Eva Jinek Slijm,slijm.slijm, met haar natte ‘Mr. Bramela-Kassa-doos’.
Royce de Vries pleegt misdrijf.

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-NoirZo Vader zo Zoon.
Royce de Vries misleidt net als zijn corrupte, liegende vader het SBS-publiek door zich voor te doen als advocaat, wat hij dus kennelijk niet is.
Hij heeft kennelijk slechts bachelor in drie jaren gehaald. Ing. Steve Brown heeft dat in één jaar gedaan aan de UvA. En daarna komt de master opleiding, want op Royce zijn Linkedin staat weliswaar de Master in Law gepubliceerd, maar er ontbreekt een datum of en wanneer hij die gehaald heeft. Kennelijk ging de Master oplichter Royce even boven zijn (domme) de ‘Vries-Waterhoofd’.

AIVD-Politie-informant Peter R. de Vries  is ook nog voetbal Maffia-makelaar.
Sluw en gepokt en gemazzeld in de Media-Maffia sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw laat het louche ‘duo De Vries’ hun ‘Gangstersletje Eve Jinek’ Royce dus advocaat noemen. Alles is immers van te voren besproken (gescript): wie wat gaat slijmen en liegen in dergelijk ‘spontane’ praat programma’s, wat o.a. bleek toen haar collega Sven Kockelman een niet van te voren afgesproken kritisch vraagje stelde aan de Held, Lafaard Peter R. de Vries. Toen ontplofte hij zo wat van woede. In het verdraaien van feiten is Peter R. de Vries een ervaringsdeskundige bij uitstek. Brandpunt zou zich dood moeten schamen dat Eva Jinek één van hun gezicht bepalende presentatoren is.

De Appel rolt niet ver van de verrotte boom. Tijdperk P.R. De Vries-25 jaar maffiajournalistiek in Nederland.”
Royce volgt daarmee zijn vader de rechtens veroordeelde Maffiajournalist Papa Peter R. in de corrupte voetsporen en pleegt o.a. een misdrijf door zich publiekelijk Lawyer (advocaat) te laten noemen. Welbeschouwd liegt Royce en ‘Papa De Vries’ hun komende cliënten de voetbal talentjes  al bij voorbaat voor door zich voor te doen als advocaat. We zijn dan ook benieuwd of Justitie en/of de UVA en/of de Orde van deken van Advocaten Royce de Vries voor dit mogelijke delict en misleiding gaan vervolgen en/of onderzoeken.

SBS-OM van Herman Bolhaar: besluit Peter R. de Vries jammer – NOS Nieuws.
juridische medewerkerNou, ‘SBS-OM-Baas Herman Bolhaar’ er is weer werk voor u aan de winkel om (domme) Royce de Vries buiten vervolging te houden net als u dat al jaren doet voor zijn corrupte vader. Hoe het ook zij Royce de Vries is kennelijk als Nep-Advocaat door ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ geplaatst bij het louche advocaten kantoor Van Till, alwaar hij wel opeens slechts juridische medewerker heet. Juridische medwerker kan in beginsel ook de toiletten lopen boenen op een advocatenkantoor. Een persoon, die zijn Master heeft gehaald en daarna bij een advocatenkantoor gaat werken is automtatich advocaat-stagiaire, maar niet Royce. Men laat dan benaming stagiaire doorgaans weg en wordt dan als advocaat vermeld op hun sites en niet als juridische toiletten boenen medewerker zoals Royce. Bovendien werken echte Advocaat-stagiaires 60-80 uur per week en dat is een feit van algemeen bekendheid in de kringen van de advocatuur. Maar niet voor Royce, die heeft nog zeeën van tijd over om samen met Papa en ‘Demente Piet Keizer’ zich in de ‘Voetbal Maffia Makelaardij’ te storten (Waarom mocht Piet Keizer niet mee naar Eva?) . Dit laatste algemeen bekende feit kon ‘Call girl Eva Jinek’ echt niet weten, want zij was immers een tijdje met haar “Sugar Daddy” de ex Mr Bram Moskowicz en die werkte nooit als advocaat ,maar ook de laatste jaren net als De Vries in hoofdzaak voor Willem Holleeder.Wie weet hoe vaak Eva is meegaan als Mr. Bramela een ‘werklunchje’  had met zijn Boss Holleeder

Waarmee wordt advocatenkantoor Van Till gechanteerd.
Wat voor vuiligheid weet Peter R. van dat ranzige advocatenkantoor Van Till? En hoe zit het met hun vennoot Demente Piet Keizer? Denkt hij ook dat zijn compagnon in ‘Maffia-Voetbal’ zaken Royce advocaat is en Peter R. een ‘Derde Wereld Kids werker is’? Nou, Eva Jinek en haar hele gesubsidieerde redactie in ieder geval uit veiligheid overwegingen wel.

