( van onze Hysterische ‘VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het OM heeft kosten nog moeite gespaard om de verdachten van de Passage Liquidatie zaak levenslang te bezorgen en daarentegen kosten nog moeite gespaard om  de Ex Om Boss en Top VVD-er  Demmink en zijn ‘Pedo-Kliek’ buiten vervolging(Video) te houden.
Het duurste,grootste, bizarre Media Pulp-sensatie ‘Passage Liquidatie-proces‘ van de Eeuw (kosten 50 miljoen euro) met uniek in de Wereld ‘Kroongetuigen-Moordenaars’ de van Staatswege  geworden Miljonairs Peter La Serpa en Fred Ros heeft zo lang geduurd( 10 jaar) dat de ‘Super Politie-informant’ Peter R. de Vries van loopjongen van Holleeder tot zijn grootste en ergste ‘Judas-verrader werd’. Hof vindt dat levenslang opleggen ondanks de kritiek van het Europese hof en dat het in strijd is met de mensenrechten wel mag als het maar om ‘Volks-Criminelen’ gaat en niet om de aan hun geliieeder Ratten in pak(Video) en /of ‘Super- Shell-Gangster-Massa-Moordenaars’ als Zalm .

Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen” (video) .

Schaamteloze bekentenissen van ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ m.b.t hun ‘Katvanger-Moordenaar Martin Kok’(Vermoord)( schokkende Video).
Er was een tijd dat De Vries nog meineed pleegde met toestemming van de ‘VVD-Justitie’ (hij is immers Dubbelagent van/voor het ‘VVD-OM’) voor zijn Volks Onderwereld Boss Holleeder en hem nu Levenslang probeert te bezorgen met zijn Judas-Zussen Holleeder’, maar dat zult u vandaag niet horen in de hysterische Media-Maffia-Pulp met zijn corrupte Misdaadjournalisten a La ‘Politiescribent John van den Heuvel'(Video),   ‘NRC-Trol-Jan Meeus'(Video), ‘Bolle-Seniele Marjan Huskens’,  Eerlijke’ Gerlof Leistra, hun ‘TBS-Moordenaar Martin Kok’ (vermoord) etc.,etc. ,etc., Na het bizarre vonnis vandaag zullen veel misdaadjournalisten de honger bijstand van de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ in moeten, maar feitelijk horen die lijkenpikkers thuis in de cel. Hoe het zij, wij voorspelde al jaren gelden dan alle verdachten zouden worden veroordeeld omdat het hier ging om een ‘Mega-Prestige’ zaak van bepaalde Corrupte ‘VVD-Justitie’  i.s.m hun ‘misdaadjournalisten’ Peter R. de Vries en John van de Heuvel e.a. . Peter R de Vries en John van den Heuvel: “Wij beschouwen de veroordeling tot Levenslang van alle verdachten een persoonlijke overwinnig en nu op naar de feestelijk veroordeling van Holleeder tot Levenslang,  waar hij inmiddels miljoenen aan verdiend hebben. ‘Geilnee -Peter R. de Vries ‘: “Vanavond zit ik bijv. alweer voor 1780,- ex BWT  te liegen  over de Passage zaak bij die lekkende domme gans ‘Sugar-Daddyd Jinek'(Video), hihihihhi “.

Tot slot: Op 30 juni 2017 zal er na een kwart eeuw van slepende geruchten, processen en doofpotten officieel een einde komen aan de mogelijke vervolging van de’ VVD- Pedo Demmink-kliek’ en wij kunnen u nu al verzekeren dat de Top VVD’er en ex OM Boss Joris Demmink wel vrij gesproken (video) zal gaan worden en er aan dat feit door al die hysterische misdaadjournalisten ( die met en/of voor justitie werken) daar geen enkele aandacht aan zullen schenken. maar toch hebben deze 2 genoemde processen een ding gelijk en dat zijn de mega kosten, met dat verschil er door het OM kosten nog moeite gespaard om de verdachten van de Passage Liquidatie zaak levenslang te bezorgen en daarentegen kosten nog moeite gespaard om Joris Demmink en zijn ‘Royal-(VVD)- Pedo-Kliek’ buiten vervolging te houden. Wij vragen ons echt oprecht af welke groep de maatschappij meer schade heeft berokken die van de ‘Passage- Liquidatie- groep’ of die van de ‘Royal-Pedo-Rapist- Demmink groep’.