(By RussiaToday en ondersteunt door onze redactie)

 

Self-declared ‘Steel The Oil-Coup’ by the ‘Taxfree-US-Killer-Elite’ “interim President expensive ‘(ex) Puta& CIA Puppet-Jeanine Anez’.

AMSTERDAM-NOIR-Bush,Clinton,Obama,Trump and there ‘Boy’s Rutte&Klaver’: Geen Neurenberg proces voor Amerikaanse& Nederlandse Oorlogsmisdaden& Genocide(VIDEO).

Wat u nooit ziet  bij de ‘Staats-AIVD-NPO’ met ‘AIVD Miljonair- Informant -Hoerenjong -Bruine Rat Bas van Hout’ (Video) en/of leest in de laffe en corrupte Gevestigde  Orde Kranten en /of ziet bij het Internationale ‘Corporate  crime Fake News Kartel CNN’&‘HERO- Boy Jesse Klaver’(Video):

Bloedbad  door Politie, Leger en CIA in La Paz, Bolivia. ‘EU-(Elite)& Timmermans’:” Dat is echte Democratie naar ons (stenen) ‘Nazi-Elite-Hart’.”

Zelfverklaard Moordende  interim-president ‘CIA Puppet Jeanine Añez ‘van Bolivia vaardigde ‘Nazi-decreet’ 4078 uit, dat de Moordende CIA, politie en leger volledige strafrechtelijke immuniteit geeft voor het onderdrukken van ‘destabiliserende’  acties tegen de Laagste Klasse. Dar zou ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ ook wel willen in Nederland met zijn tot op het bot corrupte en Moordende Rechter Fels& Ovj. Hoekstra Gerechtelijke -Pedo-Rapits- Leenders&Demmink-  macht(Video) . Waarnemers ter plaatse vrezen een CIA, politie en Legers slachting op de laagste Klasse  in hoofdstad La Paz wanneer de marsen van de Laagste Klasse en inheemse boeren en mijnwerkers daar samenkomen.

Presidentieel CIA decreet 4078 geeft volledige immuniteit voor strafrechtelijke vervolging aan  de Moordende CIA ,politie en leger ‘voor het herstel van de orde zodat de ‘Taxfree-US&EU-War Crime- Pedo Rapist Epstein& Prince Andrew-Killer-Elite’(Video) ongestoord de arme kan vermoorden en de Grondstoffen kan stellen ’. Wat dat in de praktijk betekent is al gebleken. Op 15-16 november werden 25 betogers gedood, allen met kogels in hoofd of borst. Honderden anderen werden gewond, waaronder meerderen levensgevaarlijk. Het cijfer 25 is wat de Defensoría del Pueblo – een ombudsdienst van de overheid – officieel heeft bevestigd. Het echte aantal ligt hoger. Hoeveel doden er inderdaad reeds gevallen zijn, is dus nog onzeker en kan de ‘EU-(Elite’) &’MH17- Huil Komediant-SBS-Tokkie- Timmermans‘  en hun ‘Staat-AIVD-NPO’ ook niks schelen.

We are on a path of ‘SS-war’ again’: 30 years after the Berlin Wall fell, ‘EU-Killer-Elite’ betrays its own hopes and spread powerty and the ‘US-War-Crime-Elite’ is a ‘Oil-Thief’(Video).

In ieder geval ligt het dodenaantal in Bolivia op enkele dagen tijd reeds hoger dan in Hongkong, net als het aantal doden door politierepressie in Honduras en Haïti.

France’s& Netherlands year of Yellow Vests protests. ‘Pedo-Kees van der Spek’: Het hok in met de Gele hesjes(Video).

 

Resignation’ of Bolivia’s Morales was no Victory for democracy, but again ‘US-Killer-Elite -CIA-sponsored –Steel the OIL-coup’. Rutte en zijn Boy- Klaver: Het is Oké(Video).

