( Van onze ontspoorde ‘Junkie- GroenLinksRechts -Milieu  -vervuilers’  redactie) 

AMSTERDAM-NOIR Resignation’ of Bolivia’s Morales was no Victory for democracy, but again ‘US-Killer-Elite -CIA-sponsored –Steel the OIL-coup’. Rutte en zijn Boy- Klaver: Het is Oké(Video).

In Afrika en is ‘Boy Klaver ‘ en zijn ‘GroenLinksRechts ‘bende’ niet betaald populair. Integendeel: zo werd hij onlangs nog bijna vermoord in Afrika(Video), toen hij daar samen zijn  Master’ CIA Trol -Bram van Oijk’ de hongerde en verkrachte Lokals aan het lastig vallen was. In de ‘Zwarte Pieten’- armoedige -Volksbuurten‘ kunnen ze zo langzamerhand zijn bloed en dat van zijn ‘MS-Master Halsema’ ook wel drinken net als in Afrika. Ook de Boeren&Bouwvakkers(Video) en mensen die gebruik moeten maken van het peperdure en/of werken voor het door en door corrupte GVB in Amsterdam(Video)lusten Klaver&Halsema rauw. Maar in de ‘Kafkaesque-Corporate  Crime -Media Fake News- Kartels ’ is Klaver de ‘Wonder Boy’(Video).

GroenLinks raakt steeds meer ontspoort met gearresteerde #Weareheretostay Wethouder ‘unkie Jorrit Nuijens(Video).

 De echte progressieve(lees:menselijk) en zeldzaam niet corrupte en laffe politici zoals bijv. de US President kandidaat Tulsi Gabberd(Video) en ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij( Is zelf een Prijs door de AIVD  van 500,000,- op  Brown zijn hoofd gezet om het te vermoorden(Video))  en de SP en de Partij voor de dieren en in zekere maten ook Geert Wilders(Video) worden dagelijks in dergelijke ‘dr. Goebbels-Talking Heads—Fake News-bladen’ en in de ‘Corporate crime -Kartel- Fake-News-media’ aan de hoogste boom opgehangen als ‘semi- criminelen’ , omdat zij de moet hebben om voor Volk op te  komen.En tegen ‘Steel de OIL-Oorlogen’ zijn van de Westerse Elite met hun Puppet ‘Oorlog ’s misdadiger’ Trump& en zijn loopjongens Oorlog ’s Misdadigers Rutte& Klaver(Video)en het onderdrukken en kaal plukken van het Volk. Maar’ Boy Klaver’ is de lieveling van de MSM in  zijn ‘Pubermeisje-onderbroek’ en zijn slappe  ‘GroenLinksRechts -Grachtengordel-‘Bakfiets Maffia- Boy-gebral’.

 Zo wordt  ‘Boy-Klaver’ ook dagelijks de  ‘Groene-Elite-Duivel-Hemel’ in geprezen door de ‘Staats-NPO-AIVD’. En werd  ‘Boy-Klaver’ in het verleden al door ‘Corporate  crime  Kartel-CNN CIA’ in het zonnetje gezet als de Ducht ‘Wonder-Boy’ en nu doet Time Magazine  er nog een schepje boven op. Je zou bijna denken dat ‘Boy-Klaver’ ook een ‘CIA- Trol’ is net als zijn Master ‘CIA Trol- Bram van Oijk’. De Nederlandse  corrupt  ‘Elite-politicus- Boy-Klaver ‘van de corrupte en laffe Gevestigde  Orde  staat op de ‘dr. Goebbels –lijst’ van honderd belangrijkste  corrupte talenten van de ‘Taxfree-Elite-War-Crime-toekomst’ van  het ‘Corporate  crime –Kartel- Time Magazine’ de   dr. Goebbels- Time 100  Next.  Het valt  nog mee dat ze ook niet de “Deep State”-GroenLinksRechts-Burgemeester-Junkie Halsema met haar Maffia familie(Video) op die ‘Nep en Fop lijst’ hebben gezet.

‘ Corporate crime Kartel- Washington Post’&State NPO&BBC shows how to ‘lose the information war’ by peddling DISinformation on Ukraine& Politie&GroenLinksRechts Provocateur valt Steve Brown aan(Video).

Het is de eerste keer dat het ‘Amerikaanse-Taxfree-Killer-Elite’ ‘Corporate crime- kartel-  tijdschrift de Duivels  lijst publiceert. Hier kunt u de “ Elite-Gangster Billboard”- lijst (Video)zien van de echte Misdadigers ,die u dagelijks jaar in  jaar uit straffeloos  beroven van uw centjes en u hersenspoelen, want die ziet u nooit in  het ‘Corporate  Crime Kartel- Media’ en/of bij de Staats-NPO-AIVD.

Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video).Welke Duistere krachten zitten achter Klaver& Burgemeester Halsema &’ Peetvader-Rosenmöller’(Video).

 De extreem corrupte EU  heeft te maken met een groene golf waarvoor ‘Jan met de Pet’(Video) weer zo als het altijd  gaat  de rekening  gepresteerd krijgt)Video). En ‘Boy Klaver’ en het Corporate crime is een belangrijke  Duivelse drijvende kracht achter deze Inktzwarte-golf.” Het ‘dr. Goebbels- Media -Kartel –tijdschrift’ noemt de groei van ‘GroenLinks Rechts’  tijdens de  corrupte en laffe ambtstermijn van ‘Boy Klaver’ en roemt zijn  misdadige bijdrage aan het Nederlandse klimaatbeleid ‘US&EU-Taxfree-War Crime -Pedo-Rapist Epstein & Prince Andrew & Demmink/Nijpels& ProDemos- klimaat(Video).

Boy-Klaver’ schopt de enige echte GroenLinkser “Uncle Tom”-Zihni Özdil uit de Kamer en partij en maakt hem zwart als #Metoo-er(Video)   en Het ‘Witwas-Illegale -Verdienmodel’ over de rug van & Amsterdammers voor en van de ‘GroenLinks-Rechts Halsema&Wassink-bende’ van Amsterdam(Video),

 

‘Junkie-Peter R de Vries’ bekent woest: “Ik ben straatarm en vlieg Economie Class Transaviat ,terwijl die Klaver& Halsema  business  Class vliegt(Video)”.

In een eerste ‘Bral-reactie’ laat ‘Boy Klaver’ met toestemming  van zijn Master Bram van Oijk wetenzich ‘vereerd te voelen dat ze mij of niet door hebben of dat zij gewoon net zo corrupt en laf zijn als ik: ,,Het zegt vooral veel over die hele groene beweging en  goedwillende ,maar gelukkig nog politiek onwetende  jongeren die de straat opgaan om verandering af te dwingen in het voordeel van onze ‘Royal-Taxfree-Killer-Elite’  en zich door ons laten misbruiken, zodat wij en onze ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’(Video) in onze energie verslindende Villa’s, Grachtenpandjes en Paleizen kunnen blijven wonen en onze Zakken vullen en de hele wereld rond vliegen in First en/of business  Class, hahahahhaah . Daar ben ik en mijn ‘pubermeisjes- onderbroek’ heel trots op.

Boy Klaver’ verdiende stiekem meer dan 20.000 euro bij en ‘VVD-Huisjesmelker Haga’ 2 miljoen(Video).

 

(Na een langdurige moedige strijd tegen ‘De rat in Pak & Media-Maffia ziekte’ is Volksnieuws uit Amsterdam-Noir  (Februari 2006-† Juli 2019) & De Stem van de Straat (Augustus 2016- † Juli 2019)  van ons heen gegaan.)