(van onze ‘VVD&CDA-D66-Elite-Pedo-Rapist-Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  King Willem knipt zijn peperdure Hermes das door bij verbijsterde Daklozen in Weert.‘Hofnar Rutte: Mijn King is een echte ‘VVD-Doener’(Video).
Toevallig plaatsten wij eergisteren twee artikelen dat de Gerechtelijke macht en politie in dienst staan van de ‘Taxfree-Heersende-uitbuit- Massamoordenaars- Elite-Pedo- Klasse: “ Boy-Baudet‘ kent zijn klassiekers niet inzake de meedogenloze onderdrukkende Klasse Justitie Gerechtelijke macht & Politie en ‘Boy–Jetten’ komt daardoor goed weg bij Nieuwsuur (Video)& “Het ‘Steve Brown- net’ sluit zich om de misdadige laffe en corrupte zwart betaalde ‘AIVD & Politie- Informanten Bas van Hout & Peter R. de Vries”(Video)  en worden wij direct weer in het gelijk gesteld: D66 ‘DDR66- Rat in pak-Burgemeester Jos Heijmans’ van Weert legt zijn ‘Naai & Graai-taken’ als corrupte Burgemeester tijdelijk neer en zit nu in het Luxe Wachtgeld van meer dan 120,000,- euro per jaar net als die criminele ex VVD Burgemeester Krikke van Den Haag(Video) ,terwijl beide thuis horen in de cel net zoals alle gemiddelde Nederlanders als zij het zelfde of minder hadden gedaan als deze D66 ‘DDR66-& VVD-Ratten in pak-Burgemeesters’. Dat heeft Heijmans vrijdag (niet) bekend gemaakt nadat uitgelekt was in de plaatselijke pers dat hij had lopen frauderen & Witwassen & te jonge Padvinders & te jonge crack hoertjes wippen. Hij nam dit gedwongen besluit wegens een onverwacht onderzoek door een extern bureau naar zijn niet bestaande D66‘DDR66- integriteit’ als misdadige ‘Rat in pak Burgemeester’.  Hij wordt dan ook door ons per direct op de ‘TOP-30- meest criminele- Burgemeester’ van Nederland(Video) geplaatst, die goed is voor 10.000 jaar Lik en TBS als het Wetboek van Strafrecht naar behoren op deze ‘Politieke Ratten in pak’ zou worden toegepast.

Taxfree-Royal-Elite -Pedophilia’ like Eurlings & Nijpels & Claus in the Dutch ‘Rutte – government’ & Department of(no) justice. Is D66 Sjoerdsma een ‘CIA-Trol’ en/of een ‘Elite- Pedo’?(Video) 

PvdA doet niet onder voor D66 in Frauderen: PvdA-Penningmeester dronkenlap ‘Perverse -Piet Dikken’ jat Straffeloos ruim een ton uit kas Amsterdamse voetbalclub om te Hoeren& Snoeren(Video).
Als de gemeenteraad woensdag akkoord gaat, wordt onderzocht of de criminele Burgemeester 10 duizenden of wellicht nog veel meer euro’s aan subsidie toekende aan een jongeren ‘Fraude & Witwas-stichting- International Award for Young People, waarvan hij zelf tot voor kort als vet betaalde ‘Naai & Graai-voorzitter’ op de loonlijst stond. De Burgemeester van Weert ligt onder vuur, omdat hij in zijn rol als ‘Naai & Graai-Burgervader’ een vermogen aan subsidie heeft toegekend aan de ‘Nep en Fop-jongerenstichting’, terwijl hij er zelf voorzitter van is. Hij zou dat op zijn minst enkele keren gedaan hebben zonder dat daar een besluit van het Weerter college van Burgemeester en Wethouders aan ten grondslag lag en dat is een ambtsdelict. Dat stelde De Limburger onlangs. De ‘Witwas- Fraude- reis & wip-stichting’ heeft daarnaast nauwe duistere banden  met de Padvinders (scouting)’, die al jaren lang in opspraak zijn als een beweging die krioelt van de Pedofielen en laat nou de Burgemeester jaarslijk een gratis en nog betaald reisje  mee ‘Voorzitter- wippen’. Het onderzoek kwam op gang omdat er al tijdenlang hardnekkige geruchten in regio Weert  in de rondte gingen dat Burgemeester Heijmans wekelijks met de bekende ‘VVD & CDA-D66-(Pedo)-Notabele’ en wat Padvinders als een perverse ‘ Huisjesmelker- Prins Bernhard Junkie-Feestbeest’(Video) met pakken met geld liep te smijten in het plaatselijke ‘Crackhol-Bordeel’ dat toevallig geobserveerd werd door de Landelijke politie, omdat er o.a. illegale te jonge jongens en meisjes gedwongen werden tot ‘(Kind)-Slaven- Prostitutie’ en er harddrug werd verhandeld en geen Gemeente belasting werd betaald. Kwade tongen beweren dat de corrupte Minister van Klasse Justitie de ‘CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus(Video) nog getracht heeft het onderzoek in de Doofpot te douwen, maar die durfde het deze keer niet aan, want hij loopt zelf al te veel in het ‘Rat in Pak-Pedo- Porno-vizier’.

