(van onze dr. Goebbels Proganda redactie)

Amsterdam-Noir- Schippers de Zorgripper opnieuw duistere informateur ‘Kabinet Rutte&Keizer3’ (Video). Er is weer eens wat bizars aan de hand in Den Haag. Alle Gevestigde -Kartel banen-Orde partijtjes’ de VVD, CDA,D66 en GroenLinks weigeren met de tweede grootste partij van Nerdeland de PVV in zee te gaan, maar hebben er geen enkele moeite mee om met de VVD-misdaadgroep te gaan regeren. ‘Godfather Rutte ‘heeft zelfs zijn ‘Huis Marokkaan Ali B’’ onder begeleiding van de ‘Grachtengordel-Flapdrol Twan Huys’ ingezet om Wilders te beledigen en belachelijk te maken(Video).Hoe men ook denkt over Wilders (wij zijn geen fan van Wilders) maar vergeleken bij Rutte is hij feitelijke een hele fatsoenlijke politicus(Video). Maar goed wie is dat niet.

Klaver: Rutte,Demmink,Teeven en Keizer zijn goud, eerlijke ‘Groen-mensen’(Video).
Ook de Mainstream Media onder leiding van de Staat-NOS blijft Roemer en Wilders beschadigen en Rutte de hemel in prijzen. De SP blijft weigeren om bij VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ aan te schuiven aan de onderhandelingstafel om de impasse in de kabinetsformatie ‘Rutte&Keizer3’ te doorbreken. Ook al deed VVD- informateur Schippers de Zorgripper vrijdagochtend een klemmend beroep op alle partijen. Maar SP-leider Emile Roemer berust niet in die patstelling. Hij gaat komend weekend nog eens alles in het werk stellen om partners te winnen voor een wat menselijker Kabinet  met een centrumlinkse coalitie zonder de VVD-Misdaadgroep en met de Partij voor de Dieren erbij. De’ VVD -Gangsterin Schippers’ kan de SP niet vragen terug te komen van het veto over een coalitie met de VVD-misdaadgroep, zei Roemer vrijdag. Hij zou dan een verkiezingsbelofte breken en tal van idealen moeten verloochenen en vuile handen maken door met een altijd liegende Crimineel als Rutte in zee te gaan. Anders dan ‘Yes, we can Klaver ‘ voelt Roemer er niets voor het toch even met de VVD-misdaadgroep te proberen om van het verwijt af te zijn dat hij blokkades opwerpt.Zolang de VVD-misdaadgroep het voortouw heeft in de kabinetsformatie en onder meer de ‘Nep en Fop Christen’ CDA en PvdA-hoertjes een centrumlinkse coalitie blokkeren „moet de SP afwachten”, aldus Roemer. Achter de schermen klampt hij echter zoveel mogelijk beoogde partners aan om ze over de streep te trekken voor een kabinet zonder de VVD-misdaadgroep met types als de Lijkenverbrander& Mega-Fraudeur Henry Keizer en ‘Psycho Teeven’ (Video).

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).