Ook in Frankrijk gaat de brutale politierepressie van de Gilets Jaunes door, nu reeds een jaar lang. In Nederland worden ook nog eens  de Gehandicapte  uit de Laagste Klasse  onderdrukt en uitgeperst door de misdadige ‘PvdA Kapo Klijnsma -Participatie wet. (Video). Toch zijn het niet die protesten en de misdaden van de ‘Taxfree-Killer-Elite’ die alle aandacht krijgen in de mainstream media.Dit decreet 4078 werd onmiddellijk veroordeeld door meerdere mensenrechtenorganisaties. De Comisión Interamericana de Derechos Humanos (CIDH – Inter-Amerikaanse Commissie voor Mensenrechten) verklaarde: “Dit geeft het leger een vrijgeleide om zonder wettelijke gevolgen op betogers te schieten.” (in artikel 3 van het decreet wordt de immuniteit toegekend).

De CIDH veroordeelt tevens de bedreiging en systematische aanhouding van binnenlandse journalisten en de uitzetting van buitenlandse collega’s, onder het mom van ‘aanzetting tot geweld’.  De VN-Hoge Commissaris voor de Rechten van de Mens Michelle Bachelet – voormalig president van buurland Chili – veroordeelde eveneens het misdadige ‘Politie&Leger&CIA- Moord er maar op los-decreet.’ De Argentijnse toekomstige president Alberto Fernandez – hij legt de eed af op 20 december – heeft reeds verklaard dat hij de beslissing van zijn voorganger en nog zetelend corrupte en laffe  president Mauricio Macri  (hoogst waarschijnlijk ook een CIA Puppet) zal omkeren om de zelfverklaarde interim-president van Bolivia te erkennen. In een tweet veroordeelt hij expliciet het decreet 4078, klaagt de medeplichtige stilzwijgendheid van de CIA-Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) aan en roept de tussenkomst in van de VN:“De feitelijke regering misbruikt de macht in Bolivia en heeft de Moordende  Strijdkrachten de vrijheid gegeven om te handelen zonder rekenschap te moeten geven van hun misdaden en Massa Moorden. Het aantal doden neemt toe. De  corrupte en laffe Argentijnse regering zwijgt. De ‘CIA-OAS&EU’ zwijgt. Het hysterische dr. Goebbels- drietal de D66 ‘DDR66 -Mega Fraudeur’-Sophie in ‘t Veld’ aka “de Hoer van de EU” en D66 DDR66 Sjoerdsma en de GroenLinksRechts ‘CIA Tro-l Bram van Oijk die er altijd als de kippen bij zijn om Rusland, Iran  en China door de stront  ton te halen zijn nu FF muisstil.

De VN moeten tussenbeide komen.”Jean Arnault, speciaal gezant van VN-secretaris-generaal, Antonio Guterres, is in La Paz aangehouden. Hij houdt zich in zijn commentaren aan de media op de vlakte met een vage oproep aan ‘alle actoren’ om het geweld te stoppen.

Zeer actieve  Moordende president CIA-Puppet Anez.

Het toekennen van gerechtelijke immuniteit aan politie en leger is niet het enige besluit dat Añez heeft genomen in de enkele dagen nadat zij zichzelf tot interimpresident heeft verklaard, met steun van het leger, maar zonder de grondwettelijk vereiste instemming van het parlement. Een van haar eerste misdadige  beslissingen is de erkenning van haar Elite-gabber in crime CIA Puppet- Juan Guaidó als ‘president’ van Venezuela’. Dat bevestigde ze in een skype-gesprek met  CIA Puppet-Guaidó dat live werd uitgezonden op ‘Corporate crime Kartel media- CNN’ en Español. Bovendien riep ze bijna 80 procent van alle ambassadeurs terug uit hun diplomatieke posten.De benoeming van nieuwe aan haar getrouwe Nazi-ambassadeurs is een bevoegdheid van het parlement. Gezien ze ook zelf zonder de vereiste goedkeuring van het parlement ‘CIA-interim-president’ is geworden, valt niet uit te sluiten dat ze ook hier de Grondwet zal overtreden door alsnog eigenhandig nieuwe ‘Nazi-ambassadeurs’ te benoemen.Daarnaast hebben  het Moordende leger en politie  en CIA 725 Cubanen aangehouden en onmiddellijk gedeporteerd. Het gaat over medisch personeel, verplegers, dokters, tandartsen, oogartsen die in de arme stadswijken en op het platteland werken. Voor de uitzetting werd geen enkele juridische basis gegeven. De betrokkenen konden hun uitzetting dus ook niet aanvechten voor een rechtbank.Ook honderden Venezolanen werden aangehouden. Daarbij is de willekeur nog groter. Zo worden Venezolaanse straatverkopers opgepakt, die zelf gevlucht zijn uit Venezuela, wegens de slechte economische toestand daar. Ook voor hen wordt uitwijzing verwacht. Dit is nog onzeker, omdat CIA Puppet  Guaidó haar er zal op wijzen dat die gevluchte Venezolanen lang niet allen achter hem staan.De meest ernstige provocatie van de zelfverklaarde Moordende  ‘CIA-interim-president’ moet echter nog komen. Er gaan immers geruchten dat zij gratie zou verlenen aan voormalig  president Massa Moordenaar Gonzalo ‘Goni’ Sánchez de Lozada en voormalig minister Carlos Sánchez Berzaín en anderen. Zij werden door de vorige regeringen onder president Morales veroordeeld voor de slachtingen van november 2003.

