(van onze ‘VVD&CDA-D66-Elite-Pedo-Rapist-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Parasiet King Willem was nog maar net weg uit Weert of ‘D66-Burgemeester Heijmans’ aka “Hopsa de Padvinder” legt ‘ Graai & Naai-taken’ tijdelijk neer, maar hoort thuis in de cel en niet in het Wachtgeld(Video).
De misdadige  ‘Pedo Rapist -psychopathische smerigheid’ is overal het zelfde rond de Heersende kringen van de ‘Taxfree-War Crime -Killer-Elite’:

 

 ‘Fake-Ontslagen’ #MeToo-voorlichter-Sonneveld’ weer aan de ‘Konte-Bonke-Slag’ bij GroenLinks Wethouder perverse Van Tongeren(Video).

De ‘Pedo-Rapist -Toy Boy- Scouting- VS’ vraagt faillissement aan na meer dan 1000 beschuldigingen uit de jaren ’70 van de vorige eeuw van seksueel misbruik van kinderen in hun ‘Hopsa er Opsa Horror-tentjes’.  En wij hebben hier in Nederland de OM Rapist Pedofielen a la de Amsterdamse Hoofdofficier van Klasse Justitie Vincent Leenders en de Top VVD-ers ex OM Boss  Demmink en  ‘Klimaat Koning- Ed Nijpels’ van de Pedo- Rapist- ProDemos (Video) van het Misdaadcentrum Het Binnenhof & D66 ‘DDR66- Pedo Rapist-a la  Burgemeester Hijemans & Raadslid Nico Versloot.

En zitten ze in Engeland opgescheept  met de ‘Royal-Pedo-Rapist- Kliek’ a La Prins  Andrew en  in de US met de ‘Pedo-Rapist- Epstein& Bill Clinton kliek'(Video)

Deze psychopathische  Pedo-Rapist- types verwijden zelden of nooit  in de cel, omdat zij  o.a. worden beschermd  door de ‘Gerechtelijke- Moordenaars& Slachter-Rechter M.A. Broeks- macht(Video).De belangrijkste scoutingorganisatie van de Verenigde Staten, Toy-Boy Scouts of America (BSA), vraagt faillissement aan. De  misdaadorganisatie wordt hiertoe gedwongen door de juridische kosten na  duizenden beschuldigingen van  extreem psychopathisch seksueel misbruik.Het gaat in dit geval om een zogenoemd ‘chapter 11’-faillissement. Dat is bedoeld voor organisaties die nog voldoende vermogen hebben, maar failliet dreigen te gaan vanwege schadeclaims. Voorwaarde is dat ze een schikking treffen met de miljoenen slachtoffers(Kuch).

President Wiertz-Wezenbeek’ Rechtbank Amsterdam maakt weer ‘foutje’,zodat haar ‘Pedo-Rapist-Hoofdofficier Leenders’ niet vervolgd kan worden(Video)

The New York Times onthulde onlangs dat er op het ‘Pedo-Rapist-hoofdkwartier’ van de ‘Misdaadgroep-BSA’ in Texas documenten zijn opgedoken uit de ‘Pedo-Doofpot’ met daarin duizenden beschuldigingen van seksueel misbruik. Het gaat met name om gevallen uit de jaren 70. Kan u nagaan als daar straks de rest van de jaren tot heden er nog bijkomen om hoeveel verkrachtingen het gaat van kinderen. Half Amerika heeft hem kennelijk als kind in de Kont gehad. Logisch dat zij nu opgescheept zitten met ‘Mad Dog- Killer Trump’ & ‘Elite Maffioso -Joe Binden& Junkie Zoon Hunter’. Maar goed hoeveel kinderen in Nederland hebben vanaf de jaren ’70 ook niet de in Kont gehad van Padvinders, Priesters, Sport Trainers,  Hoge justitie ambtenaren en/of Hoge Politici en/of  Prins Claus en zijn Minerva-Kliek(Video). en meer dan 75 % van de kinderen die na de Tweede Wereld Oorlog in een Jeugd inrichting zaten. Ook ik heb mij dood moeten vechten toen ik 14 jaar was in de gesloten Jeugd Inrichting de Vluchtheuvel in Betondorp, Diemen(Lees: “Steve Brown, in Drugsbaron in Spijkerbroek”) tegen de Sadistische Pedo-Rapist-Teamleider dhr. Wienands en twee van zijn gabbers in crime . Dat zou dan  weer verklaren dat wij al 12 jaar met ‘Padvinder- Rutte’ en zijn billenmaatje-Junkie- Gordon‘ zitten opgescheept.

