(van onze Verworpene der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 16 miljoen (1 op de 5) kinderen lijden dagelijks honger in de US en blijven alleen in leven omdat zij één maaltijd per dag krijgen op school.

Veel van die kinderen zijn ondervoed en presteren daardoor o.a. slecht op school. Die onmenselijke situatie bestond al jaren onder Obama, toen hij nog President was en de Nobel Prijs voor vrede kreeg en maar liefst 17 oorlogen aan het voeren was. In het verleden is er al veel kritiek geweest op de keuze van de winnaars. Oorlog’s misdadiger  Henry Kissinger – Nobelprijswinnaar in 1973 – was verantwoordelijk voor de bombardementen op Cambodja(“The Shadow World”(Video)) in 1969 en 1970 waarbij circa 800.000 burgers zijn gedood.  In 2009 was er  ook veel kritiek op de toekenning van de ‘Nep en Fop Nobel prijs’ aan de Amerikaanse president Barack Obama, die na zijn eerste negen maanden in het Witte Huis weliswaar veel goede ‘Nep en Fop intenties’ (net als Klaver ) had uitgesproken maar nog weinig had bereikt en allerlei oorlogen was begonnen.President Trump is gek op Twitter en Obama kan er ook wat van. Trump is volgens eigen opscheppen ‘Taxfree- Maffia-Vastgoed-Miljardair’. En Miljardair  Obama vangt o.a. voor een uurtje brallen bij de Wall Street Bankier-gangsters meer dan 400 duizend Dollard(Video) en 60 miljoen dollar van zijn ‘Bral-Leugen-boek’ en stelt daarvan geen cent ter beschikbaar voor de hongerende kinderen.

Mad Dog Trump’ is net zo gevaarlijk(Video) als Oorlog’s misdadiger ‘TTIP Obama’.

 

Laten beide Presidenten is wat poen storten voor de hongerende kinderen. En laat Trump eens maatregelen nemen dat die 16 miljoen US kinderen een normaal bestaan krijgen in plaats van peperdure bommen te gooien en raketten(Video) te schieten in de Derde Wereld. Die hongerende en ondervoede kinderen zouden iedere dag 16 miljoen keer moeten Twitteren naar ‘Mad Dog Trump’ en de Oorlog ‘s misdadiger ‘TTIP-Obama’ ( het grote voorbeeld van Klaver(Video)) en hun ‘Corporate Crime-MSM’ en normaal te eten eisen. En daar mee doorgaan tot zij eindelijk een menswaardig bestaan krijgen. Trouwens laten de 500 duizend kinderen die in Nederland ook niet een normale maaltijd per dag krijgen ook dagelijks naar de Tweede Kamer, Rutte, Buma, Pechthold en Klaver(Video) en hun ‘Staats-NOS’ Twitteren. Ronduit krankzinnige is het dat die kinderen ( en hun kaal geplukte families) ook nog een keer dagelijks op hun lege maag moeten aanhoren in MSM dat zij moeten oppassen voor Poetin en Wilders.

Noot:
Wij hebben alvast de eerste #hungrykids getweet. Wie volgt? twitter #hungrykids naar @markrutte @realDonaldTrump, @BarackObama