Tusk roept G7 op vast te houden aan sancties tegen Rusland en zes miljoen doden kinderen per jaar.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De G-7 Maffia groep is er in hoofdzaak verantwoordelijk voor dat zes miljoen kinderen per jaar sterven(Video) van de honger,maar daar zullen wij vandaag de G7 en hun MSM niet over horen. Maar wel dat de niet door het Volk gekozen  EU-president Tusk de leiders Godfathers van de G7-landen heeft opgeroepen vast te houden aan de sancties tegen Rusland en de zes miljoen doden kinderen per jaar.

”Sinds de laatste G7-Maffia-top in Japan hebben we niets gezien wat een verandering in ons sanctiebeleid richting Rusland zou rechtvaardigen”, bralde  de voorzitter van de corrupte Europese Raad zonder enig democratisch mandaat. Namens wie bralt die Maffioso feitelijk? Namens de ‘ECB Super-Bankier-gangsters’(Video)? Namens de Massa moordende bazen van “the Shadow World”(Video)? Namens de Ultra-Rijken? In ieder geval niet namens ons en het kaal geplukte Volk in de EU.Tusk bralde in de aanloop naar de ‘Maffia-top’ op Sicilië dat alleen ”de volledige uitvoering van de ‘Minsk-afpers-akkoorden  het conflict kan oplossen en als Poetin op zijn knieën is gebracht net als wij voor Trump”. Die afspraken hadden tot doel de rust terug te brengen in het oosten voor onze Zetboss de ‘Maffioso Porosenjko'(Video) van de Oekraïne, waar duizenden doden zijn gevallen bij gevechten tussen pro-Russische separatisten en ‘Neonazi regeringstroepen’(Video).De Maffia-sancties tegen Rusland werden ingesteld nadat Moskou het Oekraïense schiereiland de Krim annexeerde op grond van een uitslag van een Volks referendum waarin de bewoners van de Krim zich voor 95 procent uitspraken dat zij zich weer wilde aansluiten bij hun oude Moederland Rusland. De strafmaatregelen zouden donderdag ter sprake zijn gekomen bij de NAVO-top in Brussel waar alle EU Leiders het als kleine kinderen in hun broek deden voor Trump. Economisch adviseur Gary Cohn van de Amerikaanse president Donald Trump stelde daarop dat de VS ”op dit moment geen positie hebben” met betrekking op het verlengen van de sancties, maar wel eist dat alle G7 Maffai-Leiders wapen moeten kopen(Video) in de US en hun gat afwegen met alle Klimaat verdagen .De groepering van de grootste industriële landen bestond voorheen uit acht leden, de G8, waar ook Rusland deel van uitmaakte. Na de annexatie van de Krim werd het aantal teruggebracht naar zeven en was Rusland niet meer welkom bij de besprekingen. En daar is ‘Capo di tutti capi Poetin’ in geheel niet rauwig om, want hij zou zich niet laten behandel als een klein kind door Trump zoals de G7 leiders .

11 reacties op “Tusk roept G7 op vast te houden aan sancties tegen Rusland en zes miljoen doden kinderen per jaar.

 1. Niettemin was de Krim Oekraïens grondgebied. Dat er veel Russen wonen rechtvaardigt de annexatie niet. Die wonen ook in groten getale in de Baltische landen. Destijds daarheen gedwongen vanwege politiek van russificatie. Wie de oudste rechten hebben, zijn de Krim Tataren, Moslims; allen door Stalin naar Siberië verbannen. Konden pas recent terugkeren.Het was Poetin louter te doen om de toegang tot de Zwarte Zee alsmede ijsvrije havens. Zo’n lieverdje is hij niet. De Krim behoort terug aan Oekraïne. Rusland is nu versneld ’n brug naar de Krim aan ’t bouwen om haar geopolitieke positie stevig te verankeren.

 2. het is tijd dat tusk zelf opgeroepen wordt om eens verantwoording af te leggen voor de 2010 polish air force tu 154 crash maar net als demmink, MH370 en MH17 zijn er kennelijk psychopaten en geestes zieke elite die dit down playen zonder dat er ook maar iemand een vraag stelt.

  • Donald Tusk komt uit Polen, uit Gdansk, de bakermat van Lech Walesa’s Solidarnosc.

   https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Donald_Tusk

   Maar zou Tusk ooit zelf als arbeider met zijn handen hebben gewerkt in de haven daar ?

   EN Wie in Polen tijdens het Communistische regime (1957) noemt zijn kind nou met de voornaam Donald ? De eend van het USA-kapitalistische Walt Disney imperium ?

   Ja ja, niets is allemaal zo onschuldig als het lijkt…….

   Ze willen van de EU 1 groot Disneyland maken.

   Donald Tusk als Donald Duck, Frans Timmermans als Mickey Mouse, Guy Verhofstadt als Goofy, Mutti Merkel als Katrien Duck, Mario Draghi als Dagobert Duck.

   Rutte, Macron en Juncker zijn dan Kwik, Kwek en Kwak.

   De rest van de EU-politici vertegenwoordigen de Zware Jongens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s