(door Nico van den Ham en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Daklozen-omkoping door ‘Allround BN-Hoer Beau van Erven beau-van-der-evenDorens’(Video) voor “Tokkie-TV” van het ranzigste leed niveau.
Hebben de Daklozen ook cocaïne gehad zoals gebruikelijk in de’ BN-snuif-kringen’ van ‘Maffiaboss John de Mol’.Het moet haast wel. Of moesten zij hem net als Beau ook nog in hun kont nemen? Op die vragen zal de ‘Dakloze-Leed-Show’ van de misselijkmakende Beau geen antwoord geven. Dat valt onder de geheimen van zijn ‘Maffiaboss John de Mol’. Beau een ‘BN-man’ die tot alles in staat is ging voor deze Riool-uitzindig verkleed als Florence Nightingale op stap met de Daklozen,zodat de ‘TokkiesTV’ kijkers wel kunnen zien en  begrijpen dat hij altruïstisch is. Het levert wel her en der wat commissie beelden op ware het niet zo triest als een Dakloze die kennelijk net te veel heeft gesnoven Beau een paar keer ruw aan zijn kont wil zitten en hem ‘Lekkere-Geile- Nightingale’ noemt.

Wellicht nieuwe Riool- RTL 4 Leed-serie: ‘Schijt aan elke vorm van fatsoen’.

RTL 4 Presentator Beau van Erven Dorens koopt 5 daklozen om.10.000 euro per dakloze! Daklozen omkopen om in zijn nieuwe serie‘The Amsterdam Project’ te komen vertellen dát wat het gecensureerde RTL 4 wil dat de daklozen komen vertellen. Beau van Erven Dorens was aanvankelijk razend enthousiast over de geheel gratis toegezegde medewerking van de dakloze Melder van Misstanden Nico van den Ham.Totdat Beau van Erven Dorens de goudeerlijke website van Nico zag!

Sluikreclame worden ‘Harde feiten’ in de Telgraaf: ‘BN-Hoer Beau’ over de rug van daklozen neergezet als Florence Nightingale.
Toen Beau van Erven Dorens en zijn RTL 4 team de website van Nico hadden bekeken, waren zij tot de conclusie gekomen dat Nico toch wel te veel waarheid en harde feiten op zijn site heeft gepubliceerd voor het gecensureerde RTL 4 en haakten zij af. Nico werd niet teruggebeld. Zelfs niet nadat Nico nog 3 keer met het team van Beau van Erven Dorens had gebeld en het team 3 e-mails had toegezonden met de keurige vraag; waarom zij niet terug belden. Plotsklaps bleek de niet omkoopbare Nico van den Ham een stuk dakloos vuil voor het RTL 4 team en kreeg op geen enkele wijze antwoord. Wellicht is het een goed idee dat Beau van Erven Dorens, die Nico van den Ham na het publiceren van zijn artikel wél onmiddellijk opbelde, een programma gaat maken met de titel; ‘Schijt aan elke vorm van fatsoen’.

Meer Lezen en schokkende ‘Beau-Video’s bij Nico van de Ham.