(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Trump stopt met hulp aan zieken en armen maar niet met Wapenhandel & NATO(Video).
Vandaag is ‘Mad-Dog Trump’ op Staatsbezoek bij de Ratten in Brussel en hij wordt ontvangen als een middeleeuwse Vorst met een gekocht ‘kindbruitje Melanie’ in het duurste gebouw van de EU het NATO Hoofdkantoor dat 1.7 miljard heeft gekost om te bouwen. De Staat-NOS legde gisteren met droge ogen al uit dat die 1.7 miljard in Orde was  en helemaal niet duur is net als hun jaarlijkse NPO subsidie van 960 miljoen euro(Video) per jaar  niet duur is die zij vangen van Rutte&CO. Zo als er met geld is gesmeten voor het waanzinnig dure NATO kantoor zou men toch niet denken dat er maar liefst 50 miljoen eerlijke EU burgers onder de armoedegrens(Video) moet zien te overleven en een kleine miljoen op straat ‘woont’.

Hoeveel poen er aan de ‘Rat en pak-strijkstok’(Video) is blijven hangen moet astronomisch zijn geweest en op zeker in de honderden miljoenen lopen, maar daar zwijgt uiteraard de Staat-NOS zoals gebruikelijk over. De EU ‘Führerin Merkel’ (Video) zal net als King Salem de domme ,bejaarde ‘Taxfree-Miljardair Mad Dog’ de hoogste ‘EU-Elite’ onderscheiding toekennen door hem een ereplek te geven in het ‘Dr. Goebbels EU-Elite-Museum’(Video). Hij schijnt van plezier in zijn broek te hebben gepist zoals hoogbejaarde oude mannen doen van opwinding.

‘U.S.-Elite’ from the Shadow World Partially Responsible for Manchester ‘Wahhabe-Terror Attack’(Video).
De ‘Little Dutch Gay Gay Rutte’ mag de Mad Dog twee minuten toespreken en niet langer want dan valt de hoogbejaarde in slaap of kan hij het niet meer volgen of pist  en poet in zijn broek. ‘Pinoccio Rutte’ zal in die twee munten meer liegen dan hij ooit heeft gedaan door te brallen dat het hele Nederlandse Volk achter de NATO en Trump staat.Toch bralde hij ook voor een minuscuul deeltje de waarheid door net als de ‘Wahhabe-IS-King Salem’ Trump te plezieren door aan te kondigen dat hij en zijn misdadige politieke aanhang meer wapens gaat kopen van de USA Shadow World(Video) .Pikant is dat Hennis die ook mee mocht maar niet mag praten gaat proberen een privé Paaldans Show te geven voor Trump als Melanie even op de toilet zit. Over het feit dat 16 miljoen kinderen in de US en 500 duizend in NL honger leiden(Video) zal Rutte en zijn NOS zoals gebruikelijk zwijgen, want dat is een Taboe in die kringen van de Mad Dog en Rutte zelf. De Staat-NOS zal Rutte zijn ‘dr. Goebbels-Pr’ verzorgen en uitzenden en zal geen aandacht geven aan de demonstraties in Brussel tegen Trump en zijn EU-Elite conté likkers.

Hillary Clinton proved to be a Warmonger, but ‘Mad Dog Trump’ is equally as vile, if not more so.
Het demissionaire Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte zet dit jaar nog twee Oorlog’s vliegtuigen in voor de strijd tegen voor de terreurgroep ‘Trump& Jabhat al-Nusra’ in Irak en Syrië. Voor het operen boven Syrië  is geen mandaat dus dat is in strijdt met het Internationale Recht,maar wat maak dat uit. Alleen het Klootjesvolk moet zich aan de wet houden in binnen en buitenland, maar niet ‘Rutte&Keizer’ en zijn  corrupte Motorblok CDA,D66 en de PvdA(Video).

 Laffe ‘WAHHABISM-Baardmannen’ aanslag Manchester op kinderen.

Vanaf half juni zal een Nederlandse KDC-10 tankervliegtuig hiervoor vijf maanden worden gestationeerd in bij de ‘Olie-Dictators’ in Koeweit. Daar gaat in het vierde kwartaal ook nog een C-130 transportvliegtuig heen voor twee maanden. Ongeveer negentig man dom en onderbetaald  personeel gaan met de vliegtuigen mee. Dat mocht de PvdA Ministers ‘Eunuch Koenders’ (Buitenlandse Corrupte Zaken) en ‘Yab Yum-Jeanine Hennis’ (Wapenhandel-Defensie) gisteren aan de laffe en voor het merendeel corrupte Tweede Kamer meedelen van Rutte.  ‘Godfather Rutte’ heeft de ‘Nep en Fop anti-IS-coalitie’ opnieuw laten weten begin 2018 een aantal F-16’s te willen leveren indien daar behoefte aan bestaat bij Trump. Daar moet nog wel voor de show een besluit over worden genomen.Nederlandse domme commando’s Kanonnenvoer die Iraakse moordende militairen aan het front steunen, worden vanaf juni uitgerust met pantservoertuigen en andere beschermende middelen die in de US zijn gekocht. Ook worden drones van het type Raven gestuurd.Het aantal domme Nederlandse militairen in Irak loopt door de extra inzet tijdelijk op tot ongeveer 175, twintig meer dan eerder afgesproken in de Tweede Kamer, maar daar veegt Rutte zijn VVD-gat mee af .

Misschien is het voorgaande artikel(Video)iets om over na te denken: