( door Eindhoven en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Wat u vandaag tijdens Koningsdag(25.000 euro boete voor Wie praat over de voorbereidingen van Koningsdag(Video)) niet ziet of hoor bij de ‘Staats-NPO- Oranje Boven’ van ‘Pooier- Frans Klein'(Video) en/of de ‘Riool-Oranje Boven-SBS-programma’s van Drugslord&Media Maffia Boss John de Mol (Video) maar dat  leest u alleen hier: De jaarlijkse Milieu vervuilende Lintjes regen van het ‘Taxfree- King Willem’ is totaal waardeloos en van geen enkele maatschappelijke betekenis geworden. In tegendeel : Dit jaar strooide ‘Taxfree-Graai& Naai King Willem’ samen met zijn ‘VVD -Hofnar Rutte’ aka de “Knote-Bonke in de Kast( met  o.a. ‘Junkie- Gorden'(Video)) ” meer dan 3000 van die lintje in de rondte,konte. Het gaat nergens meer over, behalve dan dat het inmiddels een verkapte zieltjes winnen is geworden voor het extreem misdadige’ Parasieten-Taxfree- Koningshuis’.

‘Underground Presentator ing Steve Brown’ van de Stem van de Straat/Amsterdam-Noir/SaltoTV Legt hierna uit dat het ‘Taxfree-Koningshuis’ al eeuwen  de succesvolste misdaadgroep(Video) van Nederland. is:

Ook de zelfverklaarde Rambo  ‘Junkie Majoor Kroon’  liet zich volgens zegge ook ‘konte-Bonke’ door de Talban(Video) en kreeg daarvoor de Hoogste Royal-Konte -Bonk- onderscheiding persoonlijk van ‘Taxfree-Koningin -Shell Beatrix’.
Maar hij is niet de enige Konte-Bonker, zo kregen bijv. de ‘SBS-Riool Show-Relnicht-Oranje boven’VVD-Valse-zanger-Geer’ van Drugslord & ‘Mediamaffia Boss-John de Mol’ ook al eerder een ‘Royal- Konte-bonk -onderscheiding’. Maar zij waren niet het enige (NSB)-Tuig  van de Richel die dagelijks het Volk in de maling nemen en reclame maken voor het  ‘Royal -Parasieten-Taxfree-Koningshuis’ een ‘Royal-Konte-bonk onderscheiding’ kregen  Ook de extreem corrupte en altijd liegende  ‘VVD Konte-Bonke Burgemeester -Onno-Schandkapen-Hoes‘ kreeg al zo’n Royal-Konte-bonk’ onderscheiding. Maar eerlijk is eerlijk die had dat wel echte verdiend, niet dan? De ‘Oranje Boven- VVD-man- Konte- bonkt’ wat af, zelfs tijdens diensttijd.

VVD-Pedo’ ex Burgemeester Gebben weg het Luxe Wachtgeld in  als voorzitter Oranjeverenigingen(Video).

D66 DDR66 verhuurt zich als Schandknaap en de VVD neukt ze(Video). ‘Den Haag & Telegraaf’ Lullen het goed.
De echte “Menschen” zoals  bijv. emeritus Prof. Kees Hammelink die zich zijn hele leven heeft ingezet voor de waarheid en het Volk zal nooit zo’ Royal-Konte-bonk- Lintje; krijgen.Nee, die hebben ze net als Underground  Presentator Steve  Brown van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTOTV op de Staatsgevaarlijke lijst van de AIVD van de extreem corrupte DDR ‘D66 Censuur-Queen- Minister Ollongren’(Video)  gezet.

Zelfs Oerdomme Linda de Mol heeft een Lintje gehad

PvdA-Pedo-Burgemeester Luijendijk’ werd ‘afgeperst’ na ‘Bizarre-sex’ met te jonge Schandknaap(Video). Hoes is jaloers & Asscher verbaasd.

Vaderlandsliefde:Willem Alexander ‘King der gratis Paleizen. ‘Playboy Prins Bernhard’‘King van Huisjesmelkers. Prinses Christina verpast Erfcultuur en Yab Yum Mabel’,etc(Video).

Top VVD-er ‘Rose Pedo- Nijpels’ in de ‘EenVandaag-Trekeend’: “Ik ben geen Homo of Pedo en had een relatie met Linda de Mol en niet met John de Mol of Rutte”(Video).

De extreem corrupte en altijd liegende  ‘Konte-Bonke- Spong’ is benoemd tot Ridder in de  Royal-Kontenbonker Orde von Pedo-Amsberg’. De 72-jarige  corrupte advocaat krijgt de ‘Royal-Konte-bonk-titel’ mede omdat “geen enkele Nederlandse strafadvocaat(hem  nog wou bonken, zelfs niet van het ‘(pedo)-Neuk-OM-Nimwegen –team’(Video)) zich zo langdurig en met zo veel duistere zaken heeft bijgedragen aan de zinloze  casstratierechtspraak  (99% van de ‘Labbekakken-zaken’ wordt afgewezen) en de strafcassatiebalie is mede onder de invloed van betrokkene tot Duivelse bloei gekomen als specialisatie binnen de de corrupte ‘flikker’ advocatuur, maar de doorslag voor zijn ‘Royal-Konte-bonke –Orde’ was dat hij had meegewerkt aan het geflopte walglijke SBS programma van de gedoogde ‘Drugslord John de Mol’(Video) de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker & Junkie- Peter R. de Vries‘.