(door onze niet gesubsidieerde wordt Wakker(Video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR- En  Der Untergang dondert maar voort in “Banana-Fraude Nederland” van Taxfree- Shell-Rutte& Co(Video).
De extreem corrupte ‘BN Hoer-Twan Huys ‘had zich aan de hoogste bieder verkocht in Media-Maffia-land voor meer dan een miljoen euro per jaar, maar is nu  weer te zien als schaamteloze en gewetenloze  Bral-Hoer- presentator bij de  dr. Goebbels ‘Publieke –AIVD-Staats-omroep’ van ‘Pimp & Fraudeur Frans Klein’ . Gisteren presenteerde hij het extreem elitaire prietpraat ‘Bral-discussieprogramma’ Buitenhof Buitenzorg  van de ‘Grachtengordel-Subsidie-Oplichters –VPRO’. De 55-jarige ‘BN- Hoer-Huys’ doet dat als vervanger van het vaste  ‘Elitaire- Grachtengordel -dr. Goebbels- Bral-VPRO-presentatieteam’, meldt het programma schaamteloos. Die altijd liegende Harde Kern bestaat uit de beroepsleugenaars Jort Kelder, Hugo Logtenberg en Pieter Jan Hagens. De ‘VVD-Pr Man’ en persoonlijke billenmaatje van Rutte ‘Vatje-Jort Kelder presenteerde het ‘Elitaire -Snake in Suits-prietpraat –Buitenhof’ vorige zondag, naar eigen zeggen, voor het laatst.

De ex RTL ‘BN-Hoer Twan’ kwam voor die feestelijke VPRO gelegenheid met een ‘VPRO- Puntmuts’ op zijn grote Waterhoofd en wat ‘VPRO-SS-vlaggetjes  wild ‘zwaaiend  in het bakje van een heuse GroenLinksRechts-Elektrische peperdure- SUV-Bakfiets, die bestuurd en ‘gefietst’ werd door “Deep State”-Burgemeester Halsema her self (Video) naar de VPRO-studio van Buitenhof Buitenzorg. Halsema  had haar corrupte en laffe  politie van te voren de fietsroute laten vrij maken van Labbekakken op scooters en bomen.

‘dr. Goebbels-Buitenhof’ : Dolle Grachtengordel  pret en veel subsidie, witte wijntjes en cocaïne en BN-Hoeren a La Twan Huys van RTL –Riool en Jort Kelder van de ‘VVD-misdaadgroep’ over de rug van het Volk en prietpraat brallen maar. Wat de BN- Hoer Twan gisteren niet vroeg aan de ‘Elite-PvdA- BN-Hoer-Timmermans’. Hoe het zit met de’ EU-Hel’ van PvdA Zakkenvuller Timmermans en waarom hij die walglijke ‘Huil- MH17- Riool-show’ opvoerde in de VN(Video.  Pikant: Frans Timmermans die altijd in een peperdure bolide met chauffeur extreem milieu verslindend komt aanscheuren had zich om de hoek bij Buitenhof laten afzetten en kwam op zijn speciale PvdA elektrische vouwfiets aanfietsen en werd met gejuich door de Buitenhof redactie ontvangen en overladen met grachtengordel complimenten.

In de Bral-uitzending van gisteren (Staats-AIVD-NPO ) is onder anderen de walgelijke en altijd liegende  ‘PvdA-EU-commissaris-  Mega Zakkenvuller- MH17 Huil- Komediant- Frans Timmermans(Video) weer voor de zoveelste keer eren ‘Bral-gast’. ,,Door onvoorziene duistere en corrupte Grachtengordel- omstandigheden kon de presentator van de corrupte en altijd liegende Harde Kern hier niet zijn. Die had de avond tevoren te veel cocaïne  gesnoven en witte wijntjes gedronken met een te jonge ‘Onno Hoes-schandknaap’ en was daarna tegen een boom opgereden”. ‘GroenLinksRechts-Deep State”-Burgemeester Halsema’ zorgde er gelijk voor dat het in de Doofpot verdween bij haar politie(Video). Twan:  “Nu zit ik hier weer mijn zakken te vullen en dat doe ik met ‘BN-Hoeren-genoegen’ ik kan ook nog naar ‘RTL-Riool Boulevard’ op de bank( Tweede keus BN-Hoeren) met zijn ‘Junkie-BN-hoeren’ van ‘Maffia- Boss& Bagger -psychopaat- John de Mol’ (Video) en wie weet doe ik dat later, want die betalen beter dan Buitenhof,hahahah,hihihihi, snif  ’, trapte Huys ‘zijn Buitenhof af.

BNNVARA hanteer ook een ‘Witwas-constructie’ om ‘Pedo-#Metoo-Junkie-Van Nieuwkerk’ zijn Zakken te laten vullen over de rug van het Volk(Video).

NPO ‘Media-Hoer Twan Huys’ stuurt “Zwart Piet” Humberto Tan terug naar Spanje(Video).
‘BN-Hoer Huys ‘presenteerde jarenlang bij de publieke Staatsomroep ‘Bral-programma’s’ als ‘dr. Goebbels-  Nieuwsuur’ en College Tour van zakkenvuller’ Pedo-#Metoo-Matthijs  van Nieuwkerk. In september 2018 stapte hij over naar ‘RTL-Riool’ waar hij het hysterische rand debielen RTL Late Night ging presenteren als opvolger van  “Uncle Tom”- Humberto Tan(Video)

De ‘Riool-Sensatie-Junkie-BN-Hoeren- talkshow’ werd geen succes en de ranzige commerciële omroep stopte er in maart mee en zette hun Publieke omroep BN-Hoer met een 2,4 miljoen RTL-afkoopsom op zak bij het vuilnis op straat, totdat de Vuilniswagen van de Staats-AIVD-NPO; langs kwam en hun ouder gabber in crime weer oppikte en dropte bij Buitenhof om de mensen te hersenspoelen in misdadige dienst van de Heersende Klasse of te wel het gewetenloze en meedogenloze en Massa Moordende Kapitalisme(Video)‘Suggar Daddy Jinek’ was één van de eerste die haar ‘BN-Hoer-collega’Twan(Video) feliciteerde met zijn terugkeer naar de Publieke omroep. Jinek: “kijk het is goed om te weten dat als ik ook mislukt bij RTL, ik dan ook weer terug kan naar de opvangen van de mislukte publieke  BN-Hoeren bij de commerciële van de ‘Staats-AIVD-NPO van Pimp Frans Klein’.