( Van onze’ ontspoorde- Junkie & Wapen- GroenLinksRechts’ redactie i.s.m. onze ‘VVD Klasse- (Pedo)- Justitie’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR- De Untergang van Nederland dondert maar voort op alle Fronten (Video): Na Halsema, ‘Pedo-Rapist-Hoofdofficier Leenders’ en Steve Brown verzoekt Holleeder ook dat zijn Strafzaak niet in Amsterdam plaats vindt: Peter R. de Vries woest(Video).
Ninja- Robert Oey’, de man Loverboy van de Amsterdamse  “Deep State”-GroenLinks Rechts-Burgemeester Femke Halsema’(Video) heeft een taakstrafje van veertig uur cadeau gekregen voor verboden wapenbezit daar waar ‘Jan met de Pet’ standaard minimaal  6 maanden cel straf krijgt (zie: Richtlijn voor strafvordering wapens en munitie (2016R017). Dat is gebeurd tijdens een misdadige besloten ‘Elite-Rat in pak–zitting’ van het nu even niet Openbaar Ministerie. ‘Nina Loverboy Oey’ heeft twee weken de tijd om in verzet te gaan tegen de extreem openlijke Klasse Justitie beslissing van de schaamteloze en extreem corrupte officier van justitie van het type ‘Moordenaars -OvJ.  H. Hoekstra’(Video) en Politierechter Fels

Halsema& Grapperhaus tasten Rechtstaat aan door te ‘Judas-reageren’ in de Media op de verschrikkelijke liquidatie van een advocaat in Amsterdam(Video).

JP Morgan- Misdaad-Bank-Coca-boot ‘met 1.3 miljard cocaïne & ‘Elite-Maffia-familie-Halsema’ niet vervolgd(Video).
De 53-jarige ‘Subsidie-Nep en Fop filmproducent’ had volgens het corrupte OM een gas/alarm-revolver met versperde loop in zijn bezit dat volgens het OM  leek op een GroenLinks vlag en dat is Oké.  Het hebben wapen is verboden voor het gewone Volk en Oey had er geen vergunning voor en ook nu blijkens het Klasse Juiste vonnis niet nodig. Als hij niet akkoord gaat met deze schaamteloze  Klasse Justitie  ‘beslissing-cadeau’  van het corrupte ‘Pedo- Rapist- Vincent Leenders-OM’, dan wordt de zaak voorgelegd aan eveneens corrupte ‘Nacht und Nebel- Fafka -Rechter – President C.M. Wiertz-Wezenbeek en dan zou het ons niet verbazen als Oey ook nog wordt vrij gesproken.

Waarom wordt de ambtwoning van Halsema en de ‘Zuid-Witwas-as’ niet dicht getimmerd. Haar ‘man’ ‘Ninja-Elite-Loverboy-Oey’ legt het uit in de NRC(Video).
Zoon (15) Halsema  betrapt bij een inbraak met Wapen op zak. Een jong  Lid van de zogenaamde Mocro Maffia had gelijk de eerste zes maanden in de cel gezeten en was zijn hele familie diezelfde nacht nog  met bruut geweld opgehaald door een arrestatie  team. De misdadige zaak kwam aan het licht nadat de 15-jarige zoon van Halsema afgelopen zomer ermee was betrapt. De zoon van de burgemeester werd op 15 juli gearresteerd voor een uurtje, toen hij met een vriend  had ingebroken  op een woonboot in Amsterdam-Oost. Het wapen dat hij bij zich had, zou hij hebben weggegooid toen de politie arriveerde en hij op de vlucht sloeg. Eerder was al bekend dat het corrupte en laffe OM zijn zaak in het geniep heeft afgedaan met een Luxe-Halt-maatregel op een privé Witte school(Video).