(van onze ‘Pedo-VVD- Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De altijd liegende communicatie bij de VVD-misdaadgroep in de ‘Misdaad-affaire-Keizer’ verdiende ,,geen schoonheidsprijs”. Er zijn ,,grote fouten gemaakt door ons dat we weer eens zijn betrapt op ‘Teeven-Fraude& Witwassen’ ”.De VVD  bende-leider Mark Rutte(Video) bralde dat vrijdag tijdens een ‘VVD-misdaad-congres’ in Arnhem. Opvallend is het te noemen dat bij het VVD congres geen observatie teams waren van de politie of de AIVD van die zieke ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ omdat het hier toch gaat om één van Nederlands meest succesvolle Rat in pak misdaadgroep. ‘Godfather Rutte’ bralde nogmaals zijn waardering uit voor de eerder deze week afgetreden Partijvoorzitter &’Mega-Fraudeur Keizer’ dat hij tot heden weliswaar met hulp van de ‘VVD-Justitie’ nog niet een dag in de cel heeft moeten doorbrengen voor een Fraude en Oplichting van 30 miljoen euro daar waar een arme sloeber al maanden in voorarrest zit voor een scheet en drie knikkers.

De Bolle volgevreten Keizer raakte in opspraak toen uit onderzoek van onderzoeksplatform Follow the Money bleek dat hij als begrafenisondernemer Lijkenverbrander met Oplichting in vereniging met de oude Geile corrupte beer Loek Hermans eigenaar was geworden van een groot crematiebedrijf, waarbij hij bovendien dubbele petten droeg wat trouwens nagenoeg bijna de hele Eerste Kamer(Video) ook heeft. Hij legde zijn  dr. Goebbels functie neer om de ‘Misdaad-partij’ niet verder in diskrediet te brengen. Rutte prees Keizer als iemand die zich ,,met (stenen)-VVD-hart en( geen) ziel” aan het partijvoorzitterschap wijdde en een grote reorganisatie doorvoerde. ,,Hij heeft heel veel voor de partij gedaan, maar nog veel meer voor zich zelf, hi,hi,hi,hi, maar dat is een goede eigenschap van alle VVD-ers”.

Advocaten geschokt door walgelijke uitspraken van ‘VVD-Psycho Teeven’(Video).

Toen de onthullingen over zijn zakelijke Misdaad-praktijken naar buiten kwamen bralde Keizer eerst dat er niets aan de hand was op zijn Staats-NOS(Video) en gaf daarop een ‘Bral-toelichting’ op een persconferentie waar Follow the Money en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat-Salto TV niet welkom waren en vroeg vervolgens de ‘Nep en Fop integriteitscommissie’ van de VVD om een onderzoek te starten. Hij legde zijn dr. Goebbels functie eerst tijdelijk en daarna definitief neer. Rutte en de rest van de corrupte VVD-top bleven eerst achter hem staan en verklaarden na zijn opstappen dat ze dat besluit respecteerden en dat hij een echte (gewetenloze) VVD-er is in hart en nieren. De ‘Nep en Fop integriteitscommissie’ van de VVD-misdaadgroep heeft inmiddels haar onderzoek naar Keizer opgeschort net als naar de rest van die VVD Boeven.Ontelbare VVD-politici zijn de afgelopen jaren al in opspraak geraakt door integriteitskwesties, zoals de Roermondse ex-wethouder Jos van Rey, Loek Hermans, Wiegel, Van der Steur, Jorritsma en Teeven ,enz. enz.. Kijkt u maar eens op uw gemak op het “Elite-Gangster Billboard”(Video) waar zo een beetje de hele Top van de VVD hangt. Een paar jaar terug besloot de partij de integriteitsregels aan te scherpen voor de Show. Volgens Rutte is de gang van zaken rond Keizer daarom ,,extra pijnlijk dat we weer zijn betrapt”.

Roemer houdt Verkiezing ‘s belofte en weigert om met’ Crimineel Rutte’ in zee te gaan(Video)

Schippers de Zorgripper opnieuw informateur ‘Kabinet Rutte&Keizer3’(Video).
Rutte onderstreepte dat VVD’ers zich aan wetten, regels, normen en waarden moeten houden, maar ook dat iemand pas schuldig is als dat is bewezen, behalve als het gaat om Wilders, Poetin ,Holleeder of in het algemeen de door ons kaal geplukte en beroofde Jan met de Pet. ,,Die (Duivelse)- VVD-principes moeten overeind blijven.”De bendeleden buigen zich nu onder meer over de procedure voor het kiezen van een nieuwe voorzitter. De gewetenloze Vicevoorzitter Eric Wetzels gaat Keizer tijdelijk vervangen. Inmiddels smeekt een wanhopige Rutte zelfs Emiel Roemer, die hij anders altijd uitmaakt voor Rotte Vis(Video) om hem voor de derde keer de criminele ‘Plunder de arme Premier’ te maken, zodat de VVD in ieder geval Justitie in handen kan houden om al die Criminele en ‘Pedofiele Demmnik-VVD-ers’ uit de gevangenis te houden.  Schippers de Zorgripper opnieuw informateur ‘Kabinet Rutte&Keizer3’.

Opmerking: A.s. maandag 23:00 uur bij de Stem v.d. Straat-SaltoTV: Zit Baybaşin Levenslang in de cel voor de (VVD)-‘Pedo-Demmink-Kliek’(Video) en Kinderen in de US en NL lijden honger