( Van onze ‘BNN-Junkie-Hoeren- Wie neukt wie privé’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Verloedering in de ‘dr.- Goebbels- Mainstream media’ is compleet en dat komt de Corrupte Gevestigde Haagse  Orde zeer goed uit:
Nu publiceren wij reeds jaren dat NPO-AIVD-Staat- de Bral -publieke -omroep Presentatoren Golddigers Jinek(NRC/KRO), Pedo-“Metoo- Van Nieuwkerk en Ratje-Ja-knikker Pauw’ (BBNVARA) hun ziel aan de Duivel( hoogste bieder) hebben verkocht  voor ‘bloed-(subsidie)-poen’ en als het moet hun moeder, vrouw en kinderen ook verkopen. En nu worden wij voor de zoveelste  keer in gelijk gesteld met de overstap  van de ‘NPO-NCR/KRO-Bral BN-Hoer-Jinek ‘naar de ‘Duivelse’ commerciële RTL. Maar qua kijkcijfers kan dat weleens een Gouden greep (kuch) zijn van RTL met de eerste openlijke ‘Golddigers-BN-Junkie-Hoeren-Show’ met als ‘Nep en Fop-Bral er op los Junkie-Presentatoren’  Eva Jinek, Bram Moszkowicz aka “Mr Bramela” en de ‘Super-allround-BN-Hoer Beau van Erven Dorens.’  De schaamteloze  BN-Hoer ‘Junkie-Hoerenloper-Peter R. de Vries’ wordt de vaste deskundige, omdat hij alles wat los en vast neukt en snuift en een kei is in het liegen als AIVD&Politie-informant (Video). Het wekelijkse Thema is: Welke ‘Junkie-BN-Hoer’ is de Grootste Golddiger van het moment. De bejaarde kijkers mogen dat bepalen door voor slecht 1 euro te stemmen.Men mag per persoon niet meer dan 1000 x per week stemmen als blijkt dat men dement is en/of hersendood. Dat voorgaande wordt gecontroleerd door eerlijke Peter R. de Vries met zijn corrupte ‘Nep en Fop-advocatenkantoor’ met zijn zoon ‘Domme-Royce’. De winnaar mag een Show bijwonen tussen het ingehuurde   en betaalde klap publiek.

‘Sugar Daddy Jinek’ gaat meer ‘Kul-documentaires’ maken voor ‘Zombie TV-kijkers’.(Video) 

Peter R. de Vries: “Coke is heel lekker en verkrachten is OK!”(Video)

Golddigger Jinek’ geen Natte Doos van ‘GroenLinks-Oplichter Joey Boink’(Video) . 

VARA-Subsidie- Miljonair-Pedo-Van Nieuwkerk’ dreig ook  met ‘NSB-overlopen’ naar ‘Media-Maffia-Boss John de Mol’(Video).Een Top format met de zekerheid dat het een Kijkcijfer kanon wordt voor hun doelgroep de bejaarde ‘hersendode-Zombies’ die zich altijd door de ‘Haagse-Ratten in pak –politiek’ leeg laten roven(Video), terwijl ze op de bank zitten te staren en maar schelden op de ‘Mocro Maffia’ , Willem Holleeder, de Russen en Chinezen, etc.. Het ‘Riool-trio’ ‘Junkie –Golddigers’ Eva, Bram en Beau gaan uitsluitend als gasten hun collega  ‘Goldiggers- Junkie-BN-Hoeren’ aan tafel uitnodigen. Cocaïne voor en na de opnames en altijd ‘Riool-Fake BN-Hoeren-News’. Wie neukt wie, wie heeft wie verlaten voor meer poen en Top Cocaïne en ga zo maar door. Wie nog niet geneukt en cocaïne gesnoven heeft met ‘#Metoo- Johnny de Mol jr. ‘ krijgt de Loser-BN-Hoeren Prijs(Video) van de dag.

‘Junkie-Jinek ‘krijgt om de haverklap en publiek een ‘Natte Doos’ en spuit zo Bram in recht zijn oog.Het vaste hoogtepunt van de ‘Golddiggers-Show’. De vaste bejaarde kijkers schrikken zich dan iedere keer weer de beroerte en een niet geringe aantal overlijdt ter plekke aan een hartaanval en dat scheelt weer aan honger AOW en karige Pensioen uitkeringen is Den Haag ook weer blij.

