(van onze ‘Wie neukt wie privé –BN-Junkie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Bagger-John de Mol’ gaat de strijdt aan met Facebook & Google kopt De Volkskrant met ‘Hoer-Menno’ op de Voorpagina en is wanhopig op zoek naar domme Investeerders (Video).
Junkie Johnny’:”Ik ga weer met mijn billen & Snikkeltje bloot en het blijft altijd een verassing wie ik nu weer ga aanranden, ieder geval deze keer niet weer Estelle Cruyff, hihihiihihihih ”, bralt de liederlijke pervert ‘Coca-Junkie-presentator-Dwerg-Johnny  Mol (Video) tegen BuzzE in een ‘Riool Showbizz-sluikreclame- artikel’ .

Waar is de Lul van Johnny de Mol? Met ‘Riool-Showbizz-PvdA-Koenders’ naar de VN(Video).

SBS-Riool Showbizz-Jeugdhulpcentrum KidzTower’ op vingers getikt door inspectie: Zorg–Maffia-Boss& Teeven’&‘Hulpverlener’-Johnny de Mol beroepen zich op hun zwijgrecht(Video)

‘Potloodventer & junkie Johnny’: „Ik wilde dingen eindelijk eens (niet) vertellen vanuit mezelf in plaats van dat ik dat bijvoorbeeld op censuur social media doe met mijn ‘Robot-Trol-Fans’, die dan automatisch reageren wat goed en good looking mens en uitzonderlijk intelligent ik ben. Of in een ‘Staats-Bral-talkshow’ sluikreclame maken bij die corrupte lafbekken als  #metoo-Pedo-Mathijs van Nieuwkerk van De Wereld Draait Door of bij die ‘Ja-Knikker- Pauw ‘die het zwaar in de broek doen voor mijn vader en mijn ‘Ome Peter R. de Vries( die Geilneef De Vries is ook dol op Coca en(BN)- hoertjes net als Johnny)  waarin je met een paar minuten niet genoeg de tijd hebt om echt lekker uit de verf te komen, maar niet heus wat wij bepalen hoeveel zendtijd we willen,hihiihihhi.”

Het is op zich opvallend dat Johnny nog nooit is gearresteerd door de politie, want het is een feit van Algemene bekendheid dat hij( en de Vries ook)dagelijks met minimaal 20 tot 30 gram cocaïne op zak loopt en/of thuis heeft liggen. Daar gaat ‘Jan met de Pet’ gelijk een jaartje of wat de cel voor in.Men zou bijna gaan denken dat ‘Junkie-Johnny’ net als ‘Junkie-Ome Peter & Hoerenjong-Bruine Rat Bas van Hout’ ook stiekem er bij ‘werkt’ voor de AVID en/of Justitie, niet dan? (zie Deel 2: “De totale Ontmaskering van ‘AIVD& Justitie informanten-Peter R. de Vries & Bas van Hout & Minister Ollongren(Video Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV van a.s. maandag)

 In ‘Hier is de  LUL van Johnny’.  Die hangt in het failliete DeLaMar Theater van ‘Ome Joop’.

‘Junkie Johnny’ deelt geen verhalen en anekdotes naar waarheid over zijn psychopathische ‘Media Maffia- Drugslord-familie’ en ook niet over zijn wilde ‘Snuif & Neuk -nachten ‘met o.a. Ome ‘SBS-Coca Presentator-Frank Masmijer,(Video). Goede doelen om de zakken te vullen over de rug van dode kinderen en zijn vroegere huidige Rock-’n-Roll Junkie bestaan inclusief het #Metoo-Weinstein-neuken verkrachten van doodsbange BN-Hoertjes ,omdat ze bang zijn anders in één klap hun ‘Riool-Showbizz- carrière ‘kwijt te zijn bij Papa John en dan de hongerbijstand in moeten of de hoer moeten gaan spelen. Het ‘Johnny -Kul-Theater- gebeuren’ vindt plaats  onder valse begeleiding van een ‘Voice of Holland-plastic-fantastic -band’ met bekende covers en nieuwe zelf door andere geschreven nummers. Het is ook een ‘Riool-show’ met een geen boodschap voor mensen met gezond verstand . „Zonder belerend te zijn. Ik hoop dat mensen erna geneigd zijn om bij het oude vrouwtje in de straat langs te gaan en haar wat Coca aan te bieden die net haar man is verloren en haar niet aan te randen zoals ik wellicht zou doen, hihihihihihihi.”

’Lijkjes’: Laffe Cabaretier Peter Pannekoek’ bekent bij College Tour dat hij geen grap durfde te maken over Johnny de Mol Jr.(Video).

