(van onze ‘Internationale Elite Gangster- Shadow World’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte zet twee Oorlogs-vliegtuigen in voor ‘Mad Dog Trump’ & Jabhat al-Nusra in Syrie(Video).
Rutte ziet kansen met Trump en de Toppers. Trump gedraagt zoals een ordinaire Maffiaboss die zijn klanten (slachtoffers) dreigt en dwingt tot aankopen van zijn Moordende Handelswaar.De reeds kaal geplukte Europese en Canadezen burgers moeten zonder morren hun lege portemonnee trekken om Wapens te kopen bij Trump en zijn Massa Moordende bazen van “ The Shadow World”(Video). President  ‘Maffiaboss Trump’ eist keiharde miljarden aankoop actie.

Trump stopt met hulp aan zieken en armen maar niet met Wapenhandel & NATO (Video)

 

JOVD rekent op Toppers effect van Premierschap Rutte :Jong Geleerd oud gedaan(Video).
Dat bleek donderdagmiddag in Brussel waar de over het algemeen corrupte en criminele regeringsleiders en staatshoofden van 29 NAVO-landen bijeenkwamen in hun Waanzinnige dure NATO Kantoor (kosten 1.7 miljard).Trump: “Neem een voorbeeld aan mijn ( barbaarse) ‘Wahabi- King Salem’ die voor 350 miljard aan US-Wapentuig koopt om o.a. Jemen op( barbaarse) wijze plat te bombarderen en de IS en Jabhat al-Nusra (Barbaren) te steunen.‘Mad Dog Trump’ noemde de eis om 2 procent aan defensie uit te geven – de NAVO-norm – het ’absolute Maffia-minimum voor wapenaankopen in de US ’. Dat is niet een boodschap die de overige leiders en Rutte wilden horen. Zij wijzen erop dat de tijd dat er op defensie bezuinigd werd inmiddels achter ons ligt en er nu alleen bezuinigt wordt op de al karige voorzieningen voor de zieke, bejaarde en arme sloebers in het algemeen.Bovendien vindt onder andere ‘Godfather Rutte’ en zijn Minister van Defensie Wapenhandel ‘Yab Yum Hennis’ dat het er ook gaat om wát er met het beschikbare budget gebeurt. Een land kan veel aan Moordende en uitbuit missies meedoen maar toch niet aan de norm voldoen bijvoorbeeld, terwijl een ander slim en meer menselijk land nooit thuis geeft.Ook Nederland scoort ver onder de NAVO-norm. In 2014 spraken de NAVO-landen al af om binnen tien jaar naar de 2 procent van het BBP toe te groeien, maar in het huidige tempo haalt Nederland dat nooit en dat is maar goed ook.

Laffe ‘WAHHABISM-Baardmannen’ aanslag Manchester op kinderen.

‘Mad Dod Trump’ wil klimaatverdrag opzeggen: De tactiek van de verschroeide Aarde tegen de arme (Video).
‘Mad Dog Trump’ neemt er geen genoegen mee als er niet meer wapens worden gekocht. „Er is nog steeds barbaars geweld in de wereld”, bralde hij en viel in even in een haasjesslaap en stonk naar ontlasting. En dat moet gezamenlijk worden bestreden. Nu nemen de extreem kaal geplukte Amerikaanse Burgers in hun eentje nog 70 procent de totale defensie-uitgaven van de NAVO-landen voor hun rekening. Trump vergat hier maar even voor het gemak dat hij en “The Shadow World” en in mindere mate de NATO-bondgenoten voor zeg maar 90% van het barbaars geweld zoals dat o.a. in Manchester, de extreme ongelijkheid tussen arm en Steenrijk en de Klimaat verandering verantwoordelijk zijn. Veel van de door Trump als kleine, bange kinderen behandelde regeringsleiders waren vandaag stiekem jaloers op andere Maffiabazen in de Wereld Xi Jinping en Poetin, want die likken niet Trump zijn Maffia reet en maken hun eigen wapentuig. We zijn benieuwd welke draai de STAAT-NOS aan deze vernederende vertoning voor Rutte en de ‘EU-Elite-NATO’ leiders gaat geven. Een opgewonde Rutte Video) liet weten zich te verheugen dat hij deze week weer samen met de bejaarde plattelands vrouwen naar zijn Gay Gabbers de Toppers kan in zijn Hobby outfit. Het is niet bekent of Rutte ook een ‘Trump-Vibrator’ meeneemt voor Party-time na afloop…….

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).