(van onze ‘Royal-Shell-VVD’ redactie)
AMSTERDAM-NOIR
-‘Royal Shell’ bedankt Tweede Kamer met benoeming van hun Commissaris Zalm tot Informateur(Video). Eén van de weinige niet corrupte en niet liegende Tweede Kamerlid Thieme werd gisteren tijdens het ‘Bral-debat’ over het Middeleeuwse eindverslag(Video) van de Bejaarde ‘PvdA Oranje-boven-nicht informateur’ Wellink door de criminele altijd liegende ‘VVD-Valse-Nichten’ vol in haar gezicht uitgelachen. Is dat fatsoenlijk? Nee, er werd niet gelachen omdat Willink zichtbaar en ruikbaar een levensgrote bom volle ‘incontinentie luier’ droeg, want dat zou niet fatsoenlijk zijn volgens de regels in de voor het merendeel corrupte, liegende en laffe Tweede Kamer.

Misdaadgroep-Shell en Zalm voor de rechter voor medeplichtigheid executies. De Formatie Rutte3 moet opschieten voordat Zalm als Moordenaar is veroordeelt in NL
‘Pinoccio Rutte’(Video) en de ‘VVD-KGB -Tweede Kamer-Boss Zijlstra’(video) lachten zich rot en piste in hun corrupte broek, toen Thieme de benoeming van de ‘VVD-Shell-Gangster’ en ‘Moordenaar Zalm’ terecht aan de kaak stelde. Dolle ‘VVD-pret’ wanneer er eens een keer de waarheid door iemand in de Tweede Kamer wordt gezegd. Wie doet ze wat? De Ratten in pak(Video) (en de door de Staat-NOS en het ‘VVD-RTL –Riool-Boulevard’(Video) gehersenspoelde massa) staan als een blok achter hun ‘Godfather Rutte’. Het ‘Motorblok CDA, D66 en CU–zonder bonnetjes’ staarde An blok met een rood hoofd naar het plafond tot zij een stijve nek kregen en mompelde binnensmonds: ‘Wir haben es nicht gewußt” (Video). Dat laatste zullen zij als Motorblok van ‘Shell -Rutte en Zalm’ de komende vier jaren heel vaak moeten gaan doen. De ‘CU- Crime boss’ en ‘Godsdienst-waanzinnige Segers ‘ (niet te verwarren met het ‘ISIS-Islam’) verklaarde later dat hij niets onfatsoenlijks had gemerkt, want hij was net aan het bidden voor de Vergiftigden en Vermoorde Nigirianen door de ‘Shell -Gangster Zalm’.

enige Partij

Opmerking:Als u het Snapt wordt dan Lid van de Stem vd Straat Partij(Video), de enige Partij die niet liegt en maak zonder twijfel een einde aan de’ Rat in Pak Heerschappij’ van Rutte en zijn ‘Zalm-Shell-Motorblok’.