slaven bedrijven’ Poolse migranten huisvesten als ‘BOI- Plofkippen’ en tot op het bot uitbuiten en daar  hebben ze een punt.”Voor de weeskinderen in Griekenland pleit De Jonge voor een gezamenlijk Europees asielbeleid en dat houdt in dat ze gewoon kunnen creperen. „Het is nu te veel ieder voor zich en laat de kinderen  Christelijk  Duivels zitten waar ze zitten. Nederland kan dat niet in z’n eentje.” Omtzigt schaarde zich achter het kabinetsstandpunt dat de kinderen met financiële steun van Nederland in de regio moeten worden opgevangen. „Er is een duidelijke afspraak gemaakt om deze kinderen op te vangen op het Griekse vasteland. Ik zal er goed op toezien dat de afspraken ook nagekomen worden. Dat lijkt moeizaam te gaan(kuch).

Onbetrouwbare corrupte en’ Moordende Klasse Justitie-  overheid’ (VIDEO’s) met ‘Hofnar-Rutte’ en  Miljardair Taxfree-King Willem als boegbeeld.

Een ander punt waarover gesproken werd, was de onbetrouwbaarheid van de Moordende  overheid van T’axfree-Shell-Rutte&Co’ en onder meer de toeslagen –misdaad-affaire bij de Belastingdienst. Daarmee buitte Omtzigt zijn positie als Kamerlid uit, terwijl minister  loopjongen van Rutte De Jonge verantwoording moest afleggen voor het  Misdadige kabinetsbeleid. Held Omtzigt kon ook het kernpunt van zijn campagne naar voren brengen, dat de burger betere bescherming verdient tegen een vaak bijna altijd  onbetrouwbare en Moordende  -Klasse Justitie- overheid(VIDEO’s) , die de jaar in jaar uit  massa Kaal plukt. Volgens De Jonge ging de stelling dat ’de overheid en hij’ in z’n geheel onbetrouwbaar is ver. „Bij de corrupte en ‘Moordende’  Belastingdienst kun je dat zeker zeggen. Maar de overheid is ook de vrouw achter het loket die we te weinig ruimte bieden om maatwerk te leveren om dat wij haar uitbuiten  en de onderbetaalde Zorg medewerkers die wij onlangs nog  voor hun levensgevaarlijke  -der Endlösung- Corona-Bom -virus’ werk een loonsverhoging weigerde .”De digitale stembus sluit dinsdagmiddag om 12.00 uur. De uitslag wordt een dag later bekend.

Wij besluiten dit wordt Wakker artikel met het Internationale Volks Lied:” ”Ain’t Got No Life” van de Labbekakken(Video’s) ,die allemaal net als de Held van de Straat  de Haagse  ex Wethouder Richard de Mos, Poch en Wilders(Video’s)  , enz. het slachtoffers zijn van de onbetrouwbare  Moordende- Klasse Justitie-  CDA-VVD& D66 & CU-overheid  met boegbeeld ‘Taxfree- Elite-Killer-King Willem’:

Like this story? Share it with a friend!