(van onze dr. Goebbels Staat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De kritiek was niet mals vorig jaar: zelfs de zieke IJdeltuit PvdA Minister Plasterk van Binnenlandse Corrupte Zaken verbaasde zich over de lange zomerstop van de Bralshows bij de publieke Staatsomroep, maar niet over de ‘Mega-Graai-uitkeringen’ van de Subsidie Miljonairs Pauw ,Van Nieuwkerk en Jinek. Geen ‘Endemol Pauw’(Video), geen ‘Callgirl Jinek’ met ‘Pis Paay News'(Video) en ook geen ‘Junkie Van Nieuwkerk met ‘Geilneef  Peter R. de Vries'(Video)’in de zomer want dan Draait de Wereld niet Door voor minimaal 3 maanden lang. De ‘NPO Zakkenvullers’ hebben nog een langer vakantie dan de twee maanden zomerreces(Video) van de corrupte Leden van de Tweede Kamer. Pauw regeerde namens zijn bral Media-Hoeren collega’s Jinek en Van Nieuwkerk: “Wij snappen niets van de kritiek.Wij verdienen stukken minder dan die puber Prinses Amalia( 4000,- euro taxfree per dag) en hebben ook minder vakantie dan haar en geen gratis Zomer Paleizen over de hele wereld. Daarnaast zijn wij gedwongen om keer op keer de Gevestigde Orde Politiek de hemel in te prijzen en Peter R. de Vries a raison van 1780,- euro zijn kinderlijke Heldendaden en liederlijke leugens aan te horen.”

Wordt voormalige VARA directeur Frans Klein bedreigt of gechanteerd door de Maffia? Plasterk: “de GOEDMENSEN(Video) moeten ook zomers gehersenspoeld worden, anders worden zij misschien Wakker en dan is het afgelopen met ons”.

 

Deze zomer wordt het anders, belooft dr. Goebbels Frans Klein, de corrupte directeur Gevestigde Orde Propaganda televisie van de ‘Staat-NPO’. „ Wij vangen ieder jaar 960 miljoen euro subsidie van onze broodheren Rutte&Co en dat is niet echt genoeg om ook zomers onze linkse Linke Sterren te kunnen betalen. Twee derde van de dr. Goebbels programmering is nieuw met uiteraard weer allemaal die afgelikte corrupte  ‘Bral-Boterhammen’ Jinek, Pauw , Van Nieuwkerk, Peter R. de Vries en de Gevesigde Orde Politiek .Wij beloven bovendien Geert Wilders en zijn ‘PVV -Tokkies’ nog meer te gaan afbranden dat wij nu al jaren doen, hahahahaha. Heil Rutte,Heil subsidie!”