(van onze ‘Pedo-VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wie worden de komende regeer periode de nieuwe hoertjes(Video) van de VVD-misdaadgroep?
Na de mislukte duistere formatiegesprekken tussen VVD-misdaadgroep, de ‘Nep en Fop-Christen CDA’, ‘D66-Yuppie fascisten’ en ‘Groen-Witwas-Links'(Video) gaat Schippers de Ripper gewoon door in het vormen van Rutte&Keizer3. Uit het Kamerdebat-gebral vandaag over dat vraagstuk blijkt vooral welke combinaties onhaalbaar zijn voor ‘Rutte&Keizer 3’. Wilders smeekte tevergeefs aan Rutte om mee te mogen doen aan het komende ‘Pluk de armen leeg’ en ‘blijf een slaaf van  Angela Merkel’ ‘Kabinet Rutte&Keizers3’.

Meisje met hartziekte kan dood neervallen(Video) van King Willem &‘Hofnar Rutte’. Peter de Vries maakt zich druk om ”Taxfree- Prinses Amalia’.

Het idee van Emiel Roemer (één van de weinige die niet zijn ziel aan de ‘VVD-Duivels en “The Shadow World”(Video) heeft verkocht ) een wat menselijker centrumlinks Kabinet werd ronduit weggelachen door de gewetenloze en corrupte ‘Gevestigde-Banen-kartel-partijtjes’. Alsof hij het weer had over(Video) de misdadig Taxfree-dag uitkering van 4000,- euro voor Prinses Amalia. Vooral Asscher en Klaver konden niet meer van het lachen en rolde schudde buikend hun bankjes uit zo de bankjes van de VVD in waar zij met pijn in hun gat en zonder portemonnee uit kwamen. Rutte gaf direct Roemer en Wilders de schuld.De ‘VVD-Gangsterin Schippers’ mag als informateur opnieuw een poging wagen om haar ‘Godfather Rutte’ weer voor vier jaar aan de macht te helpen. Hierop barste ‘Pinoccio Rutte'(Video) weer uit in zijn gebruikelijke ‘Ik Snap het’ gegiechel en knip  oogde naar zijn Partijleider Henry Keizer die achter de gordijnen het gebeuren scherp in de gaten hield en bovenop een klein PVV’ertje zat. Sommige toeschouwers op de tribune dachten een klein bezweet Olifantje achter de gordijnen waar te nemen in het kader van een actie” Safe The Olifant” maar het was Keizer die Rutte groette dat de buit weer binnen is.