Roemer houdt Verkiezing ‘s belofte en weigert om met Crimineel Rutte in zee te gaan.

(van onze dr. Goebbels Proganda redactie)

Amsterdam-Noir- Schippers de Zorgripper opnieuw duistere informateur ‘Kabinet Rutte&Keizer3’ (Video). Er is weer eens wat bizars aan de hand in Den Haag. Alle Gevestigde -Kartel banen-Orde partijtjes’ de VVD, CDA,D66 en GroenLinks weigeren met de tweede grootste partij van Nerdeland de PVV in zee te gaan, maar hebben er geen enkele moeite mee om met de VVD-misdaadgroep te gaan regeren. ‘Godfather Rutte ‘heeft zelfs zijn ‘Huis Marokkaan Ali B’’ onder begeleiding van de ‘Grachtengordel-Flapdrol Twan Huys’ ingezet om Wilders te beledigen en belachelijk te maken(Video).Hoe men ook denkt over Wilders (wij zijn geen fan van Wilders) maar vergeleken bij Rutte is hij feitelijke een hele fatsoenlijke politicus(Video). Maar goed wie is dat niet.

Klaver: Rutte,Demmink,Teeven en Keizer zijn goud, eerlijke ‘Groen-mensen’(Video).
Ook de Mainstream Media onder leiding van de Staat-NOS blijft Roemer en Wilders beschadigen en Rutte de hemel in prijzen. De SP blijft weigeren om bij VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ aan te schuiven aan de onderhandelingstafel om de impasse in de kabinetsformatie ‘Rutte&Keizer3’ te doorbreken. Ook al deed VVD- informateur Schippers de Zorgripper vrijdagochtend een klemmend beroep op alle partijen. Maar SP-leider Emile Roemer berust niet in die patstelling. Hij gaat komend weekend nog eens alles in het werk stellen om partners te winnen voor een wat menselijker Kabinet  met een centrumlinkse coalitie zonder de VVD-Misdaadgroep en met de Partij voor de Dieren erbij. De’ VVD -Gangsterin Schippers’ kan de SP niet vragen terug te komen van het veto over een coalitie met de VVD-misdaadgroep, zei Roemer vrijdag. Hij zou dan een verkiezingsbelofte breken en tal van idealen moeten verloochenen en vuile handen maken door met een altijd liegende Crimineel als Rutte in zee te gaan. Anders dan ‘Yes, we can Klaver ‘ voelt Roemer er niets voor het toch even met de VVD-misdaadgroep te proberen om van het verwijt af te zijn dat hij blokkades opwerpt.Zolang de VVD-misdaadgroep het voortouw heeft in de kabinetsformatie en onder meer de ‘Nep en Fop Christen’ CDA en PvdA-hoertjes een centrumlinkse coalitie blokkeren „moet de SP afwachten”, aldus Roemer. Achter de schermen klampt hij echter zoveel mogelijk beoogde partners aan om ze over de streep te trekken voor een kabinet zonder de VVD-misdaadgroep met types als de Lijkenverbrander& Mega-Fraudeur Henry Keizer en ‘Psycho Teeven’ (Video).

OpmerkingLaat u niet langer in de maling nemen  en kaalplukken door Rutte&Co en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).

 

9 reacties op “Roemer houdt Verkiezing ‘s belofte en weigert om met Crimineel Rutte in zee te gaan.

 1. Zsm nieuwe verkiezingen uitschrijven. Partijen die de op 1 na grootste partij bij voorbaat en voortduring kalt stellen verdienen ’n ongenadig pak op hun sodemieter. Die Schippers is voor geen mm onafhankelijk en doet maar wat voor spek en bonen. Zij moet de boel zo zien te masseren dat partij numero duo op z’n minst uitgenodigd wordt. Ze gaat echter meteen als ’n hondje op haar rug liggen en ikke niet weten. Noemt ze verkennende gesprekken.

 2. Nadat de Premier minimaal vier keer ten onrechte zijn vertrouwen gaf aan Ministers, Bewindslieden en Partijvoorzitters, dient Mark Rutte de eer aan zichzelf te houden, en ook zelf terug te treden als kandidaat voor een Ministerspost in een nieuw Kabinet. De kabinets formatie zal dan heel anders verlopen, mits aan de garantie wordt voldaan dat portefeuille voor Veiligheid en Justitie niet opnieuw in VVD handen beland.

 3. Ben ook van de straat, vind dat de waarheid drie kanten heeft!
  Het klinkt of je altijd boos bent en verbitterd.

  Het siert om een stem met gezicht neer te zetten. Het is duidelijk dat je een boodschap hebt.
  Veel jeugd zien dit als stoer taalgebruik, die kennen de klappen van de staat niet.
  Zeker niet van het leven die wij hebben.

  Heb nergens spijt van maar wil niet mijn leven rooskleurig overbrengen aan de jeugd.

  Respect voor het bespreekbaar maken van het blauwe boord regiem.

  Doe het niet na en vraag het taalgebruik te beperken en het effect op de kinderen, van de oppositie , die hebben recht om kinderen te zijn.Ongeacht hun ouders hun gedrag.

  Als ouders weten wij wat onze kinderen moeten doorstaan , dit verlaagt mij niet dit met hun etterbakkies te doen.

  Veel succes !

 4. SP-GL-PvdA-50Plus-D’66-CDA kabinet
  o.b.v. dus 14 + 14 + 9 + 4 + 19 + 19 = 79 zetels.

  Inclusief nep-Christen Buma. Henk Krol dan maar premier.

  Pechtold staatssecretaris voor afvalverwerking, en Asscher staatssecretaris voor Defensie. Emile Roemer Minister voor Sociale Zaken. Sybrand Buma Minister voor Onderwijs. Jesse Klaver staatssecretaris voor Landbouw & Milieu.

  Zo wordt de minste schade aangericht.

  Mark Rutte wordt dan gewoon 2e Kamerlid, gespecialiseerd in de aanpak van illegale lijkenverbranders.

  Nederland kan dus nog gered worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s