(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRPresident Maffia-Weapon-Dealer ‘Mad Dog Trump’(Video) – op bezoek bij de EU en NATO Ratten in Brussel(Video)verraste de laffe en corrupte regeringsleiders en staatshoofden van de 28 Amerikaanse bondgenoten satellietstaatjes met een keiharde ‘Maffia-speech’ waarin hij hen maande om fors meer te investeren in hun defensies US Wapen aankopen. Nu draait de VS  kaal geplukte ‘Jan met de Pet ‘op voor veruit de meeste kosten voor de Wapenhandel. ,,Hij heeft een punt”, gaf Rutte toe. De Premier bralde een ,,prima dialoog van twee minuten’’ te hebben gehad met Trump. ,,Ik ga een prima relatie met hem opbouwen, want wij hebben beide het zelfde principe: “Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’) .’’

Toch was de hoop vooraf dat ‘Mad Dog Trump’ een gematigder toon zou aanslaan en niet zijn NATO ‘leiders’ openlijk zou gaan afpersen en neer zetten als kleine, bange kinderen(Video) en ze zelfs op zij gooide zoals de  laffe premier Montenegro als het Trump uitkwam voor de foto. Maar goed in Montenegro zijn ze wel wat gewend van de US Presidenten en NATO, want dat landje hebben ze immers plat gebombardeerd. Als de gewetenloze Nederlandse Elite echt werk wil maken van het halen van de ‘NAVO-Maffia-Wapenhandel -norm’ dan zal een volgend “Kabinet Rutte&Keizer-3″  2,5 miljard euro extra moeten uittrekken. Dat lijkt echter niet realistisch, want in NL leven 2,5 miljoenen arme sloebers onder de armoedegrens en die hebben helemaal niks aan de NATO en Rutte & Co.Volgens demissionair VVD minister Gangsterin ‘Yab Yum Hennis’ (Defensie Wapenhandel ) dreigden Trump dat zij hun eigen bijdrage dan op termijn omlaag zullen schroeven, zodat er alsnog een balans ontstaat. Volgens haar blijft de gewetenloze VS-Elite van “The Shadow World”(Video) wel onverminderd achter de NAVO staan en is er geen sprake van dat de ‘VS-Elite’ landen die worden aangevallen niet meer te hulp schiet als ze niet voldoen aan de afgesproken norm. Hennis:” Ook was Trump onder de indruk van mijn privé Paaldans optreden met o.a. mijn Yab Yum laarzen”.

Sutan Erdogan is ook nog gabber in crime van Rutte.

De Turkse president Sultan  Erdogan was ook aanwezig op de top in Brussel en die heeft een bloed hekel aan homo’s, maar niet aan Rutte volgens Rutte. Het was voor het eerst sinds de ‘Nep en Fop diplomatieke- rel’ dat Rutte en Erdogan in één ruimte waren, maar ze hebben elkaar niet gesproken. Volgens de ‘Godfather Rutte’ van de VVD misdaadgroep was het er de gelegenheid niet voor en is er geen sprake van dat hij de Turkse leider heeft ontlopen. “Met de Sultan zijn al gesprekken gaande en in dat relletje in Rotterdam was gewoon een ‘één-tweetje’ tussen mij en de Sultan en die gewetenloze PvdA-er Burgemeester Aboutaleb(Video) zodat ik mijn verlies in de ‘Nep en Fop Verkiezingen’ kon beperken.’Masochist Rutte’ heeft op de NAVO-top in Brussel een ,,prima dialoog van 2 minuten’’ gehad met Trump. ,,Ik ga een prima relatie met hem opbouwen als ‘Gay Masochist’, die gewend is hem van achter te nemen en te liegen dat het gedrukt staat, Heil Trump en Merkel.’’ En omdat ik geen vrouw ben grijpt Trump mij in ieder geval niet in mijn Kruis, hi,hi,hi,hi. De Amerikaanse president ‘Super-Elite- Maffiaboss’ had eerder op de dag hard uitgehaald naar zijn  NAVO-leiders die nog geen 2 procent van hun nationaal inkomen aan defensie de wapenhandel uitgeven. Op de vraag wat hij vond van Trumps ,,lompe Maffia gedrag’’ bralde Rutte dat hij hem niet wil recenseren, want dat doet hij alleen bij Wilders en Poetin. ,,Dat heeft helemaal geen zin als Littel Dutch Gay Guy. Kijk ik was al de ‘Little Dutch Gay’ van de Oorlog’s misdadiger  TTIP-Obama(Video) en nu ben ik het gewoon weer van Trump. Elk land kiest zijn eigen staatshoofd, behalve in “Banana-Fraude-Nederland “want wij hebben onze Taxfree ‘Graai King Willem’, hij is ons Staatshoofd bij geboorte(Video) .’’ De sfeer aan de gratis dinertafel was dan ook niet ijzig, loog de premier met nog na pijn in zijn kruis.