(Van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nauwelijks meer gehandicapte mensen aan het werk door ‘PvdA-Kapo-Klijnsma-Participatiewet’, maar wel Klijsma&Samsom(Video). De misdadige wet is vanaf dag één een grote doffe Ellende voor de gehandicapte  en daar gaat de ‘VVD Gangsterin -Minister Van Ark’  nog een schepje misdadigheid boven op doen jegens de arme sloebers.

Extreem corrupte en laffe VVD-staatssecretarisTamara van Ark:Geen Miljoenen subsidie voor Kinderarmoede van arme werkenden en werklozen labbekakken(VIDEO).

 Onze vaste lezers en de AIVD van D66 ‘DDR66- Censuur Queen- Ollongren'(Video)  weten dat wij naar waarheid niet bepaald positief berichten over GroenLinks en hun boss ‘Boy Klaver’  &“Deep State”-Maffia Familie-  Halsema&‘CIA Trol- Bram van Oijk(Video)& Wassink. Zij heten dan ook bij ons GroenLinksRechts. Maar nu is GroenLinksRechts eindelijk weer een keer echte GroenLinks met het standpunt van Wassink inzake de ‘VVD Slaven-Drijver-VVD Gangsterin -Minister Ark’ en dat mag ook wel gezegd worden.Hulde aan Wassink!!!!!!!!

Kelder eist van zijn VVD Minister Van Ark dat zij Wethouder Ivens & Bijstandsgerechtigden keihard aanpak in Amsterdam(VIDEO)

De ‘VVD&NPO-Stelling van NL’ & VVD Gay Gay’s Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

De Hongerde en/of ondervoede vernederde Bijstandsgerechtigden in alle Nederlandse gemeenten moeten verplicht een zogenoemde tegenprestatie gaan leveren voor hun ‘Honger-uitkering’. Wethouder Rutger Groot Wassink,  is net als wij fervent tegenstander van zo’n vernederde tegenprestatie, laat op Twitter weten ‘not amused’ te zijn met het misdadige  besluit van ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’ en zijn psychisch gestoorde ‘VVD -Slavendrijver Minister Ark’‘De verplichte  vaak vernederde tegenprestatie hebben we helemaal niet nodig. Deze week is de misdadige  Participatiewet geëvalueerd, die laat ook zien dat dit soort ‘VVD-Labbekakken- dwangmiddelen’ en verplichtingen  helemaal niet werken, maar een grote doffe ellende zijn voor de arme sloebers uit de Laagste Klasse . Ik vind het ‘NSB-symboolpolitiek’, aldus de wethouder tegen AT5. ‘Eigenlijk zeg je dan daarmee tegen mensen die nu een ‘honger-uitkering’ hebben, die bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebben: als je die maar genoeg dwingt dan komt het wel goed. De praktijk is vele malen weerbarstiger. Het gaat echt niet helpen, integendeel het is ronduit misdadig .’Middels een ‘NSB-kamerbrief’ informeerde de misdadige VVD staatssecretaris van (a)-Sociale Zaken en geen Werkgelegenheid voor de Laagste Klasse Gangsterin Tamara van Ark de Tweede Kamer gisteren over de ‘Slaven-Labbekakken- maatregel’. Hoe kan het dat zij nog niet in de cel zit? Dat leest u hier(Video). Nu gaan gemeenten nog erg verschillend om met tegenprestaties en hebben ze hier een grote mate van beleidsvrijheid in. Eerder riep  de psychopaat Van Ark het vorige college al eens op het matje.’Als je in de ‘Honger-bijstand’ zit als Labbekak, moet je voor iedereen, behalve ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’(Video) en de ‘Taxfree-Ultra Rijken –Elite-Gangsters’ die de ‘Honger-bijstand’ ophoest laten zien dat je je gedwongen als een Slaaf  best doet, via die tegenprestatie.

In Amsterdam wordt, door die tegenprestatie niet te hebben, de  misdadige ‘PvdA Kapo -Klijnsma -Participatie  wet’ niet nageleefd, en dat kan niet’, bralde ze toen samen met de ‘VVD Pr.-Vat & Gay Gya in de kast -Jort Kleder’.Groot Wassink uitte op Twitter al snel zijn ongenoegen over de maatregel. ‘Ehhh, NEE! Dit helpt gemeenten totaal niet om meer mensen aan het werk te helpen’, is hij duidelijk. Groot Wassink liet al vaker weten niet positief tegenover zo’n slaven- tegenprestatie te staan. In een volgende tweet deed de wethouder er nog een schepje bovenop. ‘Een onzinnige misdadige maatregel die geen mens extra aan het werk helpt. Geboren uit psychisch gestoorde VVD&CDA,D66, CU  wantrouwen en disciplineringsdrift. Schadelijke Duivelse symboolpolitiek, Pak jullie King eens aan met zijn uitkering van 300 miljoen Taxfree per jaar en ontsla die ‘VVD Pr- Vat Kelder’ direct bij de ‘Staats-AIVD-NPO’, kan hij ook de bijstand in, kijken hoe hij dan piept na een paar weken.’