Fonds voor compensatie slachtoffers
De BSA geeft toe dat er in het verleden misstanden zijn geweest met de Toy Boy’s, maar dat door bescherming van de Elite er nooit iemand is vervolgd. De ‘Misdaadorganisaties‘ schrijft in een persbericht dat het een fonds wil oprichten om de slachtoffers te compenseren en om de activiteiten van de Toy Boy’s scouting in de toekomst voort te kunnen ze zetten. De Slachtoffers worden nu 50 jaar later opgeroepen om zich te melden(Kuch). De meeste zijn al overleden. Veel hebben zelfmoord gepleegd en waren voor een groot deel van hun leven verslaafd aan de drug en alcohol en/of de Farmaceutische verdoving’s pillen Pillen(Video) 

Koningsdag: ‘Riool Nicht-Mr.Spong’ is benoemd tot ‘Ridder in de Kontenbonker Orde von(Pedo)- Amsberg & Nimwegen’ voor zijn duistere diensten in de ‘SBS-Judas- Raadkamer’ van ‘Joker&Junkie- Peter R. de Vries(Video)’.
De Misdaadgroep BSA is al ruim honderd jaar een begrip in de Verenigde Staten en iedere ouder met een beetjes verstand wist al lang dat het een grote Kontebonken organisatie was en nog steeds is. De Duivelse Kinder-Kontebonken-organisatie heeft op dit moment nog steeds ruim 2 miljoen extreem domme leden. Dat aantal is in de afgelopen jaren flink afgenomen. De Incest Bijbelbelt  mormoonse kerk bracht veel leden aan om te Kontebonken , maar daar zijn ze mee gestopt omdat ze het niet eens zijn met de liberale koers van de scouting. Zo besloot de BSA in 2013 om ook homo’s en transgenders toe te laten tot de leiding om te Kontebonken. Ook zijn er sinds 2018 meisjes welkom om aan te randen. Dat was voor de Incest Bijbel belt mormoonse kerk de spreekwoordelijke druppel.

Scouting VS haalt ‘Boy’ uit naam en verliest vijfde van leden.
Drie letters kunnen een wereld van verschil maken, ervaart Toy-Boy Scouts of America. Een week nadat de grootste scoutingorganisatie van Amerika aankondigde het woord ‘Boy’ uit de naam te halen, verliest het zijn grootste aanbrenger van ‘Kontebonk- leden’: De’ Incest Bijbelbelt – mormoonse kerk’ .Vanaf december 2019 stuurt de kerk zijn kinderen niet meer naar de Scouts BSA, zoals de Toy-Boy-scoutinggroep vanaf februari volgend jaar heet. Er waren al spanningen en de naamswijziging was de druppel voor de Duivelse  mormoonse kerk, die elk jaar de meeste kinderen stuurt naar de in Amerika populaire ‘Kontebonk -scoutingkampen’ (vorig jaar zo’n 425.000 van de in totaal 2,3 miljoen  Toy-Boy Scouts).

‘Liberale’ Konte& Kruis bonke koers.
Hoewel de ‘Toy Boy-scoutingorganisatie’ en de Duivelse kerk er in een gezamenlijke verklaring met geen woord over reppen, is het een publiek geheim dat het  Godsdienstwaanzinnige conservatieve kerkgenootschap uit Utah niet blij is met de Nep en Fop- liberale koers van de scoutingclub in de afgelopen jaren.Met die koers hoopt de scouting aantrekkelijker te worden voor een breder publiek. Vijftien jaar geleden telde de organisatie nog een miljoen leden met pijn in hun kont meer dan nu. In 2013 besloot Toy-Boy Scouts of America homoseksuele jongeren toe te laten. Vorig jaar waren voor het eerst transgenders welkom. Recent besloot de  ‘Kontebonk-Kinder-club’ vanaf volgend jaar meisjes toe te laten tot de scoutingkampen, wat de aanleiding was voor de naamswijziging en voor de mormonen dus de aanleiding om geen scouts meer aan te brengen. De Duivelse  kerk gaat na 2019 zijn eigen Kontebonk scoutingkampen organiseren en denkt aan het model van de Hitlerjugenden /of de Kruisridders.

Begrip van zere Toy-Boy’s gat in de VS.
Toy-Boy Scouts of America is al ruim honderd jaar een begrip in de VS. Ieder jaar sturen miljoenen Amerikanen hun kinderen naar de scouting om te worden Gekontebonkt. Tijdens de kampen komen ze in aanraking met sport, Kontebonken normen en waarden en kadaver discipline. Meerdere Amerikaanse ‘War Crime-presidenten’ waren lid van de organisatie. John F. Kennedy was in 1961 de eerste Toy-Boy Scout die het met pijn in zijn Kont schopte tot het ‘War Mongul-Witte Huis’ met als gevolg meer dan 2 miljoen  mensen afgeslacht  in Vet-nam(Video) en een half miljoen of meer in Indonesië (Video).

‘Underground Presentator ing Steve Brown’ van de Stem van de Straat/Amsterdam-Noir/SaltoTV Legt hierna uit dat het ‘Taxfree-Koningshuis’ al eeuwen de succesvolste misdaadgroep(Video) van Nederland. is: