( van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het gewone Nederlands Volk is de afgelopen regeer periode van het” Rutte&Gordon regime“en het
Eric Wiebes Jeroen DijsselbloemNep-Parlement het slachtoffer geweest van de grootste Aanslag op zijn portemonnee en waardigheid ooit in de Geschiedenis.
De ellende en terreur  die het Kabinet heeft aangericht is met geen pen te beschrijven. Zo moeten 2.5 miljoen gewone, eerlijke NL-ers dagelijks overleven onder de armoedegrens en krijgen 500 duizend kinderen geen normale maaltijd per dag en worden 1oo gezinnen per dag op straat gesmeten. Nou, dat zien wij IS het Kabinet niet gauw nadoen. Daar kan geen Parijse aanslag tegen op. Een bijkomend positief effect van de aanslag in Parijs is dat de laatste roof de arme kaal Belastingplan van het Kabinet volledig aan de aandacht is ontsnapt van de Mainstream media maffia. Men zou bijna denken dat die aanslag een Complot is van NWO en de ‘Bilderberg crime Groupe‘, niet dan? Het ‘Belastingplan alle Arme aan het Gas’ van de VVD ‘Rat Erik Wiebes’ gaat het toch halen. Zijn “Boy” Dijsselbloem piste in zijn broek van sadistische ‘PvdA-extase. Nou, is het in de broek pissen van PvdA-ers bij de VVD-misdaadgroep wel bekend, zij het om andere redenen. Iedereen liegt, behalve Ivo Opstelten en zijn ‘Sidekick Erik Wiebes’.

De extreem corrupte Senatoren met Twee of meer petten ( bron Erik Vlieger) op van de Eerste Kamer geven  het” Lieg en Bedrieg Kabinet’ ‘ietsiepietsie’ hoop.

Het is op dit moment nog niet bekend wie van de Eerste Kamer zich heeft laten omkopen door wie. Dat soort feiten komt pas na een jaar of vijf a tien naar buiten in “Banana-Fraude-Nederland” als alle betrokkenen oplichters en boeven reeds met de Noorden zon zijn vertrokken naar ‘Witwas- eilandjes’ als Aruba. Men noemt dat patroon Parlementaire commissie.

VVD Barones Heleen Dupuis: PVV zijn ordinaire Bruinhemden als zij ons niet steunen.

Super-Corrupt Trio Brinkman, De Graaf en Barth bespreekt “Lieg en Bedrieg Kabinet”.Wat is het verschil tussen de SGP en ISIS:Onthoofding en Nekschot.
Het kabinet put moed uit de reacties van Senatoren als de VVD Barones Heleen Dupuis op het dreigende einde van het geef de beter bedeelde wat geld ten koste van de arme Belastingplan en de 5 miljard euro ‘lastenverlichting’ die zonder het Belastingplan niet doorgaat. Pikant is het te noemen dat uitgerekend de VVD Barones  Dupuis de ‘Graai-Bestuur voorzitter’ is van het bejaarden hok waar de moeder van Martin van Rijn zat te verpieteren met pis langs de benen. De  VVD Barones  psychopaat Dupuis ‘werkt’ nadien nog steeds uitmuntend samen met de PvdA-hoertjes en de ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’. Een klassiek voorbeeld dat de corrupte PvdA-Top zijn eigen bejaarde moeder verkoopt aan de VVD-misdaadgroep. Senatoren van partijen die in de Tweede Kamer tegen het plan gaan stemmen, boden in een debat in de Eerste Kamer dinsdagavond laat kleine openingen te koop aan. Zo bralde de Senatoren van de SGP ( is net als IS voor de doodstraf) en van 50Plus dat het 5 voor 12 is voor het Belastingplan. Dus “tijd zat om ons nog om te kopen”, voegde Godsdienst waanzinnige  SGP-Senator Peter Schalk daar aan toe. Hij is bereid mee te blijven denken over een oplossing mits de doodstraf weer wordt ingevoerd voor ongelovige honden. 50Plus riep minister Dijsselbloem de PvdA Boy van  staatssecretaris VVD-Snake in Suit Wiebes’ van Financiën voor de Rijken  op andere dan de gebruikelijke coalities te onderzoeken. De eenmansfractie OSF hield een definitief oordeel ook nog open. Zelfs D66, in de Tweede Kamer tegen, liet nog een gaatje. Één van de corrupte Senators in de Eerste Kamer Alexander Rinnooy Kan
(die heeft zo veel petten op dat hij er een waterhoofd van heeft gekregen) sprak de hoop uit op een constructief vervolg en schaamteloze D66-fractievoorzitter Super Graaier Thom de Graaf ( verkoopt zonder blikken of blozen zijn hele familie) twitterde dat het Belastingplan in de lucht blijft hangen en dat het debat in de Senaat nog gevoerd moet worden.

Vervolg van de ( Belasting) Aanslagen tegen het gewone Volk.
Rat Wiebes bralde rond middernacht ook te hopen op constructief vervolg’,  “Boy “Dijsselbloem van de VVD en de Misdaadbanken bralde dat de geluiden uit de  corrupte gewetenloze Senaat hem “ietsiepietsie” optimistischer hebben gestemd. De Tweede Kamer stemt woensdag over het Belastingplan. VVD en zijn PvdA-hoertjes stemmen uiteraard voor, net als oppositiepartij CDA. De andere oppositiepartijen stemmen zeer waarschijnlijk tegen. Wiebes heeft half december de steun van meer oppositiepartijen nodig, want met het CDA erbij heeft hij nog altijd niet meer dan 33 van de 75 zetels. Voor een meerderheid moeten  er nog vijf  stemmen worden gekocht.

Schizofrene Asscher’ op de bres voor de middenklasse ten koste van de laagste klasse.
Als het Belastingplan sneuvelt in de Eerste Kamer gaat de lastenverlichting voor de beter bedeelde van 5 miljard euro niet door en dat was nu juist bedoelt om voor de komende verkiezingen wat stemmen terug te kopen bij de midden klasse. De werkende Nederlander loopt dan volgens Wiebes volgend jaar honderden euro’s mis, variërend van 650 tot ruim 1500 euro voor een tweeverdieners gezin. Voor de AOW’ers en sociale minimale maakt het allemaal niet veel uit, die werden kaal geplukt tot zij er dood bij neervallen en daar verandert dit criminele Belastingplan niets aan !