(Van onze ‘Nep en Fop Democratie’ en ‘VVD&CDA- Pedo-Klasse Justitie’  redactie )

AMSTERDAM-NOIR-  Halsema& Grapperhaus tasten Rechtstaat aan door te ‘Judas-reageren’ in de Media op de verschrikkelijke liquidatie van een advocaat in Amsterdam(Video

De ‘Algemene Politieke -Bral&Lieg-Beschouwingen’ gelden voor de (Nep en Fop)-Royal-Elite-Pedo-Democratie(Video) als  het belangrijkste debat van het jaar, omdat daarin duidelijk wordt welke ruimte het ‘Taxfree-Shell-Rutte-kabinet3’ heeft jaar in jaar uit altijd neemt om zijn ‘Misdaad-plannen’ tegen het Volk daadwerkelijk uit te voeren en hoe groot de steun daarvoor is. Dat is een corrupte ‘Jaknikker-zetel’ meer dan de helft in de Tweede kamer .En die ene zetels die voor de meerderheid zorgt wordt  bezet door een van de grootste Amsterdamse  Vastgoed-Maffioso-‘Prins- Bernhard Jr.- Huisjesmelker’ ‘VVD -bendelid -Haga‘. Who Care’s in de Mainstream ‘dr. Goebbels Staats-AIVD-NPO’(Video) , Leve de  ‘Nep en fop-Elite-Democratie’ van ‘Taxfree-VOC-King Willem’ met de ‘stoere’ mannen baard van 300 miljoen euro Taxfree per jaar in Wonderland/Hollanda.

( Steven Brown legt hiervoor  o.a. uit waarom de  oudste en succesvolste  en Moorddadigste  ‘VOC-misdaadgroep’ van Nederland de ‘Taxfree-Koninklijke -Parasieten- familie’ nooit zal worden gearresteerd).

Het zinloze en geld verslindende geslijm van Klaver &Asscher met Rutte in het Algemene Beschouwingen  ‘Lieg-gebral-debat’ duurde twee dagen’ de uitkomst stond van te voren al vast. De Regering Het ‘regime- Rutte 3  ‘veegt zijn corrupte gat af met  alles wat het merendeel van de laffe  en corrupte oppositie hoffelijk aan bezwaren had inbracht tegen de ‘Pluk de arme kaa-l Begroting’ van Prinsjesdag(Video)  .(Zie de Video Hierna:)

De arme worden nog armer( en zitten er veel van ellende aan drugs en alcohol) en de‘Taxfree-Royal-Ultra Rijken –Rapist Pedo-Epstein& Prince Andrew & Nijpels & Demmnink’(Video) worden nog rijker. M.a.w. het debat is weg gegooid belasting geld.De ‘dr. Goebbels-Mainstream  media’ met als Führer de ‘Staats-AIVD-NPO’ (Video)besteden er veel ‘dr. Goebbels-Fake News-aandacht’ aan om het Volk het Waanidee te geven dat het een echt debat is in een echte Democratie.

‘Show-Moties’:Wilders volgt Steve Brown en doet ook aangifte wegens valsheid inschriften tegen het ‘VVD-OM'(Video).

Snakes in Suits: When Psychopaths  Like ‘Rutte&Co& Asscher&Klaver  to Work in de ‘VDD&CDA&CU&D66&PvdA&GroenLinks in de Straf de arme maatschappij’.
Bij de ‘Algemene -( Rat in pak)-Politieke- Bral-Beschouwingen’ zijn alle  corrupte en liegende ministers, staatssecretarissen en de voor het merendeel eveneens corrupte  en altijd liegende Tweede Kamerleden aanwezig. De minister-president‘ Godfather Rutte van de VVD-misdaadgroep  liegt het meeste namens  de regering  zijn  regime de ‘Nep en fop Christen’, D66DDR66 en de’ CU-Incest-Bijbelbelt’. De liegende en laffe fractievoorzitters- de enkele goede niet na gesproken  van  de SP en de Partij voor de Dieren-  spreken namens hun ‘NSB-partijtjes’. Het is jammer dat Wilders zo’n extreem standpunt inneemt tegen het Islam geloof, want zijn maatschappelijke standpunten zijn Top en voor het merendeel komt hij echt op voor het Kaal geplukte Volk. Zij kunnen in zinloze  moties bezwaren indienen tegen de voorstellen van de regering het regiem Rutte, of vragen om aanpassingen en die worden nooit gehonoreerd.  Democratie ? Wat denkt u zelf?  Dus de Algemene beschouwingen kunnen feitelijk gewoon worden afschaft en dat scheelt miljoenen belasting geld, dat besteed zou kunnen worden voor  bijv. mensen en kinderen die voor hun eten wekelijks in de onmenselijke rij staan bij de walgelijke  ‘PvdA-Kapo- Kleinsma- Voedselbanken’ alsof zij in bijv. in een Derde Wereld land en/of de USA en/of de elders EU moeten  zien te overleven(Video).

Maar er is altijd nog meer politieke ‘Elite-Pedo-vuiligheid& misdadigheid’ binnen en buiten de Tweede Kamer : Woede en hoon over drugsgebruik Boy-Klaver de bij Algemene beschouwing en woede  en hoon over ‘Wapen& cocaïne- Criminele-familie -Halsema-Oey(Video)’.