Call girl-Eve Jinek weet van niets en gaat stug door met Slijm, slijm, slijm, met haar inmiddels natte ‘Mr Bramela-Kassa-doos’.
Eva Jinek
De andere twee laffe, hypocriete tafelgenoten ‘Staats-NOS-Graaier Dione de Graaff‘en Joost Vullings (is niet eens de moeite voor Call cirl Jinek om Joost te vernoemen in de ‘Line U’p, valt niets te halen voor haar bij deze ruggenlozen laffe man) deden ook zwaar of hun neus bloedde en dachten stiekem constant aan hun eigen hachje. Dione de Graaff en beroeps Jaknikker Joost Vullings hadden ook even niet de uitzending van Sven Kockelman gezien, alwaar de Vries werd ontmaskerd als een rechtens verklaarde loopjongen van de ‘Maffiabaas Klaas Bruinsma’ ( en Cor van Hout, beide vermoord). Het motto was geforceerd lachen en automatisch jaknikken om alle ‘mulo’ leugens wat ‘Vader en Zn.De Vries’ bralde. Het tweetal stonk naar klamme angst zweet. Royce begreep maar niet waar al die ‘fijne’ Vis geurtjes vandaan kwamen

Peter R. de Vries is meest veroordeelde journalist in Nederland.
Eve Jinek weet weer van niets en gaat stug door met Slijm, slijm. slijm, met haar natte ‘Mr Bramela- Kassa-doos’, die doet denken dat men bij een Haringstal staat.

Peter R .de Vries maakt mooie gesubsidieerde ‘Huilie,huilie-sier’ in Afrika als ‘Kuifje de Kinder beschermer’.
Peter R.; “Ik herken gelijk de wan en misdaden van die Afrikaanse dictators, want ik heb als notoire Hoerenloper  ook net als hun een heus ‘Bastaard-Kid’ en een heuse harem aan ‘Gangstersletjes’.

Excuus voor ‘EO-Pest’ en ‘Derde Wereld Kids emotie-Televisie’ 
van Media-Maffia Familie John de Mol’.
KidsRights
Jinek: “Peter ben je niet blij dat jouuuuuuw (?) boek wordt verfilmd”. Het komt er uit als een krolse Kat. Nu weet call girl Eve Jinek even niet dat de rechten van het “Heineken-Bloed-Boek” bij de Heineken-Ontvoerders’ zit. Peter R.: ik heb het Bloed-Boek alleen voor hun wit gewassen. Nu begint Eva Jinek ‘ex Mr Bramela-Kassa-Doos’ naar haring te ruiken. Haar ‘Kassa-Doos’ is nu kennelijk in staat van alle opwinding. Zit zij soms ook stiekem in Peter R. zijn harem? Royce heeft trek gekregen door de’ Eva-odeur’ en wil nu een haring bestellen bij de redactie, weet hij veel als Nep-Advocaat. Zijn vader geeft hem buiten beeld een mep op zijn achterhoofd. Jinek begint nu te kreunen van genot-of is het angst voor haar ‘Kassa-Doos’ carrière.

Ruzie ‘Heineken-boek’ motief voor moord.
Ook is de publieke omroep call girl maar even voor het gemak vergeten dat Thomas van de Bijl op aangeven van de rechtens vastgestelde Maffioso Peter R. de Vries om de rechten van het “Heineken-Bloed-Boek” is vermoord ( bron Elsevier Gerlof Leistra)
En er is nog veel meer wat Call girl Eva Jinek is ‘vergeten’, bijv. dat de Volksonderwereld baas Willem Holleeder van Peter R. de Vries woest bij Peter R. zijn ‘Bordela Villa’ te Naarden zijn deel op eiste van de royalty’s van de Heineken verfilming. Peter R. en zijn Hema vrouwtje zijn toen hals overkop het politiebureau in gevlucht. Nu even geen ‘SBS-Held’. Royce zat toen in de kelder Donald Duckie’s te bestuderen en heeft van dat kabaal gelukkig niets gemerkt.

Peter R. de Vries: “Wat Kuifje kan, kan ik ook met mijn zoon de Nep-advocaat.
Peter R.: Tja, ik heb jaren mijn ‘Judas-brood’ verdiend door voor bepaalde misdaadgroepen als die van ‘Maffiabaas Klaas Bruinsma’ ,Cor van Hout, Martin Hoogland en Willem Holleeder hun concurrenten de bak in te helpen. Nu al Peter R de Vries zijn Onderwereld bazen bijna allemaal zijn vermoord en iedereen De Vries zo een beetje door heeft als informant van bepaalde justitie en politie is het te gevaarlijk geworden. Peter R.: en daarom ben ik de lucratieve ‘Help de Derde wereld Kids business ingedoken samen met de ‘Zakenkinder-Ombudsman Marc Dullaert’ en de AVROTROS Voorzitter ‘Rose Pedo Ed Nijpels’.

De redactie liep inmiddels druk in de weer met dweilen en emmers en geur verspreiders.

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokkenen. (dionne.hekkers@kro-ncrv.nl, info@kro.nl,info@vantill.nl>” info@vantill.nl,redactiereporter@kro.nl,)

Noot: 
Cor boek
bron: Parool