D66 Top 7 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’.

Overal is in Nederland is het hetzelfdeDe corrupte Rat in pak Voorzitter Stimuleringsfonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek en Nep en Fop-Raad voor Journalistiek ‘AIVD Kroonprins  Frits van Exter(‘Video)  geeft tonnen subsidiegeld uit om namen van zijn Gabbers in crime geheim te houden en de Stem van de Straat van Subsidie te onthouden(Video).

De corrupte ‘Rat in pak-Burgemeester’ heeft zich tenminste schuldig gemaakt het ‘Ons ken ons Rat in pak- systeem’ van o.a. de ‘AIVD –Kroonprins’- Frits van Exter . Verder wordt onderzocht of D66’er Heijmans een bedrijf met grote ‘Elite-misdaad-belangen’ in Weert binnenhaalde als hoofdsponsor van die ‘Fraude & Witwas-Wip de Padvinders-stichting’. Ook wordt bekeken of de burgemeester zodoende in strijd met de gemeentelijke gedragscode handelde die het wekken van een schijn van belangenverstrengeling verbiedt (Kuch).Dat hij gewoon gefraudeerd & Witgewassen heeft daar wordt ff niet naar gekeken. Dat doet de laffe en corrupte ‘NSB-politie’ en ‘Elite-Klasse-Justitie’ nou eenmaal alleen bij de “Labbekakken”. De ‘D66 Boef-Heijmans’ ontkende eerder dat er sprake zou zijn van belangenverstrengeling, ‘persoonlijke -Wachtgeld-verrijking’ of overtreding van de gemeentelijke gedragscode en dat hij nog nooit een VVD-Burgemeester –‘Onno-Hoes-padvinder'(Video) heeft gewipt en ook nooit in het plaatselijke Crackbordeel is geweest en dat gelooft gelijk iedereen en de politie en Justitie, omdat hij nou eenmaal lid is van D66 DDR66 van partijleider‘ Freakje Robot-Trol-Jetten‘. die Taxfree-Shell-Rutte&King Willem in het’ ‘uitbuit- zadel’ houdt.

D66 de Schaamte voorbij:‘D66-Menno-Snel Moordenaar’ vervangen door de ex GVB ‘Mega–Fraudeur-D66-Zakkenvuller- Lady Alexander van Huffelen’(Video)

Pedo-Metoo-Gosschalk’ & Junkie-Burgemeester Halsema & #Metoo Goeden Doelen-Johnny de Mol eregasten ‘Junkie-Bruiloft Katja & Freek’. Grapperhaus: Pas op voor de ‘Volksdrugs-Crimineel’(Video).

Martin Bosma: ”Is geestes-zieke Minister ‘D66-Censuur-Queen-Ollongren’ afgetreden en wordt zij toch gewoon door betaald als Minister(Video).
Hijemans noemde vrijdag het tijdelijk neerleggen van zijn ‘Graai & Naai-taken’ ‘een bijzonder moeilijke stap het Wachtgeld in en ik ga denk ook een tijdje naar Zwitserland waar mijn goede ‘Bilderberg-vriendin-Jonkvrouw Ollongren’ met Wachtgeld al een tijdje zit of ik ga naar Cambodja , hahaha je weet wel waarom daar hebben ze heel veel goedkope ‘padvindertjes(pedo code). „Het raakt me echt en dat veel ‘pandvindertjes’ altijd pijn in hun kont hebben maar dat ligt niet aan mij, daarvoor moet u zijn bij de Top VVD-er ‘Rose Pedo-Rapist- Ed Nijpels'(Video). Maar ik heb alle vertrouwen in een goede afloop van dit ‘Rat in pak-Doofpot-onderzoek’, kijk maar naar Krikke ,Onno Hoes en de rest. Deze beslissing vind ik echter noodzakelijk in het belang van de onafhankelijkheid van het onderzoek, hahahahahaah.”De fractievoorzitters waarvan een aantal met boter op hun hoofd spreken in hun gezamenlijke verklaring van ’zware aantijgingen en hopen dat deze misdaden van hun Burgemeester gauw in de Doofpot verdwijnen zoals gebruikelijk .