Die’ Kul & Leugen-boodschap’ wil hij overbrengen met geen echte naar waarheid verhalen uit zijn eigen Maffia-familie, maar ook bijvoorbeeld uit zijn ervaringen met het niet echt helpen van vluchtelingen op Lesbos. „Ik vertel een verhaal over een Koninginnedag waarbij ik een klein ongelukje had ( de coke viel uit mijn zak en wat verboden ‘Pedo-Porno foto’s’ ) op een boot waar mijn toenmalige ‘Rent a Hoer-schoonouders’, de ouders van ‘BN-Hoertje- Chantal Janzen’ bij waren. Maar daarnaast vertel lieg ik ook dat ik in Lesbos Kinder-lijkjes uit het water heb gehaald, terwijl ik daar alleen maar liep te snuiven en te neuken. Dat zijn twee uitersten van wat ik heb meegemaakt, maar dat gaat hand in hand in het bijna de hele week leeg staande theater van mijn Ome Joop.” Een eigen ‘Bral & Kul-theatershow’ was niet per se iets wat al jaren op Johnny’s bucketlist stond. „Ik heb veel ‘Bral & Lieg-lezingen’ gegeven over onder meer medemenselijkheid die ik en mij vader niet bezitten en ik denk dat ik daardoor door de jaren heen wel een goede tone of ‘Voice of Tokkie-Holland’  heb gevonden. Met een positieve ‘Bral-toon’ beladen onderwerpen bespreekbaar maken. Als je de mogelijkheid hebt om te helpen en dat nalaat dan ben je een pannenkoek en dat ben ik dus en mij vader en mijn Oerdomme Tante Linda(Video).”

Maffiafamilie die al jaren het Nederlandse  Volk hun hersens verpulvert in dienst van de ‘Royal-Gevestigde Orde –(Pedo)-Taxfree-Elite’.(Video)
Door die Bral & Kul-lezingen kreeg de ‘Waar is de Lul van Junkie-Johnny–presentator’ het idee het theater in te gaan. Dat hij op het podium met uiteraard ingehuurd klapvee ook ‘Leugenverhalen’ deelt over zijn ‘Bagger-psychopaten –familie’, die doorgaans niet zo open is over ‘privé-misdaad-perverse -zaken’ was geen probleem. „Ze zijn redelijk beschermend, maar snapten dat dit het moment is om uit te leggen hoe dingen( niet) zitten. Er werd vol begrip op gereageerd, want de ‘Riool-kassa’ moet blijven rinkelen anders is papa eerdaags ook failliet “. Want papa runt een ‘Talpa Ponzi scheme’ die iedere moment als een opgeblazen ballon kan ontploffen wat ook bleek toen Kooistra zelfmoord had gepleegd dat hij niet de rijkste Horeca tycoon van Nederland was maar in wezen al failliet.

€300 miljoen Yab Yum billen van Prinses Mabel in beeld & Oerdomme Linda de Mol(video).

Johnny is gespannen voor de try-out zaterdag in het Tobacco Theater in Amsterdam, maar ’niet té’, want de klapmachine zit klaar. „Het zijn wel echt ‘Fake-try-outs’ waarbij we gaan proberen wat wel en niet werkt(kuch). Ik ken de  ‘Leugen-verhalen’ natuurlijk heel goed, maar is het wel een geheel en werken de ‘Tokkie-liedjes’ erbij? Dat gaan we allemaal ondervinden, maar ik sta te popelen, snif, snif.”

Zelfgeschreven liedjes(Kuch).Nep en Fop Liefdadigheid’ Joop Van den Ende gaat grotendeels naar eigen ‘Maffia-netwerk’ is oud News voor Volksnieuws(Video).

Waarom financiert ‘Rutte & Co schijtfilms van het “metoo-Kemna-Maffia-Kartel en ‘Schijt-Journalistieke-projecten’ van het corrupte Stimuleringsfonds(video).

Ook het vals zingen van zijn zelf door andere geschreven ‘Tokkie-nummers’ is nog wel een reden voor kriebels in mijn ‘Coca-neus’. „Dat vind ik wel spannend, ja. Dat is ook niet iets dat ik normaal doe omdat ik dat niet kan en wat kan ik nou feitelijk wel, zonder mijn Papa zat ik in de hongerbijstand en/of in een Wajong uitkering.” Maar dat komt wel goed, denkt Johnny die na meerdere try-outs op 19 september de première in het Amsterdamse bijna altijd leeg staande DeLaMar Theater van mijn op één haar na failliete ‘Ome Joop’ van den Ende heeft. We gaan natuurlijk net als bij de bejaarde ‘Grachtengordel-bral-Shows’ als die van Van Nieuwkerk, Pauw en Jinek de eerste week klappubliek inhuren zodat het lijkt of ik volle zalen trek „ Laffe en ook doodsbange Guus Meeuwis bralde tegen me dat mijn liedjes zo puur zijn als die van Bob Dylan dat het gevoel ervan hoe dan ook wordt overgebracht. Dan is het ook niet erg als je een noot net niet haalt.”