( van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR# Metoo –Pedo-Matthijs van Nieuwkerk :” Ik ga  (Junkie)-brallen( en snuiven&neuken) waar ik de meeste (Bloed)-poen kan vangen als echte ‘VARA –Socialist’NSB-er  “(van de Staats-NPO- Boss ‘Pimp Frans Klein’(Video) .
De walgelijke ‘Grachtengordel-VARA-Maffia-Nep& Fop socialist- Junkie -Van Nieuwkerk, die al jaren 580 duizend euro per jaar vangt dreigt met ‘NSB-overlopen’ naar de gedoogde ‘Drugslord & Media Maffia- Boss John de Mol(Video)’ als hij volgend jaar nog maar ‘slechts’ 195 duizend euro gemeenschap ‘s geld per jaar vangt. Tja, dat is nou een echte oprechte ‘Rode Haan-VARA-socialist’ van de Staats-NPO van ‘Pimp Frans Klein’.

Shocking: Willem Holleeder ‘Kindermoordenaar’.Matthijs van Nieuwkerk ontmaskerd bij DWDD met #metoo stagiaire. SvdS afl 7(Video)

Pedo-Matthijs van Nieuwkerk’ liet zich gisteren weer misbruiken door zijn ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries’ voor €580.000(Video).

Staats-NPO & ex VARA Boss Pooier- Frans Klein’ ontdook straffeloos de belasting en licht de boel op met ‘Witwas & Fraude-Trustkantoor’(Video).

Het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg stort het half miljoen salaris voor Zakkenvuller ‘Pedo- Matthijs van Nieuwkerk'(Video).

Als de ‘Staats-NPO  van ‘Pimp Frans Klein’ en de VARA ook maar enige fatsoen had,dan zouden per direct die ‘BN-Hoer-Junkie- #Metoo- Van Nieuwkerk , die zijn eigen moeder voor poen verkoopt per direct op straat smijten. A.s. maandag geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTv samen met kameraad van de Straat &Veteraan Leo Reawaruw en de wereldberoemde filosoof  NOAM CHOMSKY aandacht aan de 4 –5-mei manifestaties en de  ‘VARA -Subsidie Miljonair- NSB-er-Pedo-Matthijs van Nieuwkerk’. Noam Chomsk ziet u nooit bij de  Staats-NPO en /of ‘Staat -bral-programma’s  met  de ‘Subsidie- Zakkenvullers’ ‘Gold Digger Jinek’, ‘Jaknikker- Ratje-Pauw’ en de ‘Nep en Fop- feministe- ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffioso-Margriet van der Linden(Video), want die hebben allemaal de ‘Politie-informant& Junkie- Peter R. de Vries’(Video) als Allesdeskundige  a raison van 2.500,-  euro per ‘Lieg & Bedreig-Bral’.

Wordt  ‘Pedo-Matthijs van Nieuwkerk’ gechanteerd en/of betaald(Video) door ‘Maffia Boss John de Mol’ en ‘Junkie-Peter R. de Vries’.

‘Maffia Boss John de Mol’ ‘verkracht’ Schandknaap -Matthijs van Nieuwkerk(Video).En dat is geen Utopia.

Het Zakkenvullers gedrag van de Pedo Van Nieuwkerker werd zelfs ‘PvdA-Hoertjes -raadslid Jan Pieter Loopstra'(Video) te veel en hij zegde zijn lidmaatschap bij omroep BNNVARA na 35 jaar op. Reden: hij ergert zich groen en geel aan het mega-salaris van Matthijs van Nieuwkerk. Groninger Loopstra is woedend. „Zojuist heb ik na 35 jaar mijn lidmaatschap van de VARA beëindigd. Een zogenaamde sociaal democratische omroep die zich sterk maakt voor de Zakkenvuller Van Nieuwkerk  die 363.000 580 duizend euro verdient, terwijl 3 miljoen mensen op de rand van de financiële ondergang moeten zien te overleven , past niet bij mij! Wegwezen!” Dat schrijft hij op Twitter. De Partijleiders Asscher de ex Loopjongen van Rutte2 daar in tegen heeft laten weten altijd graag bij onze Matthijs aan tafel te schuiven. Het PvdA-raadslid Loopstra zegt in het Dagblad van het Noorden: „Ik weet niet hoe hij het in zijn ‘Junkie-hoofd’ haalt een dergelijk ‘Mega -Graai& Naai- salaris’ te verdedigen. Het argument is absurd en vergelijkbaar met het verdedigen van gouden handdrukken voor ‘Bankier-Gangster-bankbestuurders’.