Sánchez de Lozada was slechts één jaar president van 6 augustus 2002 tot 17 oktober 2003, waarna hij tot ontslag gedwongen werd en opgevolgd werd door zijn vice-president Carlos Mesa, die het eveneens maar anderhalf jaar volhield tot 9 juni 2005, waarna hij op zijn beurt werd opzijgezet door Eduardo Rodríguez. Op 22 januari 2006 werd hij opgevolgd door Evo Morales. Zijn overwinning kwam er na jarenlange politieke chaos, als gevolg van de brutale repressie van de inheemse acties voor gelijke burgerrechten.

Tegenkandidaat CIA Puppet-Mesa uitgeschakeld.

Carlos Mesa was bij de verkiezingen van 20 oktober de voornaamste tegenkandidaat van Morales en behaalde 36 procent. Tijdens de huidige machtsgreep werd hij echter volledig opzijgezet door de extreemrechtse ‘Nazi-groep’ rond de Massamoordenaar ‘CIA Puppets Jeanine Añez’ en José Camacho, ondanks het feit dat hij met zijn resultaat een veel bredere basis heeft bij de bevolking dan Añez.Haar extreemrechtse partij Plan Progreso para Bolivia – Convergencia Nacional (PPB-CN) behaalde op een gemeenschappelijke lijst samen met de andere partij Bolivia dice no bij de parlementsverkiezingen 4,4 procent. Mesa heeft zich uitgesproken tegen het geweld van de politie, in tegenstelling tot Añez en Camacho, die het nog verder hebben aangestookt, met niet mis te verstane anti-inheemse racistische verklaringen.

CIA Puppet Añez heeft snel een elite criminele  regering samengesteld met uitsluitend ministers van de witte economische extreem misdadige Moordende  oligarchie. Geen enkel van deze corrupte ministers is volgens de grondwettelijke vereiste hoorzitting en stemming in het parlement beëdigd. Zij laat ministers uit de vorige regering, waarvan meerderen naar het buitenland zijn gevlucht, vervolgen voor het niet inleveren van hun overgangsdocumenten over hun ministerie aan haar ‘CIA Moordende-kabinet’.

Bloedige CIA- repressie geen probleem voor  corrupte Europese Commissie en de PvdA EU-Zakkenvuller& Mh17-Huil Komediant – Timmermans.

Ondanks de openlijk ongrondwettelijke basis voor haar Moordende Nazi-regering en haarzelf en ondanks de dodelijke repressie van de protesten, ondanks haar extreemrechtse Nazi-profiel, ondanks haar openlijk racistische verklaringen over de inheemse bevolking, heeft de  extreme corrupte en laffe Europese Commissie met hun walgelijke en schaamteloze uithang bord  Timmermans niet geaarzeld om haar alsnog als wettelijk erkend staatshoofd te erkennen.De eerste slachtoffers van de CIA&Politie& Leger  repressie werden ondertussen reeds begraven. Ondertussen blijven de betogingen in meerdere Boliviaanse steden doorgaan. De hoofdstad La Paz is bijna volledig geblokkeerd door de betogers.Dit heeft reeds gevolgen voor de voedselbevoorrading van de stad waar lange wachtrijen aan de winkels staan. In grote delen van de stad is geen aardgas meer beschikbaar en in de komende dagen vallen alle benzinestations zonder brandstof.Het contrast met de aanpak van betogers pro-Añez is totaal. Pro-staatsgreep-betogers worden door  corrupte en Laffe-politie begeleid. De tegenbetogingen worden keihard aangepakt tot Moorden  aan  toe, zoals reeds bleek in de voorbije dagen. Het onderscheid tussen beiden is visueel zeer eenvoudig vast te stellen.

