( van onze Royal dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Meisje met hartziekte kan dood neervallen van King Willem &‘Hofnar Rutte’. Peter de Vries maakt zich druk om Prinses Amalia(Video).
De’ Nep en Fop Koningsdag’ (Video)  voor de ‘Oranje Zotten’ zit er op. De ‘Graai King’ en zijn ‘Queen Exotica’ kunnen hun valse bescheidenheid laten varen en over gaan tot de orde van de dag. Nu kan het echte peperdure feest beginnen van de Taxfree ‘Graai- King Willem’ en zijn ‘Queen Exotica Maxima’ met zijn ‘Royaal Parasieten-Gangster’ gabbers. Er zouden ongeveer 200 tot 250 gasten ‘Super-Elite-Gangsters’ en’ Massa-Moordenaars-Dictators'(Video) aanwezig zijn geweest op het besloten feest. Geen van hen is te zien op de vrijgegeven foto’s bij de ‘Royal- Staat-NOS‘. Koningin Maxima heeft zich helemaal versuft gedanst met andere Kings, maar vooral met de zwarte, gespierde bediendes, terwijl de Bolle, Domme Willem aan de praat werd gehouden door haar valse modeontwerper Edouard Vermeulen.

 ing Steve Brown in gesprek met dr. Johan Oldekamp: “Koningsdag & Oranje Misdaden”(Video).

‘Prince Andrew Pedo Duke of York’ heeft de ‘Bruin-Ridder games'(Video) gewonnen.
Het bezoek voor het ‘Privé-Bilderberg-verjaardagsfeest’ (kosten 5 miljoen euro betaald door ‘Jan met de Pet’) van Koning Willem-Alexander arriveerde zaterdagavond in meerdere bussen voor de Koninklijke Stallen in Den Haag. Zij kwamen in voor het gewone Volk onbetaalbare avondkleding van hun vijf sterren hotels, na een ‘Royaal-sportieve’ Ridder-middag in Rotterdam. Allemaal betaald door de kaal geplukte belasting betaler(Video). De gasten ‘Royal-Parasieten’ kregen bij het met plastic afgeplakte hek van de koninklijke stallen nauwelijks de kans om te poseren voor de ‘Royal-Riool-fotografen.’ De Taxfree ‘Graai King Willem’ beschouwt het peperdure diner als een privé-feestje, in tegenstelling tot het diner met 150 jarigen ‘Oranje Zotten’ van een avond eerder, in het Paleis op de Dam dat breed uit gemeten werd door de Staats-NOS en werd uitgezonden in de trant van onze bescheiden King en Queen eten met zijn Volk. M.a.w. Goede man en vrouw! Voor de gelegenheid is de sfeervolle, historische binnenplaats van het stallencomplex overdekt met een grote tent en de bediendes waren allemaal schaars geklede, atletisch, zwarte mensen(nee, geen “Zwarte Pieten“) met een pauwenveer in hun gat. In de betegelde stalruimtes staan meestal de peperdure AA-auto’s ( betalen geen wegenbelasting) en de omgebouwde Audi A6 (kosten 6 Ton), Gouden koetsen, paarden en bediendes. Nu zijn de galerij voor de staldeuren en de binnenplaats grotendeels ingericht met planten in grote potten, waardoor een grote exotische Turkse ‘Sultan-Erdogon wintertuin’ ontstond: een feestzaal voor de 50-jarige Megalomane King.

Taxfree Koninklijke gasten uit de “Panama Papers”(Video).

Onder de gasten zouden de Spaanse parasieten Koning Felipe en Koningin Letizia  zijn, de Noorse kroonprins Haakon, prinses Mette-Marit, zijn zus Märtha Louise en de Zweedse kroonprinses Viktoria , die samen goed zijn voor miljarden bloed euro’s in Belasting Paradijzen van “The Shadow World”(Video). Zeker is het niet dat zij aanwezig waren, want nu is de King even niet een met zijn Volk ‘Oranje Zotten’ en houdt het graag Staatsgeheim wie zijn Taxfree ‘gabbers in crime’ zijn . Ook de Tweede Kamer en de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Plasterk’(Video) kijken nu even de andere kant op, want zij hebben immers allemaal trouw gezworen aan de Feodale rechten van de King.Een enkeling, onder wie de ‘Nep en Fop prins Carlos de Bourbon de Parme’ en prinses Annemarie, nam de net nog moeite bij binnenkomst even verveelt te zwaaien naar de camera’s van de Staat-NOS en ‘RTL-Riool Bouvard’. Ook de peperdure Nazi Jetset- modeontwerper Edouard Vermeulen(Video)  begaf zich s’avond onder de persoonlijke vrienden ‘gabbers in crime’ van koning Willem-Alexander. Zijn taak was de King af te leiden, zodat de Queen zich ook weer eens ouderwets kon uitleven.Prinses Mabel het Hoertje van o.a. de vermoorde Volkse ‘Maffiabaas Bruinsma’ en de ‘Super Elite-gangster Soros’(Video) en de prinsen Pieter-Christiaan en Floris waren ook aanwezig. Voor de ingang van de Stallen stonden enkele tientallen nieuwsgierigen ‘Oranje Zotten’, maar die kregen nu niet veel te zien.

Ridderlijke Sportmiddag met ‘Hofnar Rutte’.

Totdat de Argentijnse en Nazi dansmuziek begint, kunnen zij allemaal bijkomen van de ‘sportmiddag’ op de Rotterdamse Maasvlakte en het speciale optreden van ‘Hofnar Rutte’. In een soort ‘Ridder-zeskamp’ namen de genodigden het in verschillende teams tegen elkaar op, elk team in hun eigen Adellijke kleur en Ridder-kleding. De Ridder spelen uit de middeleeuwen werden door Rutte het aan elkaar gebrald als een heuse Hofnar.  Het is niet bekend of een paar dronken liederlijke Kings hun lans in Rutte hebben gestoken. Dolle pret op kosten van ‘Jan met de Pet’. De stevige wind maakte het op het strand, zwaar bewaakt en afgeschermd door de corrupte, domme ,onderbetaalde politie, overigens niet makkelijk om te scoren.Het feestelijke 12 gangen diner s-avonds eindigde met een corrupte dj ( Nee niet de Royal- huis Marokkaan  Ali B.. De DJ eiste dat zijn naam niet bekent zou worden gemaakt) met ‘Houten Klaasen dansmuziek’. Vandaag wacht enkele genodigden nog een peperdure  brunch op villa De Eikenhorst in Wassenaar, als afsluiting van het dagenlange Middeleeuwse Koninklijk verjaardagsfeest. De King en Queen Maxima met hun privé vrienden en familie maken de Maffia tot een stel koorknapen en in die zin is het wel te begrijpen dat zij dat geheim willen houden.

 

 

Hollandse delegatie en King Willem uitgejouwd voor Moordenaars, Maffia en Nazi op Catwalk Bilderberg (Video).

Tot Slot gezien het feit dat de Koning onschendbaar is derhalve Rutte en de Tweede Kamer de eindverantwoording heeft over de liederlijke gedragingen en uitgaven van de King is het privé feest ook nog in strijd met de wet  o.a. omdat de de gastenlijst Staatsgeheim is. Maar het geeft wel aan dat de zelfs Rutte en de King zich schamen voor deze (misdadige) gasten Parasieten en daarom de lijst niet openbaar maken.