(van onze Doldraaide PvdA redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Exit rechtse Populist en leugenaar Asscher? In een fatsoenlijk land was Asscher joodsche_raad_ster_3001zeker de laan uitgestuurd zonder Wachtgeld en de cel in.
Maar in ‘Elite-Schurkstaat-NL’ is er niks aan het handje. Gisteren nam het ‘VVD-OM’ het lang verwachte besluit om de algemeen bekende Top VVD-er ‘Pedo- Rapist Demmink’ niet te vervolgen. De naam van deze ‘Pedo–man’ is inmiddels uitgegroeid tot een Volksgezegde voor ouders met jonge kinderen: Pas op voor de “Demmink” als hij je snoepjes aan wil bieden. Hoe diep kan het OM nog zinken? Met dat historische dieptepunt is NL open en bloot een “Banana-Pedo-Monarchie” geworden, alwaar de Elite slechts één doel heeft: Straffeloos Naaien en Graaien van het Volk.

 Jong Geleerd, Oud gedaan.Wat heeft Holleeder ‘De Neus’ en Asscher met ‘Ariërs-NVU’ demonstratie Amsterdam te maken?

Waar hebben wij het woord selectie eerder gehoord? Dat was als de trein stopte in Auschwitz.
Nu vult de moeder van Asscher ook dagelijks haar zakken aan mensen die zich dood roken aan Marlboro en is Asscher in de voetsporen getreden van zijn moeder en Overgrootvader die Voorzitter was van de Joodse Raad en collaboreerde met Irene Asscherde Nazi om zijn Joodse medeburgers op transport te zetten en de schoorsteen in te helpen. En liegen dat het gedrukt staat kunnen ze allemaal voor hun eigen hachje. PvdA Minister van Asociale Zaken Lodewijk Asscher wees voorstellen om oorlogsgetroffenen te beschermen door ze een hogere AOW-uitkering te geven dan waar ze recht op hadden juist selectief af in tegenstelling tot wat hij dus stond te liegen als een VVD-er in de Tweede Kamer. De VVD-misdaadgroep genoot met volle teugels van het Leugen optreden van hun collaborateur Asscher. Dat schrijft NRC na onderzoek. Vorige week loog rechtse ‘Populist Asscher’ nog tegen de Tweede Kamer dat de bescherming van oorlogsgetroffenen juist de reden was dat tientallen AOW’ers in door Israël bezet gebied een hogere uitkering kregen dan wat de wet voorschrijft wat de facto een misdrijf is. Maar het VVD-OM staat er borg voor dat er selectief wordt vervolgd, dus Asscher hoeft net als Demmink zich nergens druk om te maken.NRC heeft een ‘vertrouwelijke beslisnotitie’ in handen waaruit blijkt dat Asscher de voorstellen die zich specifiek op oorlogsgetroffenen richtten juist afwees. Hij besloot een uitzonderingspositie te creëren voor AOW’ers in door Israël bezette gebieden. Het gaat hier waarschijnlijk om wat verre familieleden en vrienden. Daarbij maakte het niet uit of het ging om oorlogsgetroffenen of niet. Sommige oorlogsgetroffenen met een AOW-uitkering buiten bezet gebied konden daar niet van profiteren.

Opmerking: Door overbelasting van onze redactie met allerlei schokkende ‘Mega-misdaden’ van het “Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher de afglopen dagen is de “Top- 20 Crimele Burgemeesters” van de ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ uitgesteld tot vandaag. Pikant de Snake Plasterk is uitgeschakeld en zit momenteel in een psychiatrische privé kliniek.