Ousted Bolivian President Evo Morales said he has “zero doubt” that a mechanical failure that occurred on a helicopter he was traveling on last month was an “CIA-assassination attempt” and no accident.

Morales supporters tear-gassed and Murderded  in clashes with ‘Nazi-riot- police’ as Bolivians protest unelected ‘interim- (ex) Puta- CIA-Puppet- president Anez’ (VIDEO). VVD Minsiter Blok: Het is Oke( Video)

In an exclusive interview with former leader of Ecuador Rafael Correa on RT Spanish, Morales said the incident – apparently a mechanical fault with the tail rotor – happened while he was flying to the opening ceremony for a new road.

At first, I thought it was an accident, but now I have zero doubt that it was an assassination attempt.

Morales, who fled Bolivia for asylum in Mexico last week after being ousted in a right-wing military coup, said he regularly used helicopters multiple times a day and even in bad weather, and nothing like that incident had ever happened.

Bolivia coup ended a period of stability the country hadn’t seen for over 180 years, Evo Morales tells Rafael Correa on RT

The socialist leader pinned blame for the alleged assasination attempt on Air Force General Jorge Gonzalo Terceros Lara, who he said had “changed completely” in recent times. He also pointed to the fact that coup leader Luis Fernando Camacho had announced on the same day that Bolivians were about to “witness Evo’s fall” and that it would be “captured on video.”“When the news came that we survived the crash that night, those who expected the president to die in it were disappointed,” he said. Over the following days, Morales recalled, police began to join protesters on the streets.

Bolivian coup was all about the lithium & OAS&CIA had a hand in it, ousted president Morales tells RT and Volksnieuws from Amsterdam-Noir

On a visit to Chimoré that Saturday, Morales said one police officer showed him “numerous text messages and phone calls offering 50 thousand dollars” for capturing him. The officer warned him to be careful, to double up on security and go back to the capital La Paz, he said.Morales on Wednesday called on the UN to intervene and denounce the coup and subsequent massacre by police of indigenous Bolivians who protested his ouster after self-declared “interim president” Jeanine Añez took power by force.

Opmerking van Algemene  importantie : Ondanks zware bedreigingen van de corrupte en laffe ‘Gerechtelijk-(pedo)- macht Amsterdam’   met enige vertraagt vanavond :Schokkend: beelden met de verborgen camera van Moordenaars in spe Politierechter Fels & Ovj. H. Hoekstra in ‘Lynch-actie’.Zembla Wir haben das nicht gewusst: Misdadige Officieren van Justitie a La H. Hoekstra, Wouter Bos, ‘Pedo-Leenders’, Vliet,Teeven,Van Nimwegen,Marianne Bloos& ‘Foute’ Politie zijn geen incident(Video)

 

Schokkende beelden met de Verborgen camera van de  ‘Straf de Armen-Lynch-zitting’ van gisteren van de liegende en corrupte Moordenaars met voorbedachte raden in spe met de wet in de hand Politierechter Fels aka “the Dutch ‘Nazi-Massa-Moordenaar- Rechter Ronald Freisler’ en zijn ‘Compaan in Elite-crime’ OvJ. H. Hoekstra(Video) Ook komen aan bod de voor miljoenen straffeloos belasting ontduikende ‘Raadsheer & dochters Jos van der Vorm’ van de  .corrupte ‘Elite-Witwas- Hoge Raad’ en de eveneens straffeloos belasting ontduikende ‘Taxfree-Shell-Koninklijke-Parasieten familie (Panama papers) en de ‘Killer Queen rechters a La Nienke de  Waele  & OvJ.s’ van AIVD & Politie -informant -Junkie Peter R. de Vries  en ‘Pedo -Rapist-Hoofdofficier van Justitie Leenders’ gaat vrij uit door’ foutje’ in het ‘Nacht und Nebel-Kafka- Rijk’ van President C.M. Wiertz-Wezenbeek(Video) van de extreem corrupte ‘Riool -Showbizz Lynch-Holleeder-Rechtbank-Amsterdam(Video).