Wat weet Beau van Erven Dorens en Peter R. de Vries voor misdaden van Maffia Boss John de Mol?(Video)

De ‘Super Allround -Junkie-BN-Hoer-Beau van Erven Dorens ‘ gaat bij het minste geringste gelijk janken en valt onder de tafel alle gasten zowel vrouwelijke als mannelijke lastig door ze steeds a La Mad Dog Trump in hun Kruizen te grijpen. Voor en na de Show is er altijd gelegenheid  tot groepsseks en’ GroenLinksRechts-Halsema- cocaïne- snuiven-& Champagne &Whisky(Video) zuipen en Kontebonke(Video) met  o.a. het billenmaatje van ‘Taxfree-Shell-Rutte‘ Super-Junkie-Gordon’(en Beau), tenminste als Gordon weer niet in een afkickkliniek zit.

Allround BN-Hoer Beau van Erven Dorens’ koopt daklozen om en Telegraaf zet hem neer als Florence Nightingale(Video)

Het was ‘Junkie- BN-Hoer Van Erven Dorens’ deze maand nog nauwelijks gelukt om met zijn bejaarde Zombie Bral-show een plek te bemachtigen in de bejaarde kijkcijfer-top 25. Alleen bij de start, begin deze maand, waren er 650.000 kijkers. Een week later was dat aantal bijna gehalveerd, maar goed al zijn bejaarde debiele  ‘Riool-programma’s ‘zijn geflopt.

Pikant: ‘Junkie Gordon’ gaat de redactie leiden en heeft de zware taak op zich genomen om de voorraad cocaïne op pijl te houden voor de ‘Junkie-Presentatoren en de ‘Junkie-BN-Hoeren-gasten’, nu de vaste Cocaïnedealer van de ‘Junkie-BN-Hoeren’ ‘SBS- Coca Banana-Frank Masmeijer’ van Maffiaboss John de Mol voor 8 jaren in België in de cel zit.

# metoo-‘VVD-Fat-Jort Kelder’ moet voor zijn ‘ZombieTV-programma’: “Het pronkstuk van Nederland” ‘Fake-Klap-Publiek’ inhuren(Video).

Twee verlopen ‘NPO-publieke omroep’ – Golddigers: ‘Suggar Daddy Jinek’& ‘VVD-Pr-man-Fatje -Jort Kelder’:” Geef ons nog meer (subsidie)-Bloed-Poen of anders………”.

‘VVD- Pr-man Junkie-Jort Kelder’: “Vertrek mijn  ex Calgrill Eva Jinek naar RTL gevolg van kinderachtig beloningsbeleid . “Met de overstap van mijn  Eva Jinek dient RTL de  ‘NPO-publieke -omroep bral-programma’s’ van onze Pimp & Fraudeur Frans Klein een keiharde dreun uit(kuch, kuch)”, aldus de ‘VVD-Junkie Kelder’ en ook al een billenmaatje van Rutte. ,,Dit is een enorm gevoelig verlies voor de ‘Staats-AIVD-NPO'(Video) en tevens een aanleiding voor een brede discussie over o.a. mijn Top- Graai& Naai- beloningen in de corrupte ‘dr. Goebbels- publieke sector’’’, bralt ‘Junkie-Jort Kelder’, die regelmatig hautaine  ‘dood aan de Labbekakken-Tafelgast’ is bij ‘Spuit 11-Jinek’ en zich maar wat graag in zijn oog laat spuiten door Jinek en in zijn Kruisje en kontje laat grijpen door Beau en/of Rutte.

Junkie- Smeerpoets- Jort’: Mijn Eva is niet bij mij weg gegaan om kinderachtig beloningsbeleid. Ik gaf haar het hemd van mijn lijfje, maar ze dacht niet alleen dat ik lekijk ben, maar ook nog Gay en eren lid van de VVD-misdaagroep en niet rijk genoeg en slechte, goedkope cocaïne  heb” .