( van onze ‘Rent a D66-Hoertje’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Positie altijd liegende D66 ‘DDR66- staatssecretaris -Menno Snel-(Moordenaar)’ is wankel. Gaat NSB-er-‘Boy Klaver’ Snel weer steunen?(VIDEO).

Breking Braking News: Wat u niets ziet bij de ‘Staat-AIVD-NPO’ van ‘Mega- Fraudeur &Pimp Frans Klein’  en hun gabbers in crime RTL-Riool-Lynch-Boulevard'(Video)  & AIVD- Politie informanten- bloedhonden misdaad misdadige- journalisten  ‘Junkie Peter R. de Vries’ & ‘Politie-Media-Huurmoordenaar-John van den Heuvel& Hoerenjong-Bruine Rat- Bas van Hout(Video): Ridouan Taghi & Willem Holleeder hebben geprotesteerd(Video):“Wij hebben meer recht op het ‘Luxe-feodale Wachtgeld’ dan die ‘D66-Snel-Moordenaar Menno’” .

Labbekak-alert uit de ‘VVD-Slaven—katoenplantages’ en de ‘D66-killing fields’ van het Westland& Apen dood gemarteld door D66&Rutte!(Video).

 

Ex VVD- staatssecretaris van Justitie Dijkhoff betrapt op ‘Fraude &Mega-Uitkering ‘s –oplichting’ en wordt niet vervolgd. Alleen Labbekakken gaan de bak in(Video).

Gisteren moest D66 ‘DDR66-staatssecretaris- Menno Snel-Moordenaar’  politieke en strafrechtelijke verantwoording afleggen aan het Volk in het algemeen en in bijzonder aan zijn meer dan 10.000 duizende slachtoffers  in een Tweede Kamer ‘bral-debat.’ Maar die lafbek ‘DDR66-Snel’ had er voor gekozen om geen politieke verantwoording af te leggen en zijn ontslag in te dienen en nog voor de Kerst voor de komende jaren in het riante ‘Feodale–Wachtgeld’ te vluchten. Snel werd voor die laffe Vlucht het ‘Oplichters &Fraudeurs-Dijkhoff & GroenLinksRechts-Barones Diks-Wachtgeld’(Video) in omhelst en getroost met innige omhelzingen voor de TV door schaamteloze arbeidersverrader- ‘PvdA-Mocro Spion Arib’.

 

 

 

The Fascist New ‘Black-(Police)-Codes’ van de ‘Westerse -Elite- Straf de arme maatschappij’.NPO:Pas op voor Taghi&Holleeder!(Video).

 

‘Klasse CDA&VVD-GroenLinks- Halsema- Justitie'(Video): Kijk als ‘Jan met de Pet’, die D66 ‘DDR66 Snel’ jaren lang heeft geterroriseerd met zijn ‘VVD-Gestapo-Ficus’ een foutje maakt op zijn werk wordt hij op staande voet ontslagen zonder recht op de karige WW en zelfs  de eerste maand geen ‘Honger-Bijstand- uitkering’ krijgen voor straf.