Samson beloont voor zijn Arbeidersverraad en gaat zijn Zakkenvullen& legen in de EU bij Timmermans& Callgirl Saar van Bueren(Video).

Het openlijk gelach en gegrinnik bij GroenLinksRechts en de ‘PvdA-hoertjes’ van de arbeiders verrader  Asscher die constant tijdens de Algemene beschouwing in de Tweede Kamer schaamteloos Rutte zijn corrupte ‘VVD-Gay-Kontje’ likte, toen ‘Boy Klaver’ pochte over zijn drugsgebruik(cocaïne)  o.a. samen met Halsema en haar man, verdachte van wapenbezit  Loverboy- Ninja-SM-Oey’ en de GroenLinksRechts Wethouders Junkie’s Nuijens& Nimfomane Van Tongeren  , enz. “ Dit is totaal onwerkelijk, Mijn Maag draait om van dat corrupte ‘Politieke- Elite -Junkie-AIVD-Tuig  ”reageerde verslaving deskundige Trubbendorffer.

‘GroenLinks- Elite -Junkie en wapenbezit-Tuig’ raakt steeds meer ontspoort met gearresteerde #Weareheretostay Wethouder Junkie Jorrit Nuijens(Video).

Fake-Ontslagen’ #MeToo-voorlichter-Sonneveld’ weer aan de ‘Konte-Bonke-Slag’ bij GroenLinks Wethouder perverse Van Tongeren(Video)

GroenLinksRechts-leider ‘Boy Klave’r (33) bekende loog  tijdens de ‘Algemene- Politieke-Bral&Lieg- Beschouwingen’ dat hij nog nooit drugs of alcohol gedronken heeft gebruikt. Net zoals GroenLinksRechts-” Deep State”-Halsema loog dat zij nooit cocaïne o.a. samen met haar Loverboy en verdachte van wapenbezit ‘Ninja -SM-Loverboy Oey’ en ‘Boy Klaver’ en Van Tongeren, etc. gebruikt had . ‘ Junkie-Boy Klaver’: “Ik ben echt de totale loser binnen onze Snuif&Slik en zuip en Kontebonk- Pedo-partij(Video)en zeker ook binnen onze corrupte, laffe, perverse Junkie fractie, ik word echt uitgelachen, Hhihihihihhi als in weer eens in mijn onderbroek sta tijdens een fractie overleg . Ik heb echt helemaal geen ervaring met drugs, drank  en te jonge meisjes en jongens. Echt nul,” loog hij vanachter het spreekgestoelte. “En je ziet ze daar al schamper kijken” doelend op zijn fractie terwijl in de Kamer een gelach en gehoon opging. “Ik kan er niks anders van maken. Ik heb er geen ervaring mee.hihihihihihihi en Leve onze Trump en zijn Fracking Gas, Rutte& King Willem en Dood aan Iran, Venezuela ,Cuba,de Russen en Chinezen en Wilders, Steve Brown en alle Holleeder.

Waarom wordt de ambtwoning van Halsema en de ‘Zuid-Witwas-as’ niet dicht getimmerd. Haar ‘man’ ‘Ninja-Elite-Loverboy-Oey’ legt het uit in de NRC(Video).Wat heeft John de Mol &Peter R de Vries met ‘Coke-Importeur’ SBS presentator Frank Masmeijer te maken(Video)?

Woww, Jesse’s coming out(KUCH). Wel jammer dat zijn Elite Fake-punt gemaakt moest worden op het moment dat de democratie wordt aangevallen met een moord op een integere  advocaat Derk Wiersum (Video) en de  massa moorden om Bomen en de gewone Amsterdammers uit de Laagste en midden Klasse in Amsterdam door  het corrupte en laffe GroenLinks en de PVDA en helaas de SP .

Hypocriete Rutte noemt cocaïne gebruikers een schakel van het Moord en drugs Maffia probleem.Peter R. de Vries: “Coke is heel lekker en verkrachten is OK(Video)!

De laffe en verschrikkelijke moord op advocaat Wiersum die alles te maken lijkt te hebben met juist de handel in drugs en wapenhandel heeft de ‘Nep en Fop Rechtstaat ‘ aangetast(Kuch`). De ‘Elite- Crime Familie  Halsema’  zijn  n.b.  verdachten van wapenbezit en Halsema en ontelbare BN-Hoertjes a La ‘Junkies  Peter R. de Vries’ en #metoo Johnny de Mol Jr & Mathijs van Nieuwkerk met ‘Junkie-Gordan , het biljenmaatje van Rutte voorop heeft bekent bakken met cocaïne te gebruiken.  Maar daarover liet ‘Junkie-Boy Klaver’ en Rutte en Asscher en de Tweede  Kamer zich tijden de Algemene beschouwing niet uit.

De extreem corrupte en laffe ‘PvdA-hoertjes-Kamervoorzitter& Mocro Spion -Arib‘( likt ook altijd de reet van Hofnar-Rutte&King Willem) wees(Loog) de jongeren op de publieke tribune erop dat het een grapje was. “Dat ze niet met de verkeerde boodschap naar huis gaan, Heil King Willem en zijn Hofnar- Rutte&CO.”